گوشی کریستالی یا پیزو دارای مقاومت داخلی بسیار بالاست و با جریان ناچیز تحریک میشه و میتونید ضعیف ترین صداها رو باهاش بشنوید .
و انواع و اقسام و تنوع زیادی دارند . به طور کلی اگه گوشی پیزو در مقابل صدا قرار بگیره مثل میکروفن عمل میکنه و صدا رو تبدیل به الکتریسیته متغیر
ضعیفی تبدیل میکنه و اگه یه جریان الکتریکی صوتی ضعیف بهش بدی تبدیل به صوت قابل شنوایی ضعیفی میکنه .
از نمونه های مشابه میشه به پیزو های نصب شده روی درب ساعتهای مچی زنگ دار قدیمی و آلارم تلفنهای آلمانی و بلندگوهای پیزو نام برد .
این پیزو ها رو میشه روی دیافراگمهایی چسبوند و کیفیت اون رو برای حالتهای میکروفنی یا بلندگویی تقویت کرد .
جناب روت تا حالا کسی نتونسته با اطمینان بگه چه نیرویی باعث حرکت آنتنها میشه و ماهیت اون چیه . از طرفی دیود ژرمانیومی نیز طیف وسیعی از فرکانسهای انعکاسی از وسایل الکتریکی گرفته تا امواج رادیویی و نویزهای ناشناخته رو آشکار میکنه . نصب فیلتر پایین گذر یا هر چیزی بعد اون شاید کار درستی باشه به شرطی که بدونید دقیقا چه فرکانسی رو میخواهید آشکار کنید که متعلق به هدف شماست و این کار سختیه .
اگه با دوتا دیود بشه اون ماهیت ناشناخته رو آشکار یا تقویت کرد که خیلی عالیه
شما تو دسته ها یک سیمپیچ رو اتصال کوتاه کردین ، چنین چیزی اگه در معرض یک میدان مغناطیسی متغییر قرار بگیره جریان اتصال کوتاه از اون میگذره و خودش یک میدان مغناطیسی متغییر دور خودش به وجود میاره که با میدان قبلی در قالب یک نیرو مخالفت میکنه . حالا نمیدونم این داستان چه ربطی به آنتنهای ردیاب داره و این رو جناب عالی اگه اطلاع دارین و البته اگه وقت دارین خیلی شسته و رفته بهتر شرح بدین ببینیم با عقل جور در میاد یا نه ؟