انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 5 اردیبهشت1404 - 12:13pm

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1557 , 1558 , 1559 , 1560 , 1561 , 1562 , 1563 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
r_khan66 نوشته است:
مهندس حمید اگه به جای خازن تانتال 2.2 16 ولت از 25 ولت یا smd 35 ولت استفاده کنم چی میشه؟

همونطور که در راهنما ذکر کردم استفاده از خازن ولتاژ بالاتر هیچوقت بلحاظ کارکرد مشکل فنی ایجاد نمیکنه. اتفاقا در این مورد خاص ممکنه خازن SMD بهتر جواب بده چون کیفیت این خازن در عملکرد مدار تاثیر داره. البته بشرطی که نوع اس ام دی هم تانتالیوم باشه!

بله خازن تانتاله :D ممنون مهندس که جواب سولای همه دوستانو با صبوری میدی :ymhug:

شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!

دوشنبه 30 آذر1394 - 8:27am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام خدمت اساتيد محترم؛ديشب رفتم كاوش تو يك قبرستان قديمي که قبر جديد هم داره؛تنظيمات فركانس 107پهنا 170 ديلي 40 انتگرال 50؛گراند 2 اسيپيد 8 حساسيت 18 ؛رو قبر كه ميبردم ميتر سنس تا 370 ميرفت عدد تفکيک 59 بود تمام طول قبر رو سنس قوي داشتم ولي از طرف شمال به جنوب به انداره پهناي قبر سنس داشتم جالب اينجا بود قبر جديد بود حدود 100سال پيش بخاطر اين اجازه نبش قبر ندادم خاستم نظر استاد حميد رو بدونم آيا امكان وجود شي درون قبر هست حذف آهن غير فعال بود

دوشنبه 30 آذر1394 - 10:14am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ada نوشته است:
سلام خدمت اساتيد محترم؛ديشب رفتم كاوش تو يك قبرستان قديمي که قبر جديد هم داره؛تنظيمات فركانس 107پهنا 170 ديلي 40 انتگرال 50؛گراند 2 اسيپيد 8 حساسيت 18 ؛رو قبر كه ميبردم ميتر سنس تا 370 ميرفت عدد تفکيک 59 بود تمام طول قبر رو سنس قوي داشتم ولي از طرف شمال به جنوب به انداره پهناي قبر سنس داشتم جالب اينجا بود قبر جديد بود حدود 100سال پيش بخاطر اين اجازه نبش قبر ندادم خاستم نظر استاد حميد رو بدونم آيا امكان وجود شي درون قبر هست حذف آهن غير فعال بود

نه دوست عزیز . هیچ شی درون قبر وجود نداره . این اتفاق برای من هم افتاد و حدود 30 سانت که حفاری میشد دیگه هیچ سنسی نداشتیم و یا جای سنس عوض شد . اون سنس هم فقط به خاطر تغییر هموار بودن زمین یعنی تغییر ارتفاع لوپ از زمین که بالانس بهم میخوره بوده . در ضمن شما اگر کل طول قبر رو سنس داشتید خودش نشان دهنده خطا بوده چون هرچه فلز حجم هم بده نباید انقد حجم سنس داشته باشید .

اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)

دوشنبه 30 آذر1394 - 10:56am
کاربر فعال
کاربر فعال

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید فلزجو مخصوصا مهندس حمید.من به جای خازن ۵پیکو عدسی از 4.7پیکو اس ام دی استفاده کردم. اول که با عدسی کار میکردم مشکلی نداشت ولی وقتی اس ام دی گذاشتم روی ال سی دی میزنه demo!!!
میکرو رو دوباره پروگرام کردم ولی درست نشد.این وسط به نظرم اتصالی هم داشتم.حالا به نظر شما کدوم قطعه معیوب شده؟ باتشکر.

دوشنبه 30 آذر1394 - 1:07pm
YIM
کاربر فعال
کاربر فعال

دوست من لوپ رو نسبت به زمين 10سانت رعايت كردم بعدش چند بار بالانس كردم و رو قبر بردم از ارتفاع نبود سطح صاف بود؛ نظر استادحميد رو بايد ببينيم

دوشنبه 30 آذر1394 - 1:34pm
مدیر سایت
مدیر سایت

ada نوشته است:
دوست من لوپ رو نسبت به زمين 10سانت رعايت كردم بعدش چند بار بالانس كردم و رو قبر بردم از ارتفاع نبود سطح صاف بود؛ نظر استادحميد رو بايد ببينيم

سوالات اپراتوری رو لطف بفرمائید در بخش مخصوص اپراتوری فلزجو عنوان بفرمائید !

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 30 آذر1394 - 1:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ada نوشته است:

سلام
دوست من با توجه ب ایدیتون ومرطوب بودن خاک مطمعن باش ک چیزی تو قبر نیس

دوشنبه 30 آذر1394 - 2:42pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام خدمت دوستان وخسته نباشید میگم به مهندس حمید عزیز @};-
مهندس میتونیم از 5 عدد ازین باطری های چراغ قوه پلیسی 4.2 ولت 8400 میلی آمپر سری کنیم برای مدارمون ببندیم و درمورد شارژشون باید یکی یکی در بیاریم شارژ کنیم؟
یه سوال دیگه من چرا نمیتونم پیام خصوصی بدم یا وارد پروفایل دوستان بشم ؟
ممنون میشم راهنماییمون کنین

دوشنبه 30 آذر1394 - 3:16pm
مدیر کل
مدیر کل

ada نوشته است:

خسته نباشین.
اولا که اگر از من میپرسین به قبر دست نزنین! :YMPRAY: جای دیگه نیست شما میرین سراغ قبر مردم؟! :-w :D در ثانی احتمال وجود فلز بالاست بشرطی که در عبور از روی زمین عادی بروی حفره خطایی رخ نداده باشه. ولی با این عدد تفکیک چیز آنچنان با ارزشی نمیتونه باشه و حتی احتمال آهنی بودنش هم بالاست.

دوشنبه 30 آذر1394 - 4:11pm
مدیر کل
مدیر کل

losifer نوشته است:
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید فلزجو مخصوصا مهندس حمید.من به جای خازن ۵پیکو عدسی از 4.7پیکو اس ام دی استفاده کردم. اول که با عدسی کار میکردم مشکلی نداشت ولی وقتی اس ام دی گذاشتم روی ال سی دی میزنه demo!!!
میکرو رو دوباره پروگرام کردم ولی درست نشد.این وسط به نظرم اتصالی هم داشتم.حالا به نظر شما کدوم قطعه معیوب شده؟ باتشکر.

خواهش میکنم.
تعویض خازن 5 پیکو به 4.7 یا 5.6 پیکو چنانکه در توضیحات هم قید شده اشکالی نداره و اصولا هم تعویض این خازن هیچ ارتباطی با مساله دمو شدن دستگاه نداره! مساله از پروگرام میکرو و فیوزبیتهاش هست. تا زمانیکه میکرو با فیوز بیت ریست تنظیمات و بدرستی پروگرام نشه مشکلتون حل نمیشه.
اگر فکر میکنین اتصالی هم وجود داشته ؛ این احتمال هست که حافظه EEPROM میکرو کلا دچار مشکل شده باشه. سعی کنین یک بار EEPROM رو با پروگرامر و از طریق برنامه ای که استفاده میکنین با محتوای کاملا خالی (همه داده ها FF) پروگرام کنین. اینجوری بصورت اجباری حافظه میکرو پاک میشه و احتمالا مشکل حل خواهد شد.

دوشنبه 30 آذر1394 - 4:18pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1557 , 1558 , 1559 , 1560 , 1561 , 1562 , 1563 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: mnbvcxzaqwsx و 60 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure