انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 4 اردیبهشت1404 - 2:53am

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1562 , 1563 , 1564 , 1565 , 1566 , 1567 , 1568 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام آقا حميدداداش گلم خدا از برادري كمت نكنه بابت تمأم زحماتتون متشكريم

چهارشنبه 2 دی1394 - 9:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام خدمت @};- مهندس حمید عزیز @};- اولین سالگرد فلزیاب پالسی فلزجو رو به شما و همه دوستان تبریک میگم @};- و بابت ورژن جدید سپاسگذارم @};- :-BD

چهارشنبه 2 دی1394 - 9:21am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس جان تولد یک سالگی فلز جو مبارک
انشاالله زیر سایه شما و دوستان عزیز 10000000000 ساله بشه با امکانات بیشتر
راستی این مدار من چرا تو خونه کویل ارور داره با هر لوپی هم که امتحان میکنم بازم همینه

چهارشنبه 2 دی1394 - 9:52am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
مهندس حمید عزیز تولد 1 سالگی مدار FPI و نسخه جدید رو خدمت شما و همه کاربرا تبریک میگم.
آرزوی موفقیت همه رو دارم
یاحق
@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

چهارشنبه 2 دی1394 - 10:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
دوستان عزیز به مناسبت سالگرد ارائه اولیه طرح فلزیاب پالسی فلزجو ؛ نسخه جدید 3.23 بهمراه ویرایش جدید و کامل تری از فایل توضیحات ارائه و در پست اول تاپیک قرار گرفت. تغییرات این نسخه به شرح زیر هست:

* تغییر مقیاس درجات تنظیم Speed
* تغییرات جزئی

در مورد تنظیم اسپید باید عرض کنم همونطور که برخی دوستان درخواست کرده بودن در این نسخه مقیاس درجات اسپید کمی تغییر کرده تا امکان کند تر شدن سنس رو در اختیار اپراتور قرار بده. لذا درجات 5 و کمتر از اون بصورت کند تر از قبل در نظر گرفته شدن تا جایی که درجه 1 در حال حاضر نصف سرعت سنس قبل رو پیدا کرده و میتونه براحتی حتی تا چند ثانیه سنس فلز رو به تاخیر بیندازه! البته دوستان بخصوص در استفاده از درجات پایین اسپید باید در نظر داشته باشن سنس تا حدی کند نشه که هدف احتمالی رو کلا از دست بدن!
یکی از تغییرات جزئی دیگه در خصوص بازه فرکانس صوتی در حالات تون 9 و 10 هست که دوستان درخواست تغییرات صوتی بیشتر و واضح تری رو داشتن که در این نسخه تا حد امکان انجام شده و لذا تغییر تون صدا در این دو حالت بسته به دوری و نزدیکی از هدف واضح تر هست.
تغییر دیگه امکان رول بک برای تنظیم گراند در منو بود که دوستان درخواست کردن بوده.
همچنین بوق های هشداری که مربوط به حالت حفره و میتر منفی یا خالی شدن باطری هست کمی سریع تر فعال میشه و علاوه بر اون اگر گراند غیر فعال باشه دستگاه باز هم سریع تر اقدام به تولید بوق هشداری میکنه تا هم خارج شدن از بالانس سریع تر مشخص بشه و هم بخصوص در برخورد با حفره دستگاه با سرعت مناسبی این مساله رو با بوق هشداری اعلام کنه. لذا با ابن تغییر بنظر من دستگاه در حالت گراند خاموش خیلی بهتر از قبل جهت حفره یابی میتونه مورد استفاده قرار بگیره.
در خصوص فایل توضیحات جدید باید عرض کنم بر اساس تجربیات و سوالات و مشکلات دوستان بنده در ویرایش جدید سعی کردم مطالب مهمی رو اضافه کنم که چه در مراحل ساخت و چه اپراتوری به دوستان کمک بیشتری بکنه. برخی از مطالب قبلی هم اصلاح شدن و میشه گفت تقریبا در همه بخشهای توضیحات تغییراتی وجود داره. لذا مطالعه دقیق این فایل جدید رو اکیدا به همه دوستان توصیه میکنم. مطمئنا حتی برای دوستانی که از قبل هم مدار رو ساختن حاوی نکاتی هر چند جزئی ولی مهم خواهد بود.

بهرحال فلزیاب پالسی فلزجو یک ساله شد! :ymparty: :D مسیر نسبتا طولانی و توام با فراز و نشیب طی شد تا پروژه به اینجای کار رسید. بنده به نوبه خودم طی این یک سال با مشکلات مختلفی مواجه شدم و شاید بشه گفت حتی چیزهایی هم در زندگی شخصی از دست دادم تا کار رها نشه و پروژه به اینجا برسه. اما امروز از نتیجه فعلی که در اختیار همه ماست تا حد بسیار زیادی راضی هستم. در واقع هر چند رسیدن به ایده آل های ذهنی همه ما در کاوش و فلزیابی کاری غیر ممکنه ولی در مقام مقایسه با سایر طرحهای قبلی که دیدیم و ساختیم به نظر بنده کار بسیار فراتر از همه اونها بوده.
مهمترین مساله ای که در چند وقت اخیر بنده روی اون کار کردم مربوط به اثر زمین میشد که روشهای مختلفی مورد تست قرار گرفت و نتایج جالبی بهمراه داشت! در واقع تمامی روشهایی که در مقالات یا اطلاعات فلزیاب هایی نظیر مینلب در خصوص مواجهه با اثر زمین ذکر شده یا منجر به افت برد فلزیابی برای همه اهداف میشه و یا بخصوص در مورد روشهای مینلب افت بردی قابل ملاحظه برای اهداف بزرگ و حتی اثر هاله ای دفینه قدیمی بهمراه داره! بنده الان شکی ندارم که فلزیاب های سری GPX مینلب هر چند در سنس اهداف کوچک بسیار عالی عمل میکنن ولی در برخورد با دفینه قدیمی قطعا با لوپ مشابه ضعیف تر از طرح ما جواب میدن! لذا با توجه به هدفی که ما دنبال میکنیم و بحث سنس حداکثری یک دفینه بزرگ برامون مهمترین مساله هست ؛ تا اینجای کار هیچ روشی برای حذف اثر زمین که تبعات منفی نداشته باشه مورد تایید نیست. لذا در خصوص اثر زمین باید به تنظیمات مختلف دستگاه رجوع کرد و در نهایت درجه حساسیت رو پایین اورد. توضیح بسیار مهمی هم در خصوص درجه حساسیت و مقیاس اون در فایل توضیحات اضافه شده که توصیه میکنم همه دوستان اون بخش رو با دقت بخونن و روش فکر کنن.
با توجه به تغییرات خوب و مهمی که در نسخه های اخیر صورت گرفته ؛ فکر میکنم باید شاهد جوابگیری و نتایج بهتر باشیم! لذا بنده فعلا مطلب مهمی در مورد اپدیت برنامه دستگاه مد نظرم نیست. در واقع خیلی واضح عرض کنم اون چه که بنده میتونستم بعنوان طراحی یک فلزیاب پالسی خوب انجام بدم انجام دادم و نتیجه خیلی فراتر از چیزی شد که خودم روز اول فکرشو میکردم! لذا باقی کار به عهده شماست و البته بارها هم اشاره شد که موفقیت در کاوش به خیلی عوامل مختلف بستگی داره که تنها یکی از اونها میتونه دستگاه بشه! امیدوارم همه دوستان موفق باشن. @};-

از تمام زحمات شما در این یک سال برای این پروژه کامل تشکرو قدردانی را دارم

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

چهارشنبه 2 دی1394 - 11:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
دوستان عزیز به مناسبت سالگرد ارائه اولیه طرح فلزیاب پالسی فلزجو ؛ نسخه جدید 3.23 بهمراه ویرایش جدید و کامل تری از فایل توضیحات ارائه و در پست اول تاپیک قرار گرفت. تغییرات این نسخه به شرح زیر هست:

* تغییر مقیاس درجات تنظیم Speed
* تغییرات جزئی

در مورد تنظیم اسپید باید عرض کنم همونطور که برخی دوستان درخواست کرده بودن در این نسخه مقیاس درجات اسپید کمی تغییر کرده تا امکان کند تر شدن سنس رو در اختیار اپراتور قرار بده. لذا درجات 5 و کمتر از اون بصورت کند تر از قبل در نظر گرفته شدن تا جایی که درجه 1 در حال حاضر نصف سرعت سنس قبل رو پیدا کرده و میتونه براحتی حتی تا چند ثانیه سنس فلز رو به تاخیر بیندازه! البته دوستان بخصوص در استفاده از درجات پایین اسپید باید در نظر داشته باشن سنس تا حدی کند نشه که هدف احتمالی رو کلا از دست بدن!
یکی از تغییرات جزئی دیگه در خصوص بازه فرکانس صوتی در حالات تون 9 و 10 هست که دوستان درخواست تغییرات صوتی بیشتر و واضح تری رو داشتن که در این نسخه تا حد امکان انجام شده و لذا تغییر تون صدا در این دو حالت بسته به دوری و نزدیکی از هدف واضح تر هست.
تغییر دیگه امکان رول بک برای تنظیم گراند در منو بود که دوستان درخواست کردن بوده.
همچنین بوق های هشداری که مربوط به حالت حفره و میتر منفی یا خالی شدن باطری هست کمی سریع تر فعال میشه و علاوه بر اون اگر گراند غیر فعال باشه دستگاه باز هم سریع تر اقدام به تولید بوق هشداری میکنه تا هم خارج شدن از بالانس سریع تر مشخص بشه و هم بخصوص در برخورد با حفره دستگاه با سرعت مناسبی این مساله رو با بوق هشداری اعلام کنه. لذا با ابن تغییر بنظر من دستگاه در حالت گراند خاموش خیلی بهتر از قبل جهت حفره یابی میتونه مورد استفاده قرار بگیره.
در خصوص فایل توضیحات جدید باید عرض کنم بر اساس تجربیات و سوالات و مشکلات دوستان بنده در ویرایش جدید سعی کردم مطالب مهمی رو اضافه کنم که چه در مراحل ساخت و چه اپراتوری به دوستان کمک بیشتری بکنه. برخی از مطالب قبلی هم اصلاح شدن و میشه گفت تقریبا در همه بخشهای توضیحات تغییراتی وجود داره. لذا مطالعه دقیق این فایل جدید رو اکیدا به همه دوستان توصیه میکنم. مطمئنا حتی برای دوستانی که از قبل هم مدار رو ساختن حاوی نکاتی هر چند جزئی ولی مهم خواهد بود.

بهرحال فلزیاب پالسی فلزجو یک ساله شد! :ymparty: :D مسیر نسبتا طولانی و توام با فراز و نشیب طی شد تا پروژه به اینجای کار رسید. بنده به نوبه خودم طی این یک سال با مشکلات مختلفی مواجه شدم و شاید بشه گفت حتی چیزهایی هم در زندگی شخصی از دست دادم تا کار رها نشه و پروژه به اینجا برسه. اما امروز از نتیجه فعلی که در اختیار همه ماست تا حد بسیار زیادی راضی هستم. در واقع هر چند رسیدن به ایده آل های ذهنی همه ما در کاوش و فلزیابی کاری غیر ممکنه ولی در مقام مقایسه با سایر طرحهای قبلی که دیدیم و ساختیم به نظر بنده کار بسیار فراتر از همه اونها بوده.
مهمترین مساله ای که در چند وقت اخیر بنده روی اون کار کردم مربوط به اثر زمین میشد که روشهای مختلفی مورد تست قرار گرفت و نتایج جالبی بهمراه داشت! در واقع تمامی روشهایی که در مقالات یا اطلاعات فلزیاب هایی نظیر مینلب در خصوص مواجهه با اثر زمین ذکر شده یا منجر به افت برد فلزیابی برای همه اهداف میشه و یا بخصوص در مورد روشهای مینلب افت بردی قابل ملاحظه برای اهداف بزرگ و حتی اثر هاله ای دفینه قدیمی بهمراه داره! بنده الان شکی ندارم که فلزیاب های سری GPX مینلب هر چند در سنس اهداف کوچک بسیار عالی عمل میکنن ولی در برخورد با دفینه قدیمی قطعا با لوپ مشابه ضعیف تر از طرح ما جواب میدن! لذا با توجه به هدفی که ما دنبال میکنیم و بحث سنس حداکثری یک دفینه بزرگ برامون مهمترین مساله هست ؛ تا اینجای کار هیچ روشی برای حذف اثر زمین که تبعات منفی نداشته باشه مورد تایید نیست. لذا در خصوص اثر زمین باید به تنظیمات مختلف دستگاه رجوع کرد و در نهایت درجه حساسیت رو پایین اورد. توضیح بسیار مهمی هم در خصوص درجه حساسیت و مقیاس اون در فایل توضیحات اضافه شده که توصیه میکنم همه دوستان اون بخش رو با دقت بخونن و روش فکر کنن.
با توجه به تغییرات خوب و مهمی که در نسخه های اخیر صورت گرفته ؛ فکر میکنم باید شاهد جوابگیری و نتایج بهتر باشیم! لذا بنده فعلا مطلب مهمی در مورد اپدیت برنامه دستگاه مد نظرم نیست. در واقع خیلی واضح عرض کنم اون چه که بنده میتونستم بعنوان طراحی یک فلزیاب پالسی خوب انجام بدم انجام دادم و نتیجه خیلی فراتر از چیزی شد که خودم روز اول فکرشو میکردم! لذا باقی کار به عهده شماست و البته بارها هم اشاره شد که موفقیت در کاوش به خیلی عوامل مختلف بستگی داره که تنها یکی از اونها میتونه دستگاه بشه! امیدوارم همه دوستان موفق باشن. @};-

تشکر مهندس عزیز :x @};-

چهارشنبه 2 دی1394 - 11:49am
کاربر فعال
کاربر فعال

باسلام خدمت دوستان محترم و سلام مخصوص خدمت مهندس حمید عزیز که واقعا طی این مدت از جون دل برا مدار و برا ما بچه ها مایه گذاشتن و هر از چند گاهی با اپدیت جدید نیرویه تاز ه ای به وجود ما بخشیدن.امیدوارم به مراد دلتون برسید و خداوند هرچی که میخواید به شما بده.
دوستان من یه تجربه هایی بدست اوردم که در این جا قرار میدم امیدوارم بدرد دوستان بخوره .ما هر هرکاری هم بکنیم دستگاه ما دست سازه و با دست خودمون میسازیم پس نباید انتظاره مونتاژکارخانه ای را داشته باشیم توصیه من در این مورد این هستش که حتما بعداز چن کاوش دستگاهتون را یه چکاب اولیه چه از نظر اتصالات و چه از نظر قطعات انجام بدید که خدا نکرده در مواقع حساس لنگ نمونید که خوده من بشخصه تجربه کردم ودریک مکان دیدم دستگاه خاموش شد و مجبور شدیم به خونه برگردیم و بعداز باز کردن پشت دستگاه دیدم پایه رگلاتورم بریده و حتی دیدم بعضی از چسب ها ول شده که دستگاه را یه سرویس کلی کردم و از اون ماجرا به بعد مثلا بعده5 کاوش حتی اگه دستگاه مشکلی نداشته باشه دستگاه را یه چکاب کامل میکنم.یه نکته دیگه در مورد خرید قطعات دوستان سعی کنن در خرید قطعات از یه فروشنده قطعات انبوه تهیه نکنن متاسفانه شاهد هستیم بعضی دوستان میرن سراغ یه فروشنده ومثلا5تا ای سی357از یه فروشنده میخرن و بعد میگن همشون تقلبیه خب برادر من معلومه که وقتی یکی تقلبی شد بقیه هم تقلبی خواهد بود و در اینجا ضرب المثل مشت نمونه خروار تداعی پیدا میکنه پس بهتره بجا اینکه پنج تا قطعه از پنج تا فروشنده خریداری بشه و وقتی دید یکیش اصل شد اونموقع با خیال راحت برید از همون فروشنده خرید کنید.
وامایه نکته دیگه بحث ازمون و خطاس دوستان ما بعضی وقتا حتما باید ازمون و خطا را در مورد لوپ یا قطعات انجام بدیم تا به بهترین نتیجه برسیم نمونش من اولش یه سیم ماکس نسبتا نازک را داشتم که فقط از دوتا مغزی استفاده کردم بعدش یه سیم یه متری شبیه ماکس پیدا کردم که سیم خیلی کلفتی بود و حتی دومغزیهاش هر کدوم تقریبا نمره یک را داشتن اما با کمال تعجب دیدم که بعده مونتاژاون سیم حذف اهن رو25اتفاق افتاد و عد اول هم450شد که باز از همون سیم قبلی استفاده کردم پس میبینید که برا نتیجه مطلوب حتما باید بحث ازمون و خطارا هم مدنظر داشته باشید.

اما دوتا سوال داشتم.ایا تو بازار ال سی دی2*16نظامی وجود داره که در دمایه زیر صفر عملکردش کند نشه چون من خودم بشخصه دیدم ال سی دی ها زیر دمایه صفر خیلی کند میشن و یه نکته در حالت اپراتوری در باد هستش که من یبار تو باد شدید رفتم بیرون و دستگاه همش صدا داشت و درکل ایا روشی برا اپراتوری در باد وجود داره یا نه اصلا امکان اپراتوری در باد وجود نداره؟با تشکر از دوستان

چهارشنبه 2 دی1394 - 11:57am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تولد یک سالگی فلزجو را خدمت خالق این شاهکار ایرانی دانشمند حمید عزیز تبریک عرض می کنیم نسخه جدید به فلزجو خوش آمدی خدا قوت قهرمان :ymapplause: :ymapplause: @};-

پندار نیک، گفتار نیک، کردار نیک

چهارشنبه 2 دی1394 - 3:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mehrdad23276 نوشته است:
سلام.کسی میتونه این دستگاه رو واسم بسازه پول قطعات رو میدم هر کی تمایل داشته باشه من عجله ای هم ندا رم هر چند روز هم طول بکشه اشکالی نداره فقط خوب بسازه.درصورت تمایل خصوصی بدین

سلام داداش
من حاضرم برات بسازم،چقدر پول قطعات میدی؟

چهارشنبه 2 دی1394 - 4:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mr hamid. I hope all your birthday dreams and wishes come true :-*
و این واسه تولد فلزجو :D
may your birthday be filled with sunshine and smiles, laughter, love, and cheer for my friends

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

چهارشنبه 2 دی1394 - 4:44pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1562 , 1563 , 1564 , 1565 , 1566 , 1567 , 1568 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 64 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure