انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 5 اردیبهشت1404 - 12:10pm

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1558 , 1559 , 1560 , 1561 , 1562 , 1563 , 1564 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

VMV1 نوشته است:
سلام خدمت دوستان وخسته نباشید میگم به مهندس حمید عزیز @};-
مهندس میتونیم از 5 عدد ازین باطری های چراغ قوه پلیسی 4.2 ولت 8400 میلی آمپر سری کنیم برای مدارمون ببندیم و درمورد شارژشون باید یکی یکی در بیاریم شارژ کنیم؟
یه سوال دیگه من چرا نمیتونم پیام خصوصی بدم یا وارد پروفایل دوستان بشم ؟
ممنون میشم راهنماییمون کنین

خیلی ممنون.
بله استفاده از باطری با این آمپر بالا ایراد فنی نداره. فقط بنظرم حجم و وزنش خیلی بالا باشه که اون دیگه به خود شما بستگی داره. در مورد شارژ کردن این کار امکانپذیره که دونه دونه شارژ کنین. ولی خب طبیعتا 5 مرحله جدا برای شارژ 5 سلول نیاز دارین که فکر میکنم خیلی کارتون مشکل میشه! وگرنه برای 5 سلول سری شارژر بصورت مجزا وجود داره و حتی میشه درست کرد.
پیام خصوصی شما هم مشکلی نداره چون قادر به نوشتن پست هستین. برای دادن خصوصی به هر کسی هم میتونین روی دکمه PM پایین پست اون شخص کلیک کنین. پروفایلها هم به دلیل حفظ امنیت کاربران خیلی مدت هست که قابل مشاهده برای عموم نیست.

دوشنبه 30 آذر1394 - 4:23pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
VMV1 نوشته است:
سلام خدمت دوستان وخسته نباشید میگم به مهندس حمید عزیز @};-
مهندس میتونیم از 5 عدد ازین باطری های چراغ قوه پلیسی 4.2 ولت 8400 میلی آمپر سری کنیم برای مدارمون ببندیم و درمورد شارژشون باید یکی یکی در بیاریم شارژ کنیم؟
یه سوال دیگه من چرا نمیتونم پیام خصوصی بدم یا وارد پروفایل دوستان بشم ؟
ممنون میشم راهنماییمون کنین

خیلی ممنون.
بله استفاده از باطری با این آمپر بالا ایراد فنی نداره. فقط بنظرم حجم و وزنش خیلی بالا باشه که اون دیگه به خود شما بستگی داره. در مورد شارژ کردن این کار امکانپذیره که دونه دونه شارژ کنین. ولی خب طبیعتا 5 مرحله جدا برای شارژ 5 سلول نیاز دارین که فکر میکنم خیلی کارتون مشکل میشه! وگرنه برای 5 سلول سری شارژر بصورت مجزا وجود داره و حتی میشه درست کرد.
پیام خصوصی شما هم مشکلی نداره چون قادر به نوشتن پست هستین. برای دادن خصوصی به هر کسی هم میتونین روی دکمه PM پایین پست اون شخص کلیک کنین. پروفایلها هم به دلیل حفظ امنیت کاربران خیلی مدت هست که قابل مشاهده برای عموم نیست.

واقعا ممنون استاد بابت راهنمایی :YMPRAY:
راستش باطریش که نه حجمش زیاد بود و نه وزنش از همین باطری شارژی های چراغ قوه حدودا 2-3سانت طولش و 1 سانت عرضش از باطری قلمی بیشتره راستش خودمم تعجب کردم که با این اندازه این آمپرو داشته باشه شایدم تقلبی باشن

دوشنبه 30 آذر1394 - 5:13pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
مطمئن باشین باطری با ابعادی که فرمودین نمیتونه ظرفیت 8400 میلی امپر داشته باشه! ظرفیت واقعیش چند برابر کمتر از این هست. بنظر من بهتره از باطریهایی با مارک معتبر استفاده کنین.

دوشنبه 30 آذر1394 - 5:18pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
بنده نیز از همین باتریها دارم که در بازار تقلبیش زیاده . البته 8400 میلی تا حالا ندیدم ( فقط عکشو دیدم )

بهترینش که باتری چراغ قوه غارنوردی بود که در مرز جنس اصلیش رو خریدم و باتریش خیلی قویتر از باتریهای بازار هست . ولتاژ 3.7 مثل باتری لبتاب و همون اندازه
مارک HANGLIANG و با 5800 میلی آمپر . شاید که آمپرش مقداری اغراق باشه ، اما قدرت و زمان بازدهیش را نسبت به انواع بازاری ، تست کردم که قابل مقایسه نبود . جلدش سیاه و نوشته هایش زرد رنگ هست .
باتری لبتاب معمولا 2000 یا 2200 میلی هست و نصف اون بازدهی داره .
باتری بازاری 4000 هم دارم که به اندازه همون باتری لبتاب قدرت داره .

لا اله الا هو

دوشنبه 30 آذر1394 - 5:53pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
losifer نوشته است:
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید فلزجو مخصوصا مهندس حمید.من به جای خازن ۵پیکو عدسی از 4.7پیکو اس ام دی استفاده کردم. اول که با عدسی کار میکردم مشکلی نداشت ولی وقتی اس ام دی گذاشتم روی ال سی دی میزنه demo!!!
میکرو رو دوباره پروگرام کردم ولی درست نشد.این وسط به نظرم اتصالی هم داشتم.حالا به نظر شما کدوم قطعه معیوب شده؟ باتشکر.

خواهش میکنم.
تعویض خازن 5 پیکو به 4.7 یا 5.6 پیکو چنانکه در توضیحات هم قید شده اشکالی نداره و اصولا هم تعویض این خازن هیچ ارتباطی با مساله دمو شدن دستگاه نداره! مساله از پروگرام میکرو و فیوزبیتهاش هست. تا زمانیکه میکرو با فیوز بیت ریست تنظیمات و بدرستی پروگرام نشه مشکلتون حل نمیشه.
اگر فکر میکنین اتصالی هم وجود داشته ؛ این احتمال هست که حافظه EEPROM میکرو کلا دچار مشکل شده باشه. سعی کنین یک بار EEPROM رو با پروگرامر و از طریق برنامه ای که استفاده میکنین با محتوای کاملا خالی (همه داده ها FF) پروگرام کنین. اینجوری بصورت اجباری حافظه میکرو پاک میشه و احتمالا مشکل حل خواهد شد.

خیلی ممنونم جناب مهندس از راهنماییتون.

دوشنبه 30 آذر1394 - 10:55pm
YIM
آواتار کاربر

درود بر دوستان انجمن فلزجو، منم با موفقیت دستگاه رو ساختم،واقعا عالیه، از زحمات مهندس حمید گل بینهایت سپاسگزارم... پاینده باشی مهندس...

حیفه پرنده باشی و بال و پر تو وا نشه/ این همه تو این همه من حیفه بمیره "ما" نشه ...

سه شنبه 30 آذر1394 - 1:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام حمید اقا .نمیشه به جای تقسیم مقاومتی در خروجی اپ امپ که منجر به کاهش بازه تغییرات موج میشود از مداری استفاده کرد که خروجی اّ ب امپ را از یک ولتاژ ثابت کم کرده و در نتیجه ما یک سیگنال کمتر از 5 ولت ول با بازه تغییرات بیشتر داشته باشیم . که حساسیت بالاتر برود

سه شنبه 1 دی1394 - 11:22am
کاربر فعال
کاربر فعال

ببخشید من از باطری 4 امپر لیداسید استفاده میکنم سه تا 6 ولتی سری کردم مشکلی که نداره ؟
دلیلش این نسست که زیاد خراب میشه قطعاتم ؟

Get Rich Or Die Trying

سه شنبه 1 دی1394 - 2:41pm
مدیر کل
مدیر کل

talar نوشته است:
سلام حمید اقا .نمیشه به جای تقسیم مقاومتی در خروجی اپ امپ که منجر به کاهش بازه تغییرات موج میشود از مداری استفاده کرد که خروجی اّ ب امپ را از یک ولتاژ ثابت کم کرده و در نتیجه ما یک سیگنال کمتر از 5 ولت ول با بازه تغییرات بیشتر داشته باشیم . که حساسیت بالاتر برود

نکته جالبی فرمودین که نشان میده در این زمینه ها تجربه کافی ندارین! چون اولا هر روشی که یک ولتاژ ثابت رو از ولتاژ متغیر مد نظر ما کم کنه عملا نصف موج رو حذف میکنه چون در واقع ولتاژ نیمی از موج منفی میشه که قاعدتا منظور شما این هست که حذف بشه و قسمت باقیمانده مثبت به میکرو بره! خب اینکه مشخصه جواب نمیده. در ثانی وقتی میخوایم بازه یک ولتاژ رو کم کنیم و در واقع کوچکنمایی روی موج داشته باشیم هیچ روشی دقیق تر از تقسیم مقاومتی نیست! چون عملا اکثر قطعات تاثیرشون روی جزئیات شکل موج بمراتب بیشتر از یک مقاومت ساده هست. البته در استفاده از مقاومت هم باید حتما به مساله جریانکشی و امپدانس خروجی اپ امپ و ورودی طبقه بعدی یعنی ADC میکرو و حتی ظرفیت خازنی پایه های مقاومت که با افزایش اهم بیشتر میشه هم توجه داشت که همگی رعایت شده. پس اینطور نیست که دو مقاومت ساده هر جوری بذارین جواب بده! باید محاسبه دقیقی صورت بگیره.
در واقع مطلبی که در نهایت منظور شماست با همین روش ساده به شکل نزدیک به ایده آل انجام شده. بنده حتی برای دقت بیشتر ورودی میکرو رو با زینر محدود نکردم تا شکل موج اسیبی نبینه.

سه شنبه 1 دی1394 - 3:17pm
مدیر کل
مدیر کل

iggy نوشته است:
ببخشید من از باطری 4 امپر لیداسید استفاده میکنم سه تا 6 ولتی سری کردم مشکلی که نداره ؟
دلیلش این نسست که زیاد خراب میشه قطعاتم ؟

خیر مشکلی نداره. 3 باطری 6 ولت سیلد اسید رو که در راهنما اشاره کردیم قابل استفادست. 4 امپر هم که چیزی نیست شما اگر 100 امپر هم بذاری به مدار اسیبی نمیزنه! همیشه یادتون باشه جریانکشی رو مصرف کننده تعیین میکنه نه باطری! آمپر باطری فقط باید از حد مورد نیاز مصرف کننده بیشتر باشه و هر چه فراتر از اون بره دیگه فقط مدت زمان طولانی تری میتونه مصرف کننده رو راه اندازی کنه. البته طبیعتا فقط در مواقعی که اتصالی در مدار شما پیش بیاد استفاده از باطری قویتر ممکنه خسارت بیشتری ایجاد کنه! ولی در شرایطی که همه چیز درست هست باطری قویتر مساله ای نداره.

سه شنبه 1 دی1394 - 3:21pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1558 , 1559 , 1560 , 1561 , 1562 , 1563 , 1564 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: mnbvcxzaqwsx و 60 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure