یاسین نوشته است:
بهرام نوشته است:
یاسین نوشته است:
عاقا این فلزیاب دیشب دهنمونو سرویس کرد، با لوپ 1 در1 توی زمین کشاورزی خشک باحفظ فاصله از زمین کار میکردیم که همش بوق اضافی داشتیم ، پشت سرهم همه جا الکی بوق ونویزمیزد. البته توی یه زمین دیگه هم همین طوریه.
بیشتر این موضوع بر میگرده به نوع کانکتور کابل ولوپ.دوست من ما همه با لوپ یک متری کار کردیم با حساسیت 20 سیستم جیکش در نمیاد یک مشکلی تو اون سه مورد هست.تنظیماتت رو هم بگو شاید بعضیارو خوب تنظیم نکرده باشی مثلا اینتگ تاثیر زیادی داره پهنای پالس واسپید هم همینطور. لوپ رو با سیم مفتولی درست کردی از برد به کانکتور از این سیم استفاده کردی بیشتر توضیح بده چون این قسمت از مدار رو حتما باید شیلد کنی
بله بنده عرض کردم تنظیماتم پیش فرض بودند، حتی باثابت گذاشتن لوپ بروی زمین هم صدای اضافی دارد.
خسته نباشین. چند مورد هست که عرض میکنم.
اول اینکه تنظیمات پیش فرض بخصوص از نظر دیلی دستی بدرد کاوش نمیخوره! این تنظیمات بیشتر جهت تست اولیه قرار داده شده تا بازدهی فلزیاب بررسی بشه. وگرنه از نظر دیلی دستی اون هم برای لوپ 1 متری حداقل باید تنظیم 40 استفاده بشه هر چند در شرایطی باید دیلی حتی تا 60 هم افزایش داده بشه.
نکته بعد اینکه همونطور که در تصویر مدار شما دیده میشه در مورد سیمکشی خروجی لوپ دقت نکردین و از سیم تک رشته معمولی استفاده کردین که اصلا مناسب نیست! در هر صورت همونطور که دوستان اشاره کردن مساله کابل و کانکتور مناسب جنبه حیاتی داره و در همه فلزیاب های حساس و دارای تفکیک داستان به همین صورت هست.
اما اینکه میفرمایین با ثابت گذاشتن لوپ روی زمین بخودی خود بوق داره مساله عجیبی هست که فقط میتونه بخاطر نویز باشه. تحت شرایط خاصی ممکنه نویز محیطی ویژه ای وجود داشته باشه. هر چند طبق تستهای من و گزارشات دوستان احتمال چنین مساله ای واقعا کم هست و شاید از هر 10 جایی که در خارج شهر تشریف ببرین حتی 1 مورد با چنین چیزی برخورد نکنین!
نکته نهایی هم که بعنوان توصیه باید عرض کنم ؛ هیچوقت با هیچ فلزیابی تا زمانیکه با لوپ کوچک یا متوسط به نتیجه نرسیدین و تست مناسب نگرفتین سراغ لوپ هایی به این بزرگی نرین! این یک تجربه کلی هست که خدمت شما عرض میکنم. لذا اگر با لوپ مثلا 45 سانتی کار میکردین خیلی بهتر مشخص میشد ایراد از کجاست. اما لوپ 1 متری نکات خاص و همینطور اپراتوری ویژه خودش رو هم میطلبه و مسائل بصورتی پیچیده میشه که پیدا کردن ایراد رو سخت تر میکنه.