انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 4 اردیبهشت1404 - 6:20pm

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1574 , 1575 , 1576 , 1577 , 1578 , 1579 , 1580 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان عزیز . من لوپ عنکبوتی 60 ساختم و به دستگاه وصل کردم . درحالتی که لوپ ثابت هست و هیچ سنس و کاوشی نداریم عدد سنس 999- رو نشون میده و در هنگام سنس قدرت دستگاه خیلی پایینه . از اساتید محترم درخواست کمک و راهنمایی رو دارم .بعضی وقتا هم مشکل کویل ارور رو دارم که با چند بار زدن دکمه بالانس رفع میشه . ممنون @};- @};-

یکشنبه 6 دی1394 - 9:14am
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
لوپ 60 عنکبوتی را باید حتما بیرون از خانه تست کنید . چون هم قطر زیادی داره و هم قدرت و حساسیت بالایی داره .
اینکه گاه گاهی کویل ارور میده و عدد سنس بالا دارید ، خودش مشخص میکنه که فلزی در میدان لوپ قرار گرفته و شما وقتی دکمه بالانس رو میزنید فلزیاب سعی میکنه خودش رو با اون فلز پنهان تطبیق بده و آروم بشه و اونوقت که خودشو با فلز تطبیق داده دیگه فلزات دیگر را با برد خیلی کمی میزنه . ( پس برد کم شما نتیجه ی بالانس با وجود فلز پنهان هست )
دوستان هرچه هم زیرک باشید بازم ممکنه فلزاتی در منزل وجود داشته باشند و شما ازشون بیخبر باشید و بر روی تست شما تاثیر گذار باشند .
مثلا سیمکشیهای داخل دیوار - لوله کشی قدیمی فلزی داخل دیوار یا کف خانه - انواع آشغالهای فلزی قاطی شده با مصالح ساختمانی کف و دیوارها .
و یک فلز خیلی بزرگ که لازم میدونم که به همه هشدار بدم و در خونه ی همه تون هست و تا حالا نشنیدم کسی بهش اشاره کرده باشه @-)
ابعاد این فلز گاهی به دهها متر مربع میرسه @-)
و از جنس فلزات غیر مغناطیسی هم هست @-)
و اونم ایزوگام روی سقف خونه های شماست
در خانه ای که سقفش ایزوگام باشه ، با توجه به اینکه ارتفاع اتاق معمولا از 250 تجاوز نمیکنه ، حتی لوپهای کوچک نیز میتوانند براحتی ایزوگام سقف را سنس کنند ، چون سایز به اون بزرگی در مقابل لوپ قرار میگیرد و بصورت تخت هم هست
حتی اگر در خانه های آپارتمانی نیز تست کنید ، کف و دیوارهای حمام و غیره ، با ایزوگام نم گیری شده و تا حدود 2 متری از دیوار روی سنس تاثیر داره
اسکلت ساختمان هم یا از تیرآهن هست یا از میلگرد
گاهی بر روی پشت بام تانکرهای ذخیره ی آب هم در میدان لوپ هستند و تا 7 متر و بیشتر سنس میشن
و یک ماده ی خطا ساز دیگر که ممکنه در کف یا سقف همه ی خونه ها باشه ، پوکه معدنی هست که بخاطر سبکی وزن در سقف آپارتمان استفاده میشه و میتونه مثل سفال حساسیت ایجاد کنه ( از جنس مواد مذاب آتشفشان هست )
و در بیشتر خانه ها از آجر یا سفال بعنوان مصالح اصلی استفاده شده که اونم تاثیر گذار هست .
پس تست منزل فقط برای لوپهای کوچک و اطلاع از کارکردن مدار خوبه .
برای تست برد و بدست آوردن عدد حذف آهن ، فقط در محیط بیرون تست کنید
@};- @};- @};-

لا اله الا هو

یکشنبه 6 دی1394 - 11:24am
کاربر فعال
کاربر فعال

داداش سنه جان ممنون بابت کمک بزرگت ولی عدد سنس 999 منفی هستش داداش کمک کن دمت گرم

یکشنبه 6 دی1394 - 12:13pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام.این بی اس ۱۷۰اصله یا نه

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

برای تهیه قاب لوپ ولوپ ودسته تلسکوپی به لینک زیر مراجعه نمایید
https://t.me/joinchat/EbJXtUMD3cUynlOqO2J6yw

یکشنبه 6 دی1394 - 12:39pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام نه این BS170 که عکسشو قرار دادید از هر 10 تا 2 تا درست کار میکنه شما از اونمدلی بگیرید که نوشته های شفیدرنگی داره و نوشتش بزرگه

یکشنبه 6 دی1394 - 5:27pm
مدیر کل
مدیر کل

فکر میکنم BS170 که من استفاده کردم و روی 3 مدار ساخته شده بنده عین هم داره جواب میده مشابه همین تصویری باشه که دوستمون گذاشتن! بهرحال تصویر نوعی که بنده استفاده کردم رو قرار میدم شاید به دوستانی که در این مورد مشکل دارن کمک کرده باشه.
پیوست:
BS170.jpg

یکشنبه 6 دی1394 - 6:05pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
t555 نوشته است:
سلام دوستان
برای حل مشکل ال سی دی در مقابل سرما می تونید حدود 5 عدد مقاومت یک وات بین 150 اهم الی 220 اهم را باهم سری کرده و با یک کلید جداگانه به دوسر باتری وصل نمایید.
آقا حمید نظرتون چیه؟

طرح بسیار خوبی هست! :D دوست عزیز نمیدونم منظور شما از این طرح در واقع درست کردن نوعی گرم کننده برای ال سی دی بوده یا خیر؟! ولی بهرحال توجه داشته باشین سرما در درجه اول روی خود صفحه ال سی دی که اطلاعات رو توسط المان های کریستال مایع نشان میده ؛ تاثیر میذاره. لذا اگر میخواین صفحه رو گرم نگه دارین باید قسمت نمایشگر رو گرم کنین! البته تولید حرارت از طریق مقاومت متصل به باطری اون هم در هوای سرد منجر به مصرف قابل ملاحظه باطری خواهد شد.

سلام آقای مهندس ممنون ازلطفتون
بلی با مصرف جریانی حدود 100 میلی آمپر میشه مقاومت هارو در زیر لبه ال سی دی قرار داد که خیلی موثر هست من این طرح رو 25 سال پیش در رسیور هواپیمای مدل اجرا کرده بودم که خیلی خوب جواب می داد

یکشنبه 6 دی1394 - 7:27pm
کاربر فعال
کاربر فعال

Leo نوشته است:
سلام به دوستان و حمید عزیز
متاسفانه مشکل کویل ارور مدار ما حل نشد
ما از لوپ 40 سانت و سیم 1x1 افشان با 22 دور استفاده کردیم که مقاومتش 9 دهم هست.
قطعات رو تست کردیم که همشون سالم هستن ولی محض احتیاط ماسفت و bs170 رو هم تعویض کردیم ولی باز مشکل پابرجاست.
آخرین چیزی که به نظرم میرسه و تعویض نکردم آی سی Lf 357 هست یه فلزیشو سفارش دادم ببینم چطور میشه
در ضمن تصویر lf357 رو میذارم دوستان ببینند این ای سی تقلبی هست یا اصل ؟
ممنون میشوم دوستان راهنمایی بفرمایند

سلام دوست عزیز تقلبیه ا فلزی پایا الکترونیک استفاده کنید درست میشه

آخرین بار توسط t555 در یکشنبه 6 دی1394 - 7:50pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

یکشنبه 6 دی1394 - 7:30pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ebrahem نوشته است:
سلام دوست عزیز پروگرامر من با اون برنامه هم خونی نداره
هرکاری کردم نشد با اون برنامه هم
http://uupload.ir/files/ivv5_screenshot_ ۲۰۱۵ - ۱۲ -۲۷ - ۰۰-۲۸ - ۲۲ .png

سلام دوست عزیز فایل هگز نباید در فولد فارسی باشه فایل هگزرو به دسکتاب بگذاری و طبق این فایل از نرم افزار extreme_burn
مهندس حمید استفاده کنید
http://www.uplooder.net/img/image/2/03f ... 1916/1.png

http://www.uplooder.net/img/image/90/e3 ... 0e6f/2.png

یکشنبه 6 دی1394 - 7:41pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام و خسته نباشید میگم به مهندس حمید عزیز @};-
مهندس من 5 عدد باتری لیتیومی با مشخصات زیر برای مدارم سری کردم:
سایز:18650
3.7 ولت
6800 mAh
8.5 Wh
میخاستم یه شارژر براشون ببندم که مدار شما رو دیدم چنتا سوال برام پیش اومد که اگه راهنماییمون کنی ممنون میشم :
این مدار مناسب این باتری ها هست یا نه؟
سوال دیگه اینکه اون آدابتور24 ولت مستقیم که باید قبل مدار ببندم باید چند آمپر باشه؟
نظرتون در مورد این نوع آدابتور چیه؟
http://www.nikushop.com/eshop/trans-,po ... 349-detail
سپاس

یکشنبه 6 دی1394 - 8:48pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1574 , 1575 , 1576 , 1577 , 1578 , 1579 , 1580 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ak7799 , blueblueblue , Milads و 68 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure