انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 4 اردیبهشت1404 - 12:08am

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1568 , 1569 , 1570 , 1571 , 1572 , 1573 , 1574 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

kdj نوشته است:
سلام دوستان و خسته نباشید @};-
حمید خان 18nk80 رو نصب کردم :ymhug:
به صورت عمودی توی حیاط با لوپ 40 یه سینی 47 سانت رو دو متر و سی و گاهی سی و پنج سانت سنس میکنه.
با لوپ 45 دو متر و پنجاه و گاهی پنجاه و پنج.
اهم لوپ 40-0/7 هستش و 45-0/9
بنظرتون خوبه؟

با اجازه مهندس حمید
شما از میزان تنظیمات دستگاه هم باید بگید که روی چه آیتم هایی بوده که این برد رو داشتید ؟!
اگر روی حساسیت 18 و فرکانس 200 این برد رو داشتید خیلی عالیه و اگر روی حساسیت 20 و فرکانس 250 یا 300 بوده برد خوبی هست .
بنده هم از همین ماسفت استفاده کردم که فکر میکنم نسبت به ماسفتهای دیگه برد بهتری داره و خوب هست و برای کاهش حساسیت به ذرات اعداد اسپید 1و2 خیلی خوبن فقط باید مقداری حرکت لوپ رو آرامتر کرد . تن صدای 10 هم فوق العادست برای تشخیص بهتر هدف . @};- @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

جمعه 4 دی1394 - 3:20pm
مدیر سایت
مدیر سایت

123456987 نوشته است:
اینم یع عکس دیگه مهندس حمید و دوستان لطفا راهنمایی کنید ^:)^

متأسفانه چندین بار گفته شده که انتخاب خازنهای عدسی با توجه به شرایط خاصی در نظر گرفته شده و برای رسیدن به هدف حذف نویز و فیلتر نویز حتماً باید این خازنها عدسی باشن حتماًحتماً L-) ولی خوب وقتی دقت نمکنید انتظاری از مدارتون نمیشه داشت !

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

جمعه 4 دی1394 - 3:22pm
مدیر سایت
مدیر سایت

123456987 نوشته است:
داداش مجتبی دوتا میکرو داشتم دوتا رو پروگرم کردم مدارم مونتاژ کردم البنه کیفت مونتاژم خیلی پاییه عجله ای درست کردم از بس شوق داشتم واسه این فلز یاب حالا با وصل میکرو هیچ اطلاعاتی رو صفحه نمیاد ضمن این که بدونمیکرو هم بک لایت روشنه هیچی نمایش داده نمیشه چیکار کنم ولتاژ های راهنمای مهندس حمید رو اندازه گرفتتم درست بود
تو پروگرام هم بدون هیچ اختاری و اروری پروگرم شدلطفا راهنمایی کنید ضمن این که فعلا پیزو نداشتم از بلندگوی معمولی استفاده کردم با میکرو و بدون میکرو یکم خشخش میکنه

موقعی که مدار رو روشن کردید باید یک صدای بوق کوچیک بشنوید اگر داشتید مدارتون سالمه ، بعد روشن کردن مدار باید چشمتون به ال سی دی باشه و زمانی که بهترین کنتراست رو مشاهده کردید باید سریع کلید ok رو بزنید تا نوشته ها ثابت بشه در غیر اینصورت نوشته ها ناپدید میشن و خیلی سخت قابل روئیت هستن ، البته بنده هم با این مشکل یک بار مواجه شدم ولی با چشمان تیزی که دارم تونستم آیتم کنتراست رو از داخل منو پیدا کنم و نوشته هارو قابل خوندن کنم

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

جمعه 4 دی1394 - 3:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
kdj نوشته است:
سلام دوستان و خسته نباشید @};-
حمید خان 18nk80 رو نصب کردم :ymhug:
به صورت عمودی توی حیاط با لوپ 40 یه سینی 47 سانت رو دو متر و سی و گاهی سی و پنج سانت سنس میکنه.
با لوپ 45 دو متر و پنجاه و گاهی پنجاه و پنج.
اهم لوپ 40-0/7 هستش و 45-0/9
بنظرتون خوبه؟

با اجازه مهندس حمید
شما از میزان تنظیمات دستگاه هم باید بگید که روی چه آیتم هایی بوده که این برد رو داشتید ؟!
اگر روی حساسیت 18 و فرکانس 200 این برد رو داشتید خیلی عالیه و اگر روی حساسیت 20 و فرکانس 250 یا 300 بوده برد خوبی هست .
بنده هم از همین ماسفت استفاده کردم که فکر میکنم نسبت به ماسفتهای دیگه برد بهتری داره و خوب هست و برای کاهش حساسیت به ذرات اعداد اسپید 1و2 خیلی خوبن فقط باید مقداری حرکت لوپ رو آرامتر کرد . تن صدای 10 هم فوق العادست برای تشخیص بهتر هدف . @};- @};-

ممنونم استاد @};-
بله فرکانس 201 بود ولی حساسیت 16 یا 17 دقیق یادم نیست!انتگ 48-دیلی 40 برای لوپ 45 و 36 برای لوپ 40

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

جمعه 4 دی1394 - 4:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهدی نوشته است:
123456987 نوشته است:

متأسفانه چندین بار گفته شده که انتخاب خازنهای عدسی با توجه به شرایط خاصی در نظر گرفته شده و برای رسیدن به هدف حذف نویز و فیلتر نویز حتماً باید این خازنها عدسی باشن حتماًحتماً L-) ولی خوب وقتی دقت نمکنید انتظاری از مدارتون نمیشه داشت !

ببخشید آقا مهدی عزیز این خازن هایی که دوستمون استفاده کردن مگه خازن کد 104 نیست؟؟

جمعه 4 دی1394 - 4:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

استاد مهدی فکر کنم شما هویج زیاد میخورین که بینایتون خوبه :)
مهندس من امروز توی خونه با ورزن سال تولد با لوپ 40 تخت جدید تست کردم.سیستم خیلی ماه شده خیلی هم باثبات کار میکنه دستتون درد نکنه
مهندس یک تستی هم با یک میخ سوزنی ته گرد خیلی نازک انجام دادم با حساسیت 18 به صورت عمود بر لوپ 17 سانت کامل سنس رو انجام میده.این سیستم باید اسمش تغییرکنه به gpx-z max fpi
فقط یک پیشنهاد جزیی داشتم که خواستین روی جزییات هم کار کنین این قسمت رو مد نظر بگیرین خیلی بهتر میشه
گزینه پسورد برای بار اول که میخوایم پسورد وارد کنیم کاملا مشخص باشه اما زمانی که فعال شد برای وارد کردن کد دیگه عدد رو نشون نده اینطوری کسی که سیستم رو روشن میکنه متوجه نمیشه کدوم عدد رو وارد کرده واحتمال اینکه بتونه سیستم رو روشن کنه تقریبا غیر ممکن میشه حتی با پسوردهای چند رقمی کوتاه.همینطور که الان هم نمیشه اما با این کار کلا دیواره اتش محکمتر میشه ممنون

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

جمعه 4 دی1394 - 4:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ههههههی واااااااااااااای من!!!! :-o
ورژن جدید کی اومد؟؟؟؟ :-o
دو روز اینجا نبودیم ها!!!!!
حمید خان ممنون @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

جمعه 4 دی1394 - 4:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

123456987 نوشته است:
داداش مجتبی دوتا میکرو داشتم دوتا رو پروگرم کردم مدارم مونتاژ کردم البنه کیفت مونتاژم خیلی پاییه عجله ای درست کردم از بس شوق داشتم واسه این فلز یاب حالا با وصل میکرو هیچ اطلاعاتی رو صفحه نمیاد ضمن این که بدونمیکرو هم بک لایت روشنه هیچی نمایش داده نمیشه چیکار کنم ولتاژ های راهنمای مهندس حمید رو اندازه گرفتتم درست بود
تو پروگرام هم بدون هیچ اختاری و اروری پروگرم شدلطفا راهنمایی کنید ضمن این که فعلا پیزو نداشتم از بلندگوی معمولی استفاده کردم با میکرو و بدون میکرو یکم خشخش میکنه

دوست من ال سی دی به هیچ عنوان نباید بدون میکرو روشن بشه(اگر اشتباه نکنم)
با توجه به تصاویر از پشت فیبرتون معلومه لحیم کاری خوب نشده لطفا شما اتصالات رو دوباره چک کنین بخصوص اینکه بنظر میرسه اتصالی هم داشته باشین.
سپس میکرو رو دوباره پروگرم کنین و وقتی روشن شد هر وقت تونستین چیزی روی صفحه ال سی دی ببینین دکمه اکی رو فشار دهید.

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

جمعه 4 دی1394 - 5:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
سلام به همه
به نظر دوستان می شود مدار مجتمع آیسی 357 را طبق شماتیک هایی که ازش وجود دارد به صورت یک برد با قطعات دیپ خوب درست نمود و به جای آیسی 357 استفاده نمود یا اطلاعاتی که ازش وجود دارد ناقص می باشد؟
آیا می شود خصوصیات 357 را هم بهبود داد؟ آیا برای این کار نیاز به اسکوب دیجیتالی است؟ :-? :-? :-? :-? :-?
یکبار هم خلاف جهت آب شنا کنیم

جمعه 4 دی1394 - 6:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
123456987 نوشته است:

سلام به همه
دوست عزیز مدار شما در حداقل 3 نقطه دارای اتصالی زیاد و در چند نقطه هم دچار کثیفی زیاد می باشد
که شما یا باید ابتدا پشت مدارتان را با برس و تینر فوری تمییز نمائید و سپس با استفاده از هویه داغ و قلع کش اتصالات را برطرف نمائید
یا باید فیبر جدیدی با دقت بالا و چک نمودن تمام قطعات مونتاژنمائید و سپس ولتاژها را بررس کنید
و بعدش هم بریم سراغ پروگرام نمودن آیسی شما :-BD

جمعه 4 دی1394 - 6:56pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1568 , 1569 , 1570 , 1571 , 1572 , 1573 , 1574 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Aliturk36 , Google , h4midr3z4 , Majestic12 , mehdi.tb , یونس برقی و 52 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure