انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 6 اردیبهشت1404 - 8:14am

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1550 , 1551 , 1552 , 1553 , 1554 , 1555 , 1556 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

xbehzad نوشته است:
عکس های نهایی دستگاه:

مهندس بنظرت این شلوغی تو جعبه مشکلی به وجود نیاره؟؟

سلام آقا بهزاد میشه بگی از چه باطری استفاده کردی ؟قیمتش و مشخصاتش ممنون @};-

چهارشنبه 25 آذر1394 - 2:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

xbehzad نوشته است:
mhak نوشته است:
xbehzad نوشته است:
عکس های نهایی دستگاه:

جناب xbehzad عزیز خیلی بد نیست اما میتونه خیلی بهتر از اینا باشه مخصوصا اگه سیم کانکتور لوپ تا خود مدار رو هم شیلد دار استفاده کنین

ممنون از کدوم نوع شیلد دار؟

کابل شیلددار که زیاد هست شما میتونی با یه تکه rg59 این کارو انجام بدی

چهارشنبه 25 آذر1394 - 2:21pm
کاربر فعال
کاربر فعال

VMV1 نوشته است:
xbehzad نوشته است:
عکس های نهایی دستگاه:

سلام آقا بهزاد میشه بگی از چه باطری استفاده کردی ؟قیمتش و مشخصاتش ممنون @};-

خواهش میکنم. 5 عدد 3.6 ولت 2600 میلی امپر . بایه شارژر اتوماتیک و محافظ تصال کوتاه که زیر وارنیش هست کلا 100 هزار شد

چهارشنبه 25 آذر1394 - 2:30pm
مدیر کل
مدیر کل

sandelfon نوشته است:
درود و سلام خدمت دوستان عزیز و جناب حمید جا داره تشکر کنم بخاطر این مدار و عذر خواهی کنم که زیر اب داشتم میساختمش چون تاحالا یه لحیمم نزده بودم ولی از دوستانی که در گروه الکترونیک بودن کمک های زیادی گرفتم و جا داره ازشون تشکر کنم خب سوالی دارم من برای سینی بزرگ استیل قطر شصت سانت با لوپ یک در یک اهم ۱.۱ اندوکتانس ۴۰۶ که خودم پیچیدم توی ۲/۸۰ با نهایت حساسیت دستگاه سنس دارم وفیبر مسی ده در ده رو در یک متر سنس کامل و یکو ده سانت اینور اونور میکنم سنس دارم ولی نتایج بعضی از دوستانو میبینم زدن مثلا همین فیبر رو با همین لوپ در یکو نیم اشکال از مداره منه یا دوستان خخ
فرکانس ۱۰۰
پالس ۲۵۰
انتگرال۴۲
اسپید ۳
گراند خاموش
دعا گو میشم کمک کنید سپاس

خسته نباشین. ممنون.
بله برد شما مقداری کم هست. اون سینی باید تا حدود 3.5 متر قابل سنس باشه. همینطور فیبر 10 سانتی رو هم باید بتونه تا حدود 140 سانت سنس کنه. این مقدار کم بودن برد شما میتونه از عوامل مختلفی از جمله تنظیمات و کیفیت لوپ و محیط تست و حتی روش تست ناشی بشه. بین تنظیماتی که ذکر کردین بنظر من اسپید 3 برای فرکانس 100 واقعا پایین هست و اگر درست تست نگیرین ممکنه برد کمی بدست بیاد.

چهارشنبه 25 آذر1394 - 4:05pm
مدیر کل
مدیر کل

یاسین نوشته است:
بهرام نوشته است:
یاسین نوشته است:
عاقا این فلزیاب دیشب دهنمونو سرویس کرد، با لوپ 1 در1 توی زمین کشاورزی خشک باحفظ فاصله از زمین کار میکردیم که همش بوق اضافی داشتیم ، پشت سرهم همه جا الکی بوق ونویزمیزد. البته توی یه زمین دیگه هم همین طوریه.

بیشتر این موضوع بر میگرده به نوع کانکتور کابل ولوپ.دوست من ما همه با لوپ یک متری کار کردیم با حساسیت 20 سیستم جیکش در نمیاد یک مشکلی تو اون سه مورد هست.تنظیماتت رو هم بگو شاید بعضیارو خوب تنظیم نکرده باشی مثلا اینتگ تاثیر زیادی داره پهنای پالس واسپید هم همینطور. لوپ رو با سیم مفتولی درست کردی از برد به کانکتور از این سیم استفاده کردی بیشتر توضیح بده چون این قسمت از مدار رو حتما باید شیلد کنی

بله بنده عرض کردم تنظیماتم پیش فرض بودند، حتی باثابت گذاشتن لوپ بروی زمین هم صدای اضافی دارد.

خسته نباشین. چند مورد هست که عرض میکنم.
اول اینکه تنظیمات پیش فرض بخصوص از نظر دیلی دستی بدرد کاوش نمیخوره! این تنظیمات بیشتر جهت تست اولیه قرار داده شده تا بازدهی فلزیاب بررسی بشه. وگرنه از نظر دیلی دستی اون هم برای لوپ 1 متری حداقل باید تنظیم 40 استفاده بشه هر چند در شرایطی باید دیلی حتی تا 60 هم افزایش داده بشه.
نکته بعد اینکه همونطور که در تصویر مدار شما دیده میشه در مورد سیمکشی خروجی لوپ دقت نکردین و از سیم تک رشته معمولی استفاده کردین که اصلا مناسب نیست! در هر صورت همونطور که دوستان اشاره کردن مساله کابل و کانکتور مناسب جنبه حیاتی داره و در همه فلزیاب های حساس و دارای تفکیک داستان به همین صورت هست.
اما اینکه میفرمایین با ثابت گذاشتن لوپ روی زمین بخودی خود بوق داره مساله عجیبی هست که فقط میتونه بخاطر نویز باشه. تحت شرایط خاصی ممکنه نویز محیطی ویژه ای وجود داشته باشه. هر چند طبق تستهای من و گزارشات دوستان احتمال چنین مساله ای واقعا کم هست و شاید از هر 10 جایی که در خارج شهر تشریف ببرین حتی 1 مورد با چنین چیزی برخورد نکنین!
نکته نهایی هم که بعنوان توصیه باید عرض کنم ؛ هیچوقت با هیچ فلزیابی تا زمانیکه با لوپ کوچک یا متوسط به نتیجه نرسیدین و تست مناسب نگرفتین سراغ لوپ هایی به این بزرگی نرین! این یک تجربه کلی هست که خدمت شما عرض میکنم. لذا اگر با لوپ مثلا 45 سانتی کار میکردین خیلی بهتر مشخص میشد ایراد از کجاست. اما لوپ 1 متری نکات خاص و همینطور اپراتوری ویژه خودش رو هم میطلبه و مسائل بصورتی پیچیده میشه که پیدا کردن ایراد رو سخت تر میکنه.

چهارشنبه 25 آذر1394 - 4:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان و خسته نباشید @};-
حمیدخان یافتم :ymhug:
بین این دو ماسفت کدوم رو تایید میکنین؟البته هر دو رو خرید کردم شنبه یکشنبه میرسن!

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

چهارشنبه 25 آذر1394 - 4:42pm
کاربر فعال
کاربر فعال

r_khan66 نوشته است:
مهندس حمید مقاومت 390 متال گیر نیاوردم =(( :( کربنی باشه چی میشه؟ http://chehrehelec.com/-390-%D8%A7%D9%8 ... eyword=390

سلام دوست عزیز
مقاومت 390 اهم 2وات نیم درصد خیلی خیلی عالی
تهران- خ جمهوری پاساژ توکل ط 1 پ 119 طنین الکترونیک دونه ای 8000 هزار
بازهم پاساز امجد زیر زمین سیبا الکترونیک مقاومت 402 اهم 2وات نیم درصد دونه ای 7000 هزار
دوستان شاسی خیلی خوب تایوانی ( ریز تایوانی ) تهران- خ جمهوری پاساژ توکل ط 1 سیب الکترونیک دونه ای 2500ت

چهارشنبه 25 آذر1394 - 4:55pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان خسته نباشید
با اجازه مهندس و اساتید دوستانی که با این دستگاه به نتیجه رسیدن لطف کنن تنظیمات رو بزارن ما هم استفاده کنیم شاید اینجا کسایی هستن مثل من که اپراتوری ضعیفی دارن ممنون میشیم

چهارشنبه 25 آذر1394 - 4:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اینم هست ولی تو بازار نیست :(

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

چهارشنبه 25 آذر1394 - 4:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

yas22 نوشته است:
سلام دوستان خسته نباشید
با اجازه مهندس و اساتید دوستانی که با این دستگاه به نتیجه رسیدن لطف کنن تنظیمات رو بزارن ما هم استفاده کنیم شاید اینجا کسایی هستن مثل من که اپراتوری ضعیفی دارن ممنون میشیم

دوست من تاپیک اپراتوری فلزجو رو مطالعه کن!

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

چهارشنبه 25 آذر1394 - 5:00pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1550 , 1551 , 1552 , 1553 , 1554 , 1555 , 1556 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: یونس برقی و 84 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure