انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 5 اردیبهشت1404 - 11:49pm

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1553 , 1554 , 1555 , 1556 , 1557 , 1558 , 1559 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مح سن نوشته است:
امیر حداد نوشته است:
مح سن نوشته است:
سلام دوستان کسی مکانی رو برای خرید قطعات نظامی سراغ داره؟لطفا بگه مخصوصا جایی که اپ امپ 357 رو نوع نظامی و اصلیش رو داره

و اینکه تنظیم فیوز بیت ها برای نامحدود کردن تعداد دفعات روشن خاموش چیه

من کل قطعات رو خریدم و خیلی وقته تاپیک رو دنبال میکنم اما انگار357 چهره تقلبیه که متسفانه دوتا ازش خریدم
دوستان و مهندس حمید عزیزلطفا کمک کنید

سلام دوست عزیز تنظیم نامحدود کردن تعداد دفعات روشن خاموش؟؟؟همچین تنظیمی وجود نداره میکرو باید بعد از هر 300بار روشن خاموش شدن مجدد پروگرم بشه در مورد آیسی شما دستگاه رو بساز اون آیسی ها که خریدی رو امتحان کن شاید تقلبی نباشه

سلام دوست عزیز چندین صفحه قبل گویا تنظیمات فیوز بیت رو طوی تنظیم کردن که دفعات خاموش روشن نا محدود شده

دوست عزیز چرا حرف در میاری میشه بفرمایین کجاست تا همه استفاده کنن؟کل امنیت دستگاه به همین استفاده ی 300 بار برای هر پروگرمشه اونوقت شما میگین به این راحتی برداشته شده تو نوشتن مطالبتون دقت بیشتری کنین

جمعه 27 آذر1394 - 2:08pm

با سلام خدمت مهندس حمید عزیز
دیدم دوستان زیادی با پروگرام کردن مشکل دارند من با نرم افزار AVR studio 4 پروگرام میکرو رو بدون مشکل انجام دادم.
چند تا عکس هم برای دوستان گذاشتم تا همه استفاده کنند

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 27 آذر1394 - 3:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
rajabi748 نوشته است:
با سلام خدمت مهندس حمید عزیز
دیدم دوستان زیادی با پروگرام کردن مشکل دارند من با نرم افزار AVR studio 4 پروگرام میکرو رو بدون مشکل انجام دادم.
چند تا عکس هم برای دوستان گذاشتم تا همه استفاده کنند

سلام دوست عزیز خسته نباشید
قبلا آموزش کامل را به صورت تصویری برای استفاده دوستان در تایپیک آموزش الکترونیک قرار داده ام
لطفا برای آموزش کامل به لینک زیر مراجعه نمائید :-BD
viewtopic.php?f=29&t=3217

جمعه 27 آذر1394 - 6:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون جناب مهندس حمید و جناب مهدی که راهنمایی فرمودین @};- @};- @};-

جمعه 27 آذر1394 - 10:40pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام استاد حمید گرامی قبلا مشخصات دستگاهم ذکر کردم اعداد سه گانه نرمال دیلی لوپ ۲۰ میشناسه لوپ دستگاه با سیم افشان ۱ میل بصورت تخت پیچیدم ولی برد دستگاهم کمه با تنظیمات پیش فرض .از سه باطری ۶ ولت ۴ونیم آمپر استفاده میکنم امکان داره برد کم دستگاهم از آمپر بالا باطری باشه

شنبه 27 آذر1394 - 2:04am
مدیر کل
مدیر کل

خیر امپر بالای باطری مشکلی نداره و به برد هم ارتباطی نداره. جز مطالبی که قبلا خدمت شما عرض کردم چیزی بنظرم نمیرسه.

شنبه 27 آذر1394 - 2:15am
کاربر فعال
کاربر فعال

تشکر وممنون

شنبه 27 آذر1394 - 2:28am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام.کسی میتونه این دستگاه رو واسم بسازه پول قطعات رو میدم هر کی تمایل داشته باشه من عجله ای هم ندا رم هر چند روز هم طول بکشه اشکالی نداره فقط خوب بسازه.درصورت تمایل خصوصی بدین

شنبه 28 آذر1394 - 3:57pm

qasedak نوشته است:
حمید نوشته است:
ebiii نوشته است:

مدار رو به لوپ وصل نکردم ولی وقتی مدار رو روشن میکنم تقریبا بعد از نمایش اعداد از 1 تا 9 روی ال سی دی ماسفت 4u داغ میکنه

((تنظیمات هم که آی سی رو با tnm2000 پروگرم کردیم ولی فیوزبیت اش هم نتونستیم تنظیم کنیم!!!))

این مشکل شما به پروگرام میکرو ربطی نداره هر چند با اون پروگرامر احتمالش هست در اون بخش هم مشکل داشته باشین! ولی داغ کردن ماسفت در این مرحله میتونه از اشکال BS170 و یا اتصالات مربوط به اون و ماسفت باشه. وگرنه تا زمانیکه لوپ وصل نشده و وارد مرحله فلزیابی نشدین بهیچ وجه ماسفت نباید حتی گرم بکنه.

عرض سلام و احترام خدمت مهندس حمید عزیز @};-
من هم دقیقا همین مشکلات رو دارم
هر کاری کردم نشد با برنامه ای که شما پیشنهاد دادین میکرو رو پروگرم کنم ( البته مطمئنم که من بلد نیستم و برنامه خوب کار میکنه ) تنها پروگرمی که تونستم باهاش کار کنم TNM2000 بود که اونم از تنظیم فیوز بیت هاش سر در نمیارم ، اگه ممکنه و زحمتی نیست خواستم خواهش کنم یه نگاه به قسمت فیوز بیت های TNM2000 بندازین و ما رو راهنمایی کنید.
بسیار بسیار از زحمات شما ممنونم.

سلام داداش
مشکل گرم شدن ماسفت u4 بنده حل شد
ماسفت سوخته بود تعویضش کردیم مشکل حل شد

شنبه 28 آذر1394 - 5:29pm

البته بعد از تست bs170واتصالاتش
که هیچ مشکلی نداشتن
ماسفت رو تعویض کردیم مشکل حل شد دیگه ماسفت داغ نمیکنه

شنبه 28 آذر1394 - 5:36pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1553 , 1554 , 1555 , 1556 , 1557 , 1558 , 1559 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Abdollahi.uok , Majestic12 , Milad.N و 74 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure