hoshi نوشته است:
سلام
داداش بهرام همانطور که مهندس حمید اشاره کردند سیستم های زمین شناسی بخصوص اگزا ماینر و محصول جدید این شرکت توانایی بسیار بالایی در تشخیص حفره و تعیین عمق حفره دارند ولی این نوع سیستمها هم دارای ضعفهایی هستند که از جمله پردرد سر بودن اپراتوری و عدم بهره گیری از این سیستم ها در خیلی از زمین هاست .مثلا در زمین های سنگی و یا زمینهای خشک که مقاومت خاک بسیر بالاست از این سیستم ها نمیتوان استفاده کرد.
ازمگنومتر ها هم میتوان در تشخیص حفره استفاده کرد ولی عمق بالایی رو سنس نمی کنند. من بشخصه تا الان فقط با دو سیستم اگزا ماینر و راور سی شرکت OKM موفق به شناسایی دقیق حفره حتی در اعماق بالا تا حدود 15 متر و بیشتر هم شده ام.
مرسی هوشی جان.اما هدف من هم همینه میخوام چیزی درست کنم که این دردسرهارو نداشته باشه حالا عمق زیاد هم مهم نیست همینکه بتونه یک تا دو متر حفره رو شناسایی کنه خیلی کارامد هست.اما چون اطلاعات کمی دارم موندم چیکار کنم
بیشتر سیستمهای سرکتی هم که اختصاری هست چیزی هم ازشون درز نکرده که بشه مشابه اون رو زد سیستمهای زمینشناسی هم که محدودیت دارن وهم اینکه وقت گیر هم هستن.به هر حال هر ایده مداری یا چیزی که بتونه به حفره یا خلا یابی مربوط بشه کمک میکنه.