انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 4 اردیبهشت1404 - 12:07am

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1567 , 1568 , 1569 , 1570 , 1571 , 1572 , 1573 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
r_khan66 نوشته است:
مهندس حمید بنده هم مدارو مونتاژ کردم. این اولین تجربه ام بود :D البته یکی از دوستان کمکم کرد. باطری سفارش دادم هنوز دستم نرسیده :( عکس مدارو میزارم لطفا اگه مشکلی در ظاهر هست مهندس و دوستان راهنمایی کنند. ممنون از همگی @};-

خسته نباشین.
مدار خوب و تمیزی در اوردین. مشکل خاصی در مدار شما نمیبینم. فقط وضعیت خازن 24 شما با توجه به کوچکیش مشکوک هست که 2200 میکرو باشه! هر چند مقدار این خازن زیاد هم در کیفیت کار دستگاه تاثیری نداره. همینطور ایسی 357 شما ایشالا که از نوع اصلی هست! :D در مورد 3 پینی که برای لوپ قرار دادین دقت کنین اتصالات لوپ باید خیلی محکم و قوی باشه وگرنه با اندکی تکان خوردنش دستگاه میتونه روی حساسیت بالا کمی از بالانس خارج بشه! در خصوص مقاومتهای 2 وات هم نکته جدیدی بنظرم رسید که خدمت شما و دوستان عرض میکنم. بدنه دو مقاومت 2 وات بهتره به هم نچسبه چون عملکردشون متفاوت هست و اگر کاملا بهم بچسبن هم از نظر نویز و هم پایداری حرارتی کمی کیفیت کار پایین میاد.

ممنون از لطفتون آقا حمید @};- به لطف توضیحات کامل شما خوب شده مهندس. آیسی 357 نوع فلزیشم گرفتم. در خصوص پین ها بله حتما این نکته رو در نظرمیگیرم. صمیمانه براتون آرزوی سلامتی و سربلندی دارم مهندس بزرگوار @};- @};- @};-

شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!

جمعه 3 دی1394 - 2:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام،بهترین تنظیمات برای لوپ 45 چی باید باشه؟

دکتر شریعتی گفت : "...هی با خود فکر می کنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضع مان این است و آن ها در آن سر دنیا ع.رق می خورند و وضع شان آن است. نمی دانم اشکال در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن..."

جمعه 3 دی1394 - 2:15am

محل اقامت: پشت مانیتور
Mojtaba195 نوشته است:
123456987 نوشته است:
سلام دوستان و مهندس حمید عزیز تبریک بابت ورژن جدید

من پروگرامر رو وین 7 32 بیت نصب کردم موقع لود هگز ارور میده چیکار کنم ای وی آر استدیو هم دارم ورژن 6 چطور میکرو رو پروگرم کنم ترو خدا کمک کنید

سلام
شما فایل هگز رو بنداز دسکتاپ از اونجا لودش کن حل میشه :-BD

سلام مجتبی جان داداش دکستاپه اصلا نرم افزار میکرو رو نمیشناسه یه نسخه دیگه از کامپایلر دانلود کردم اون یکی که مهندس حمید گژاشته اصلا نصب نشد و ارور میداد
فایل های پشتیبانی از 328 رو هم کپی کردم تو فلدر مربوطه نشد که نشد
چیکار کنم بنظرتون

جمعه 4 دی1394 - 8:18am

اقا مشکلم حل شد کدوم ایکون رو بزنم پروگ کنه دوتا فلش هارو زدم ارور داد؟
پروگرامر باید دستی مچ بشه با نرم افزار؟
پروگرامرم مولتی ای وی ار ای سی ای هست جواب میده؟

جمعه 4 دی1394 - 8:32am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با عرض سلام وخسته نباشید به محبوب دلها در انجمن فلزجو ، و عرض تبریک به مناسبت یکسالگی فلزیاب fpi و بابت ورژن جدید :ymhug:

و به امید موفقیت روز افزون برای شما مهندس عزیز و آرزوی سعادت و تندرستی برای شما و خانواده محترم ،از زحمات شما صمیمانه تشکر و قدردانی مینمایم :x

جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست

جمعه 4 دی1394 - 9:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

123456987 نوشته است:
اقا مشکلم حل شد کدوم ایکون رو بزنم پروگ کنه دوتا فلش هارو زدم ارور داد؟
پروگرامر باید دستی مچ بشه با نرم افزار؟
پروگرامرم مولتی ای وی ار ای سی ای هست جواب میده؟

شما ابتدا فایل هگز رو اپن کنین توی نرم افزار سپس از گزینه chip مدل میکرو یعنی Atmega 328 p رو انخاب کنین و بعد از اون برین قسمت Fuse Bits/setings و فیوز بیت هارو به ترتیlow fuse همون F7 است و بHigh همون D9 و Extented هم بذار FC و تیکشون رو هم فعال کن بعد از بالا گزینه فلش پایین یا همون Write All رو بزن کار تمومه. برای بار اول نمیخواد کریستال بذاری ولی برای دفعات بعدی حتما کریستال مثلا 20 رو هم بذار.
البته فایل راهنمای استاد حمید رو یکبار مطالعه کنی همه چی دستت میاد.

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

جمعه 4 دی1394 - 1:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان و خسته نباشید @};-
حمید خان 18nk80 رو نصب کردم :ymhug:
به صورت عمودی توی حیاط با لوپ 40 یه سینی 47 سانت رو دو متر و سی و گاهی سی و پنج سانت سنس میکنه.
با لوپ 45 دو متر و پنجاه و گاهی پنجاه و پنج.
اهم لوپ 40-0/7 هستش و 45-0/9
بنظرتون خوبه؟

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

جمعه 4 دی1394 - 1:40pm

داداش مجتبی دوتا میکرو داشتم دوتا رو پروگرم کردم مدارم مونتاژ کردم البنه کیفت مونتاژم خیلی پاییه عجله ای درست کردم از بس شوق داشتم واسه این فلز یاب حالا با وصل میکرو هیچ اطلاعاتی رو صفحه نمیاد ضمن این که بدونمیکرو هم بک لایت روشنه هیچی نمایش داده نمیشه چیکار کنم ولتاژ های راهنمای مهندس حمید رو اندازه گرفتتم درست بود
تو پروگرام هم بدون هیچ اختاری و اروری پروگرم شدلطفا راهنمایی کنید ضمن این که فعلا پیزو نداشتم از بلندگوی معمولی استفاده کردم با میکرو و بدون میکرو یکم خشخش میکنه

جمعه 4 دی1394 - 2:54pm

لطفا راهنمایی کنید

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 4 دی1394 - 3:04pm

اینم یع عکس دیگه مهندس حمید و دوستان لطفا راهنمایی کنید ^:)^

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 4 دی1394 - 3:08pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1567 , 1568 , 1569 , 1570 , 1571 , 1572 , 1573 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Aliturk36 , Google , h4midr3z4 , Majestic12 , mehdi.tb , یونس برقی و 51 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure