حمید نوشته است:
پویا جان خیلی ممنون از شما. زحمت کشیدین.
مشخصا دستگاه با کیفیتی ساختین و عملکرد واقعا خوبی داره. در واقع عملکردش در مجموع از دستگاهی که بنده ساختم بهتره! اما توجه داشته باشین نوع تستی که شما زحمتش رو کشیدین بیشتر نمایانگر تاثیر نویز هست که بیشتر به کیفیت ساخت کلی دستگاه شامل مونتاژ و جعبه کردن و ساخت لوپ مناسب بستگی داره. این تست به اون شکل نشاندهنده کیفیت قطعات نیست. چون کیفیت قطعات روی نویز پذیری دستگاه تاثیر محسوسی نداره و امیدوارم دوستان به این مطلب دقت کنن. برعکس اگر توجه کنین وقتی شما وارد منو میشین و چند ثانیه در همون حالت هستین و بعد بدون تغییر گزینه ای خارج میشین ؛ درست پس از خروج از منو میتر منفی دارین! در دستگاه بنده هم همینطوره و من از نظر برنامه این موضوع رو خیلی مورد توجه قرار دادم و متوجه شدم مشکل از برنامه نیست! در واقع بنده هم از همون قطعات مشابه شما استفاده کردم و لذا این نکته ای هست که دقیقا به کیفیت و ثبات حرارتی قطعات مدار ربط داره. در واقع وقتی دستگاه در حالت منو قرار میگیره پالسها قطع میشن. لذا مقاومتهای 2 وات و ماسفت و حتی رگولاتور 7812 شروع به خنک شدن میکنن. وقتی از منو خارج و وارد حالت کاوش میشین ؛ داشتن میزانی میتر منفی یا برعکس سنس نشاندهنده پایداری حرارتی این قطعات هست. مطلب فوق و میزان میتر منفی یا سنس در چنین شرایطی به زمان حضور در منو و البته تنظیم فرکانس و پهنای پالس و درجه حساسیت هم بستگی داره که هر چه بیشتر باشن این وضعیت هم بیشتر پیش میاد. هر چند مطلب فوق در حین کاوش مهم نیست ولی اگر بحث پایداری حرارتی چند قطعه مذکور مطرح باشه یکی از راههای بررسی همین هست.
ممنون از شما جناب مهندس حمید
بله کاملا حق با شماست،اما با این وضعیت حاکم بر بازارقطعات الکترونیکی در کشورعزیزمون، بنده در حد توانم سعی کردم تا از بین تعداد زیاد قطعه ای که خریداری نمودم بهترین و باکیفیت ترین اونارو انتخاب و روی مدار نصب کنم .همونطوری که در پست قبلی عرض کردم اگه بشه نوع واقعا" اصلی اون چندتا قطعه ای که جنابعالی نام بردید را بدست آورد ،قطعا" عملکرد مدار بهتر و مطلوبتر خواهد شد.با توجه به عنوان این تاپیک ،هدف بنده هم چیزی غیر از این نبود.
سپاسگزارم