سوناتا نوشته است:
دوست من اقا مجید بهتره مدار فلزجو رو بسازید و قید همه رو بزنید فکر میکنم نهایتا با فشاری که به شما وارد میشه شما و دیگر دوستان هم باید مدارات دیگه بغیر از فلزجو رو بزنید به هر حال گفته شده ها گفته شد و خودتون مختارید تا عمل کنید یا نه به هر حال امیدوارم موفق باشید
جناب علیرضایی فکر میکنم در مورد مدارات انالوگ خیلی تعاریف از دوستانی شده که موفق شدن با این اوصافی که شما تعریف میکنید ظاهرا همه دروغگو و علاف بودن چون ظاهرا فلزجو تولد یکساله شدنش هست شما هم امیدوارم بغیر از فلزجو دست به مدار دیگه ای نبری برای اینکار اگر ساختش سخته دلیل نمیشه کارایی نداشته باشه بهتره برید و فکری در جهت کارهای خودتون کنید چون با این صحبتی که فرمودید ظاهرا خودتون هم هنوز این مدار رو نساختید پس چطور میدونید کاراییش چطوره امثال شما و روت خیلی هستن داخل این انجمن که دوست دارن خودشونو نشون بدن به شرطی که چیزی باشن تا بقیه ببیننشون
دوست عزیز این مدار ربطی به مدار فلزجو نداره و اصلا هم قابل مقایسه نیستند
شما تازه تشریف آوردید بنده اولین تفر مدار فلزجو رو ساختم و فیلم سنس هم ص15گزاشتم و نیازی نیست شما به بنده توصیه کنید
درباره مدار 12 رگولاتور هم یکسالی هست که ساختم قبل از تشرریف فرمایی شما
و پروندشو بستم
تو این انجمن تنوع مدارات زیاده و هر کسی بسته به علاقه خودش مداری رو انتخاب و میسازه
درباره سخت و یا راحت بودن ساخت هم باید بگم اگر هر مدار
کاملی طبق گفته طراح و ارایه کننده ساخته بشه براحتی راه میافته نمونش هم مدار فلزجو و همین مداره ولی اگر با اطلاعات بی اساس امثال شما ساخته بشه قطعا نتیجه مطلوب نخواهد داشت
بنده ادعایی ندارم البته ظاهرا شما با سندبانک پوز لورنز رو زدید که اگر فیلم سنستون رو بزارید ثابت میشه