انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 4 اردیبهشت1404 - 8:14pm

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1575 , 1576 , 1577 , 1578 , 1579 , 1580 , 1581 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
البته فکر میکنم قبلا مشخص شد که باطری شما 6800 میلی امپر نیست و شاید خیلی هم کمتر از این باشه! ولی باز هم زیاد فرق نمیکنه و این مدار شارژ برای 5 باطری لیتیوم بخوبی جواب میده.
در مورد ادابتور هم میتونین از 24 ولت 1 امپر یا 2 امپر استفاده کنین. ادابتوری هم که تصویرش رو گذاشتین کاملا مناسبه.

یکشنبه 6 دی1394 - 8:52pm
کاربر فعال
کاربر فعال

t555 نوشته است:
ebrahem نوشته است:
سلام دوست عزیز پروگرامر من با اون برنامه هم خونی نداره
هرکاری کردم نشد با اون برنامه هم
http://uupload.ir/files/ivv5_screenshot_ ۲۰۱۵ - ۱۲ -۲۷ - ۰۰-۲۸ - ۲۲ .png

سلام دوست عزیز فایل هگز نباید در فولد فارسی باشه فایل هگزرو به دسکتاب بگذاری و طبق این فایل از نرم افزار extreme_burn
مهندس حمید استفاده کنید
http://www.uplooder.net/img/image/2/03f ... 1916/1.png

http://www.uplooder.net/img/image/90/e3 ... 0e6f/2.png

ممنون دوست عزیزاما این برنامه با پروگرامر من هم خونی نداره امتحانم کردم اما نشد .بخاطر همین منتظر جواب اقا حمید هستم

یکشنبه 6 دی1394 - 9:00pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

مهندس ببخشید یه سوال دیگه:
از کجا باید بفهمیم باطری ها شارژ کامل شدن؟
و اینکه اگه بیش از حد مدار شارژر به برق وصل باشه مشکلی پیش نمیاد؟مثلا قطع کن نداره؟
:-\

یکشنبه 6 دی1394 - 9:03pm
مدیر کل
مدیر کل

قبلا چند بار توضیح دادم سیستم انواع باطری لیتیوم به این صورت هست که هر سلولش در شرایط فول شارژ حدود 4.2 ولت ولتاژ داره و اصولا هر 0.1 ولتش معادل 10 درصد شارژ هست. همین رو برای 5 سلول در عدد 5 ضرب کنین میشه 21 ولت که معادل شارژ کامل هست. البته اگر همیشه تا 80 درصد شارژ کنین یعنی مجموعا به 20 ولت برسه عمر باطری هم دو برابر میشه و با توجه به نیمه اتومات بودن این نوع مدار شارژ ؛ بنده شارژ 80 درصدی رو خیلی بیشتر توصیه میکنم. لذا ولتاژ نهایی رو در این مدار هم حدود 20 الی 20.5 ولت محاسبه کردیم. طبیعتا چون وقتی باطریها به حالت نزدیک به پر یا حدود 80 درصد میرسن دیگه ولتاژشون با ولتاژ شارژر مساوی میشه و جریاندهی متوقف خواهد شد ؛ حتی اگر چند روز هم مدار به باطریها وصل باشه هیچ اتفاقی برای باطری ها نمیفته! پس بنوعی میشه گفت قطع کن هم داره.

یکشنبه 6 دی1394 - 9:17pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
قبلا چند بار توضیح دادم سیستم انواع باطری لیتیوم به این صورت هست که هر سلولش در شرایط فول شارژ حدود 4.2 ولت ولتاژ داره و اصولا هر 0.1 ولتش معادل 10 درصد شارژ هست. همین رو برای 5 سلول در عدد 5 ضرب کنین میشه 21 ولت که معادل شارژ کامل هست. البته اگر همیشه تا 80 درصد شارژ کنین یعنی مجموعا به 20 ولت برسه عمر باطری هم دو برابر میشه و با توجه به نیمه اتومات بودن این نوع مدار شارژ ؛ بنده شارژ 80 درصدی رو خیلی بیشتر توصیه میکنم. لذا ولتاژ نهایی رو در این مدار هم حدود 20 الی 20.5 ولت محاسبه کردیم. طبیعتا چون وقتی باطریها به حالت نزدیک به پر یا حدود 80 درصد میرسن دیگه ولتاژشون با ولتاژ شارژر مساوی میشه و جریاندهی متوقف خواهد شد ؛ حتی اگر چند روز هم مدار به باطریها وصل باشه هیچ اتفاقی برای باطری ها نمیفته! پس بنوعی میشه گفت قطع کن هم داره.

ممنون بابت راهنماییتون استاد @};-
خلاصه من چیزی از الکترونیک نمیدونم اگه سوالاتام در حد ابتدایی وپیش پا انداخته بود به بزرگی خودتون ببخشید
انشاا... در پناه حق موفق باشین :YMPRAY:

یکشنبه 6 دی1394 - 9:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: همه جای ايران سرای من است
سلام و عرض ادب خدمت مهندس حمیدعزیز و دوستان فلزجو @};-
مهندس عزیز خسته نباشید خدا قوت ممنون برای ورژن جدید @};- @};- @};-
بنده تستهایی درمنزل انجام داده ام ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
با ورژن 3/23 تنظیمات اصلی لوپ 45 عنکبوتی با دیلی 22 حساسیت رو بخاطر وجود فلزات اطراف از 15 بیشتر نمیتونستم بالا ببرم
اعدادهم 745-605-222 یک سینی استیل 27*37 رو در 160 و یک سینی استیل 54 سانتیمتر در 190 و سکه 500 تومانی در 35 و آمبور دستی در 38 سانت سنس داشتم
درجه حذف آهنم در17 و 18 سینی استیل و گوشواره طلای کوچک رو حذف میکنه ولی آمبور دستی در درجه 10 حذف میشه آیا باید سینی استیل هم با طلای کوچیک در اون درجه حذف بشه یا خیر دراعداد پایینتر؟
ممنون و خسته نباشید @};-

دوشنبه 6 دی1394 - 2:21am
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون خسته نباشین.
شرایط دستگاه شما بنظرم خوبه و کمی تفاوت با حالت ایده آل احتمالا بدلیل تست در محیط خانه هست. اما در خصوص درجه حذف اهن توجه داشته باشین طلای کوچک و حتی برخی انواع استیل اصلا نباید حذف بشن! در خصوص استیل که در راهنما توضیح دادم و اصلا ملاک نیست اما برعکس انبردست ملاک خوبی برای آهن هست و اگر میفرمایین روی 10 حذف شروع میشه بنظر من درجه 11 یا 12 میتونه درجه مطمئنی برای حذف آهن در دستگاه شما باشه. طبیعتا استیل و طلایی که فرمودین هم روی این درجه حذف نخواهد شد و لذا بدرستی و طبق انتظار عمل میکنه. البته توجه داشته باشین با توجه به اینکه مشخصا محیط تست شما خوب نیست ؛ باید همین تست رو در محیط کاوش هم انجام بدین و در اون صورت فقط چیزی مثل انبر دست کفایت میکنه و بر اساس درجه حداقلی که حذف آهن شروع میشه میتونین تصمیم بگیرین که دقیقا از چه درجه ای استفاده کنین. بنظر بنده درجه حذفی که روی اون میتر آهن برای چیزی مثل انبر دست عددی در حدود 10- نشون بده میتونه مناسب باشه.

دوشنبه 7 دی1394 - 3:33am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

shayanii نوشته است:
سلام و عرض ادب خدمت مهندس حمیدعزیز و دوستان فلزجو @};-
مهندس عزیز خسته نباشید خدا قوت ممنون برای ورژن جدید @};- @};- @};-
بنده تستهایی درمنزل انجام داده ام ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
با ورژن 3/23 تنظیمات اصلی لوپ 45 عنکبوتی با دیلی 22 حساسیت رو بخاطر وجود فلزات اطراف از 15 بیشتر نمیتونستم بالا ببرم
اعدادهم 745-605-222 یک سینی استیل 27*37 رو در 160 و یک سینی استیل 54 سانتیمتر در 190 و سکه 500 تومانی در 35 و آمبور دستی در 38 سانت سنس داشتم
درجه حذف آهنم در17 و 18 سینی استیل و گوشواره طلای کوچک رو حذف میکنه ولی آمبور دستی در درجه 10 حذف میشه آیا باید سینی استیل هم با طلای کوچیک در اون درجه حذف بشه یا خیر دراعداد پایینتر؟
ممنون و خسته نباشید @};-

شایانی جون این آمبوردستی شما اندازش چندسانته؟ :D

دوشنبه 7 دی1394 - 3:35am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزیز آمبور دستی عادی تقریبا 16 سانتیمتره.

دوشنبه 7 دی1394 - 3:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
خیلی ممنون خسته نباشین.
شرایط دستگاه شما بنظرم خوبه و کمی تفاوت با حالت ایده آل احتمالا بدلیل تست در محیط خانه هست. اما در خصوص درجه حذف اهن توجه داشته باشین طلای کوچک و حتی برخی انواع استیل اصلا نباید حذف بشن! در خصوص استیل که در راهنما توضیح دادم و اصلا ملاک نیست اما برعکس انبردست ملاک خوبی برای آهن هست و اگر میفرمایین روی 10 حذف شروع میشه بنظر من درجه 11 یا 12 میتونه درجه مطمئنی برای حذف آهن در دستگاه شما باشه. طبیعتا استیل و طلایی که فرمودین هم روی این درجه حذف نخواهد شد و لذا بدرستی و طبق انتظار عمل میکنه. البته توجه داشته باشین با توجه به اینکه مشخصا محیط تست شما خوب نیست ؛ باید همین تست رو در محیط کاوش هم انجام بدین و در اون صورت فقط چیزی مثل انبر دست کفایت میکنه و بر اساس درجه حداقلی که حذف آهن شروع میشه میتونین تصمیم بگیرین که دقیقا از چه درجه ای استفاده کنین. بنظر بنده درجه حذفی که روی اون میتر آهن برای چیزی مثل انبر دست عددی در حدود 10- نشون بده میتونه مناسب باشه.

سلام مهندس حمیدعزیز ممنون از پاسخ شما @};-
ببخشید فایل توضیحاتو بخدا چندین بار خوندم ولی اصلا یادم نبود که درجه حذف استیل نباید با آهن یکی باشه :D
خیلی ممنونم ازتون خیالم راحت شد کلا گیج شده بودم چون آمبور دستی در درجه 10 حذف میشد سعی میکردم استیل رو هم نهایتش 13 الی 14 حذف کنم ولی در18 حذف كامل میشد که در اون درجه هم طلا حذف میشد. متاسفانه برد دستگاه رو بخاطر محیط تست نتونستم درست تست کنم بینم زیاد شده یانه ولی واقعا ثباتش عالی شده بنده همینجا دست مبارک شمابزرگوار و استادی که مدارو برام مونتاژ کرده میبوسم انشاالله همیشه سربلند و پيروز باشید @};- @};- @};-

دوشنبه 7 دی1394 - 4:05am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1575 , 1576 , 1577 , 1578 , 1579 , 1580 , 1581 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 94 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure