rostam نوشته است:
با سلام
20 روزی نبودم و متاسفانه میبینم که دوباره گمراه شدید شده قضیه موسی و خلایق و شیطان که موسی میره و شیطان خلایق رو گمراه میکنه
دوستانی که به مدار ایراد میگیرن با عرض پوزش خدمتشون عرض کنم (مخصوصا iggy عزیز)که این کاره نیستید و پولتون رو نه برای این مدار بلکه برای هیچ مداری هدر ندهید
این تایپیک از نظر من تعطیله مگر اینکه حداقل 10 نفر(مطمعن هستم 100 نفر تست کرده اند ولی جوابی نمیدن نمیدونم چرا ) تست انتن رو انجام و نتیجه را اعلام کند
تا پنجشنبه نیستم
موفق باشید
درود بر شما
رستم جان من هم با جفت انتن تلسکوپی و هم با تک انتن تلسکوپی تست کردم اتفاقا دوتا از دوستان سایت هم اونجا بودند یا به حساب دیگه رفته بودم چند تا جا را براشون بزنم نحوه تست به این صورت بود که در یک زمین کشاورزی که در دشت بود خواستند ردیابی کنم غروبی بود و زمین هم نمناک یه بادملایم هم تقریبا میوزید ردیاب یه مسیر را حدود 150 متری نشون دادمسیر انتن را گرفتیم تا به یه هدف رسیدیم یه لوله که 3 متر از زمین بیرون زده بودو تقریبا پوسیده شده بود دیگه چند مترش زیر خاک بود نمیدونم ولی توی یک چاله بود و هنوز اطرافش نمناک بود
من با مد طلا ردیابی کرده بودم ولی توی این دشت فقط این لوله پوسیده را گرفت حتی در 50 متری اون یه ترانس برق چاه اب بود و یک چاه با لوله که انتنها فقط به سمت اون هدف مسیر میدادند. در 10 متری هدف وقتی 35 را روشن کردم به هیچ عنوان طرف لوله نمیرفت و اصلا مسیر یه نقطه دیگه را هم نشون نمیداد
به نظر من این ردیاب به فلزات پوسیده بیشتر از همه چیز جواب میده بعد به سلیس و مواد معدنی
انتنهای ال شکل چه تلسکوپی و چه برنجی توپر فکر نکنم مناسب این کار باشند چون مگنت بدن به هیچ وجه احازه به اونها نمیده که کار خودشون را کنن عملا انتنها تابع مگنت بدن فردی هستند که ردیاب به اونها نزدیک هست و اگه ردیاب را دور از بدن اپراتور گذاشت باز مگنت بدن سوار بر کار میشه و مطابق به خاصیت مگنت خود خوراکی برای انتنها میشه
تستهای زیادی کردم و هر بار تقریبا جوابها یکسان هست اگه انتن سر خود باشه و یا سنس الکترونیکی باشه شاید جای امیدواری بیشتری هست تقریبا دیگه مطمعن شدم انتن ال شکل مناسب این کار نیست