HARWARD نوشته است:
هزار نفر اومدن گفتن ما با دمیر در ارتباطیم و از این حرفا ولی دوستان یه چیزی رو براتون روشن کنم هیچ احمقی نمیاد مداری رو که براش زحمت کشیده و کلی خرج کرده برنامش رو در اختیار عموم قرار بده حتی اگه از خودش بخری و برنامه رو هم روی ای سی قفل کرده باشه.عزیزم همین brn که اقا حمید گذاشتن بردش که بیشتر از اینه!!!
شما تقصیر نداری چون ما توی ایران از این جور چیزا نیدیدیم و یا خیلی کم . و چون خودمون این روحیه رو نداریم . فکر می کنیم که این اجنبی ها هم مثل ما هستن . حتی بعضی ها مدارت رو با کمک دوستان به خصوص آقا حمید که واقعا ازاین جور آدما کم هستن که جا داره از ایشون تشکر کنم ، می سازن و حتی نتایج حاصل از ساخت و تغییراتی رو که دادن و به نتایج خوبی رسیدن رو به دیگران نمی گن . و در عوض به دنبال فروش هستن . البته همه این جور نیستن و هستن دوستانی که در این سایت از اطلاعاتشون به دیگران هم کمک می کنن . و نیازی هم نیست بعضی از کاربران رو نام ببرم که نمی دونم با چه هدفی وارد سایت شدن
نخیر آقا من خودم سال گذشته از دمیر میکرو گرفتم . دستگاه رو هم راه انداختم و خوب هم کار کرد . حتی برای کاوش هم بردیم . تست هاش خوب بود و راضی بودیم . هر چند که بر اثر احمال کاری دو ماه پیش میکرو رو خراب کردم . ولی اگه باز هم بتونم میکرو رو تهیه می کنم.
بی آر ان هم که حمید عزیز که درود و برکات خدا بر او باد ، ارائه کردن هم خوبه . تصمیم گیری با خود دوستان هستش که بسازن یا نه . و هیچ دلیلی نداره که بعضی ها از الفاظ توهین کننده (هیچ احمقی نمیاد) استفاده کنن . شما به جای توهین بیا با دلیل علمی اگر بلدی دیگران رو قانع کن . یکی می سازه نتیجه میگیره و یکی نه .مثل توباکس که بعضی نتیجه می گیرن و بعضی نه .