انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 4 اردیبهشت1404 - 10:23pm

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1569 , 1570 , 1571 , 1572 , 1573 , 1574 , 1575 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

امیر حداد نوشته است:
مهدی نوشته است:
123456987 نوشته است:
اینم یع عکس دیگه مهندس حمید و دوستان لطفا راهنمایی کنید ^:)^

متأسفانه چندین بار گفته شده که انتخاب خازنهای عدسی با توجه به شرایط خاصی در نظر گرفته شده و برای رسیدن به هدف حذف نویز و فیلتر نویز حتماً باید این خازنها عدسی باشن حتماًحتماً L-) ولی خوب وقتی دقت نمکنید انتظاری از مدارتون نمیشه داشت !

ببخشید آقا مهدی عزیز این خازن هایی که دوستمون استفاده کردن مگه خازن کد 104 نیست؟؟

خازنهای 104 همه باید عدسی باشن اونهم فقط خازن C10 اگر از نوع عدسی مرغوب باشه بهتره و همچنین خازن C11که اگر تانتانیوم مرغوب باشه بهتره ، اگر پیدا نکردید معمولی هم جواب میده . اگر وقت و موقعیت مناسب داشتید مرغوبش رو پیدا کنید بد نیست .

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

جمعه 4 دی1394 - 6:57pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام خدمت مهندس حمید عزیز و تبریک بابت یکسالگیه مدار قدرتمند فلزجو
مهندس یه سوال چقد گلی آخه؟ :D @};- @};-
تشکر بابت تمامی زحماتتون @};-
یا حق

آن‌کس که نداند و نداند که نداند// در جهل مرکب ابدالدهر بماند

جمعه 4 دی1394 - 8:36pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

جناب مهندس استفاده از دو بلندگو یکی پیزو و دیگری معمولی و استفاده از سوئیچ برای سوئیچ کردن بین این دوتا که مشکلی نداره؟
تشکر @};-

آن‌کس که نداند و نداند که نداند// در جهل مرکب ابدالدهر بماند

جمعه 4 دی1394 - 9:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام و درود بر مهندس حمید عزیز مهندس با عرض شرمندگی من مدارم رو توی یه جعبه جدید گذاشتم و بجای باتری خشک از باتری لیتیوم استفاده کردم به مدار دست نزدم ولی حالا برد دستگاهم خیلی کم شده جوری که با لوپ 60سانت عنکبوتی یه سکه 500تومانی رو بزور تو 15سانت میزنه لطفا راهنمایم کنید کدوم قطعه رو چک کنم با تشکر از لطفت

جمعه 4 دی1394 - 9:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سعید جان ,ولتاز رگلاتورها رو چک کن که درست باشه اگه مشکلی اونجا نداشتی به ترانزیستور بی اس و ای ار اف وهمینطور 357 رو چک کن .راستی ببین وقتی روشن میکنی هیچ قطعه ایی داغ نمیکنه اگه داغ کرد بدون نیمسوز شدن وباید عوض بشه اگه لوپ دیگه ایی هم داری چک کن.باطریت چند امپره زیر 2 باشه مشخصه از باطریه

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

جمعه 4 دی1394 - 10:19pm
مدیر کل
مدیر کل

orginal نوشته است:
سلام به همه
به نظر دوستان می شود مدار مجتمع آیسی 357 را طبق شماتیک هایی که ازش وجود دارد به صورت یک برد با قطعات دیپ خوب درست نمود و به جای آیسی 357 استفاده نمود یا اطلاعاتی که ازش وجود دارد ناقص می باشد؟
آیا می شود خصوصیات 357 را هم بهبود داد؟ آیا برای این کار نیاز به اسکوب دیجیتالی است؟ :-? :-? :-? :-? :-?
یکبار هم خلاف جهت آب شنا کنیم

این کار با اینکه به ظاهر امکانپذیره ولی در عمل چون نتیجه خیلی ضعیف تر از اون چیزی هست که انتظار دارین ؛ میشه گفت کار کاملا اشتباهی هست! درسته که شماتیک داخلی اکثر این آیسی های انالوگ موجوده ولی اولا شماتیک دقیق و قابل ساختش رو هیچوقت منتشر نمیکنن و در ثانی وقتی بصورت مدار گسسته ساخته بشه بازدهی پایین تر و نویز بسیار زیادی خواهد داشت. لذا چون آیسی یک آپ امپ متداول هست که چند نوعش هم در بازار موجوده اصلا نیازی به این کارها نداره. از نظر خصوصیات هم بصورت مدار گسسته امکان نداره چیزی بهبود پیدا کنه. فقط میتونین نوع مرغوب تری استفاده کنین. ضمن اینکه این اپ امپ در مدار ما نه مشکل نویز داره و نه مشکل کمبود حساسیت یا سرعت. بنابراین عملا چیزی قابل بهبود نیست که بتونید تاثیرش رو در واقعیت فلزیابی حس کنین.

جمعه 4 دی1394 - 10:46pm
مدیر کل
مدیر کل

shadabad نوشته است:
سلام خدمت مهندس حمید عزیز و تبریک بابت یکسالگیه مدار قدرتمند فلزجو
مهندس یه سوال چقد گلی آخه؟ :D @};- @};-
تشکر بابت تمامی زحماتتون @};-
یا حق

خواهش میکنم عزیز من. ممنون از شما. لطف دارین. @};-
در خصوص امکان سوئیچ بین بلندگوی معمولی و پیزو ؛ این کار اشکالی نداره. اما بنظر من لزومی هم نداره! کلا اگر از بلندگوی پیزو استفاده بشه خیلی بهتره و با توجه به حالات صدای جدیدی هم که اضافه شده فکر میکنم دیگه دلیلی برای استفاده از بلندگوی معمولی نیست.

جمعه 4 دی1394 - 10:48pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
iggy نوشته است:
برای بالا بردن اهم لوپ چه کار میشه کرد اخه سیمی که من میخرم واسه هر 50 متر اهمش 6 تاس حالا مثلا واسه لوپ 45 30 متر سیم استفاده کردم اهم لوپم 1.6 چکار کنم من.

دوست عزیز شما اگر به سایز های توصیه شده دقت کنین بطور خودکار مقاومت درست در میاد. ابتدا این رو عرض کنم اگر 50 متر سیم 6 اهم باشه طبیعتا 30 مترش هم 3.6 اهم مقاومت خواهد داشت نه 1.6 اهم! این یک نسبت و تناسب سادست و همیشه در مورد مقاومت سیم درست در میاد. مگر اینکه شما اشتباهی در اعلام اعداد یا اندازه گیری کرده باشین.
برای لوپ 45 هم سیم با ضخامت مغزی 0.8 میل جواب خوبی میده و بطور خودکار مقاومتش حدود 1 اهم در میاد. از نظر استاندارد تجاری رایج در بازار سیم 0.8 میل معادل AWG20 هست و 0.9 میل AWG19 و 1 میل AWG18 هستن. برای لوپ 45 از سیم 19 هم میتونین استفاده کنین ولی 18 دیگه ضخامتش زیاد میشه. خواهشا دوستان این اعداد رو هم بخاطر داشته باشن تا کمتر مشکلی در این زمینه داشته باشیم.

با سلام برای 50 متر 3.5 اهم بود اشتباه نوشتم . سیم 1 افشان استفاده میکنم از نوع سیم همدان .طبق توضیحات شما برای چنس یه لوپ درست کردم که الان اهمش 1.6 هست . میشه یه مقاومت 2.2 اهم سر راهش بزارم ؟

یه سوال دیگه لطفا چند مدل ماسفت که از ای ار اف بهتر جواب میده هم معرفی کنید چون شرایطش پیش اومده که میتونم با هزینه کم از یکی از آشناهام گقر بیارم اگثر قطعات رو ممنون .
حق نگهدارتون حمید خان.

Get Rich Or Die Trying

جمعه 4 دی1394 - 11:06pm
مدیر کل
مدیر کل

فکر نمیکنم بحث سر 3.5 و 3.6 اهم بوده باشه! مطلب و محاسبه ای که عرض کردم کاملا واضح بود و حتما جایی دارین اشتباه میکنین. گذاشتن مقاومت هم در مسیر لوپ کار درستی نیست و به افت قدرت منجر میشه. ضمن اینکه من متوجه نمیشم شما مقاومت لوپتون اگر واقعا 1.6 اهم هست فقط کمی زیاده و مشکل خاصی هم ایجاد نمیکنه. ولی اگر مقاومت سری کنین که مقاومت کلی بیشتر میشه! :D
در خصوص ماسفت بنده شماره دیگری رو شخصا تست نکردم. اما استنباط بنده از مجموع تستهایی که دوستان روی این موضوع داشتن نشون میده که تفاوت زیادی وجود نداره. با این حال میتونین از شماره هایی که بعضا دوستان مطرح کردن استفاده کنین و خودتون تست بگیرین.

جمعه 4 دی1394 - 11:18pm
کاربر فعال
کاربر فعال

iggy نوشته است:
حمید نوشته است:
iggy نوشته است:
برای بالا بردن اهم لوپ چه کار میشه کرد اخه سیمی که من میخرم واسه هر 50 متر اهمش 6 تاس حالا مثلا واسه لوپ 45 30 متر سیم استفاده کردم اهم لوپم 1.6 چکار کنم من.

دوست عزیز شما اگر به سایز های توصیه شده دقت کنین بطور خودکار مقاومت درست در میاد. ابتدا این رو عرض کنم اگر 50 متر سیم 6 اهم باشه طبیعتا 30 مترش هم 3.6 اهم مقاومت خواهد داشت نه 1.6 اهم! این یک نسبت و تناسب سادست و همیشه در مورد مقاومت سیم درست در میاد. مگر اینکه شما اشتباهی در اعلام اعداد یا اندازه گیری کرده باشین.
برای لوپ 45 هم سیم با ضخامت مغزی 0.8 میل جواب خوبی میده و بطور خودکار مقاومتش حدود 1 اهم در میاد. از نظر استاندارد تجاری رایج در بازار سیم 0.8 میل معادل AWG20 هست و 0.9 میل AWG19 و 1 میل AWG18 هستن. برای لوپ 45 از سیم 19 هم میتونین استفاده کنین ولی 18 دیگه ضخامتش زیاد میشه. خواهشا دوستان این اعداد رو هم بخاطر داشته باشن تا کمتر مشکلی در این زمینه داشته باشیم.

با سلام برای 50 متر 3.5 اهم بود اشتباه نوشتم . سیم 1 افشان استفاده میکنم از نوع سیم همدان .طبق توضیحات شما برای چنس یه لوپ درست کردم که الان اهمش 1.6 هست . میشه یه مقاومت 2.2 اهم سر راهش بزارم ؟

یه سوال دیگه لطفا چند مدل ماسفت که از ای ار اف بهتر جواب میده هم معرفی کنید چون شرایطش پیش اومده که میتونم با هزینه کم از یکی از آشناهام گقر بیارم اگثر قطعات رو ممنون .
حق نگهدارتون حمید خان.

من دارم خودمو میکشم که مقاومت لوپ رو بالا ببرم یعنی مقاومت باید 1 باشه . این که راحته اگه سیم رو دقیقا 24 متو بگیرم مقاومت 1 میشه . اخه بعضی جاها خوندم مقاومت لوپ باید 4 باشه من کل تلاشم اینه که مقاومت رو به4 برسونم . ممنون که دوباره مسیرحرکتمو اصلاح کردین

Get Rich Or Die Trying

شنبه 4 دی1394 - 1:01am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1569 , 1570 , 1571 , 1572 , 1573 , 1574 , 1575 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: wajdibrinssi , یونس برقی و 60 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure