انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 4 اردیبهشت1404 - 5:32pm

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1576 , 1577 , 1578 , 1579 , 1580 , 1581 , 1582 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

CCcall نوشته است:
shayanii نوشته است:
سلام و عرض ادب خدمت مهندس حمیدعزیز و دوستان فلزجو @};-
مهندس عزیز خسته نباشید خدا قوت ممنون برای ورژن جدید @};- @};- @};-
بنده تستهایی درمنزل انجام داده ام ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
با ورژن 3/23 تنظیمات اصلی لوپ 45 عنکبوتی با دیلی 22 حساسیت رو بخاطر وجود فلزات اطراف از 15 بیشتر نمیتونستم بالا ببرم
اعدادهم 745-605-222 یک سینی استیل 27*37 رو در 160 و یک سینی استیل 54 سانتیمتر در 190 و سکه 500 تومانی در 35 و آمبور دستی در 38 سانت سنس داشتم
درجه حذف آهنم در17 و 18 سینی استیل و گوشواره طلای کوچک رو حذف میکنه ولی آمبور دستی در درجه 10 حذف میشه آیا باید سینی استیل هم با طلای کوچیک در اون درجه حذف بشه یا خیر دراعداد پایینتر؟
ممنون و خسته نباشید @};-

شایانی جون این آمبوردستی شما اندازش چندسانته؟ :D

ای شیطون من که منظور شما رو گرفتم ! ( آ )

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 7 دی1394 - 10:45am
مدیر سایت
مدیر سایت

shayanii نوشته است:
حمید نوشته است:
خیلی ممنون خسته نباشین.
شرایط دستگاه شما بنظرم خوبه و کمی تفاوت با حالت ایده آل احتمالا بدلیل تست در محیط خانه هست. اما در خصوص درجه حذف اهن توجه داشته باشین طلای کوچک و حتی برخی انواع استیل اصلا نباید حذف بشن! در خصوص استیل که در راهنما توضیح دادم و اصلا ملاک نیست اما برعکس انبردست ملاک خوبی برای آهن هست و اگر میفرمایین روی 10 حذف شروع میشه بنظر من درجه 11 یا 12 میتونه درجه مطمئنی برای حذف آهن در دستگاه شما باشه. طبیعتا استیل و طلایی که فرمودین هم روی این درجه حذف نخواهد شد و لذا بدرستی و طبق انتظار عمل میکنه. البته توجه داشته باشین با توجه به اینکه مشخصا محیط تست شما خوب نیست ؛ باید همین تست رو در محیط کاوش هم انجام بدین و در اون صورت فقط چیزی مثل انبر دست کفایت میکنه و بر اساس درجه حداقلی که حذف آهن شروع میشه میتونین تصمیم بگیرین که دقیقا از چه درجه ای استفاده کنین. بنظر بنده درجه حذفی که روی اون میتر آهن برای چیزی مثل انبر دست عددی در حدود 10- نشون بده میتونه مناسب باشه.

سلام مهندس حمیدعزیز ممنون از پاسخ شما @};-
ببخشید فایل توضیحاتو بخدا چندین بار خوندم ولی اصلا یادم نبود که درجه حذف استیل نباید با آهن یکی باشه :D
خیلی ممنونم ازتون خیالم راحت شد کلا گیج شده بودم چون آمبور دستی در درجه 10 حذف میشد سعی میکردم استیل رو هم نهایتش 13 الی 14 حذف کنم ولی در18 حذف كامل میشد که در اون درجه هم طلا حذف میشد. متاسفانه برد دستگاه رو بخاطر محیط تست نتونستم درست تست کنم بینم زیاد شده یانه ولی واقعا ثباتش عالی شده بنده همینجا دست مبارک شمابزرگوار و استادی که مدارو برام مونتاژ کرده میبوسم انشاالله همیشه سربلند و پيروز باشید @};- @};- @};-

شایانی عزیز
اگر مدار استیل رو حذف کنه طلارو هم حذف میکنه ، درواقع جون دفینۀ استیل نداریم ، و همینطور در اعداد تفکیک استیل خوب و اصل با طلا یکی هست و شما اگر بخواهید استیل رو حذف کنید طلارو هم حذف کردید ! بهترین گزینه حذف آهن با شرایط مدار خوب شما 10 تا 12 هست ، لطف کنید بجای تست با انبردست ( آمبوردست ) برید زمینهای اطراف که آت و آشغال فلزات زیاده و اونجا روی خاک تست کنید و با کشف فلزات متفرقه آهنی قلق حذف آهن بخوبی دستتون بیاد . @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 7 دی1394 - 10:58am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

مهندس حمید ممنون میشم راهنمایی کنید. بنده مدارو روشن کردم البته بدون لوپ. صدای بوق اول سریع اومد اما مقداری طول کشید که ال سی دی روشن بشه. بعد شمارش کنتراست اومد که ok کردم. اما مدام coil eror و صفحه اعداد به حالت چشمک زن نمایش داده میشه و تغیر میکنن و بعد از چند ثانیه کلا تصویر قطع میشه. رگولاتور u3 هم به شدت داغ میشه طوری که دستو میسوزونه :-(

شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!

دوشنبه 7 دی1394 - 6:58pm
مدیر کل
مدیر کل

رگولاتور 7805 اصلا نباید داغ کنه. این مساله نشون میده احتمالا در مدار اتصالی دارین. اتصالات مربوط به ولتاژ 5 رو با دقت بررسی کنین. در عین حال ممکنه مشکل دیگه شما این باشه که فیوز بیتهای میکرو رو درست پروگرام نکرده باشین.

دوشنبه 7 دی1394 - 7:50pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهدی نوشته است:
CCcall نوشته است:
shayanii نوشته است:
سلام و عرض ادب خدمت مهندس حمیدعزیز و دوستان فلزجو @};-
مهندس عزیز خسته نباشید خدا قوت ممنون برای ورژن جدید @};- @};- @};-
بنده تستهایی درمنزل انجام داده ام ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
با ورژن 3/23 تنظیمات اصلی لوپ 45 عنکبوتی با دیلی 22 حساسیت رو بخاطر وجود فلزات اطراف از 15 بیشتر نمیتونستم بالا ببرم
اعدادهم 745-605-222 یک سینی استیل 27*37 رو در 160 و یک سینی استیل 54 سانتیمتر در 190 و سکه 500 تومانی در 35 و آمبور دستی در 38 سانت سنس داشتم
درجه حذف آهنم در17 و 18 سینی استیل و گوشواره طلای کوچک رو حذف میکنه ولی آمبور دستی در درجه 10 حذف میشه آیا باید سینی استیل هم با طلای کوچیک در اون درجه حذف بشه یا خیر دراعداد پایینتر؟
ممنون و خسته نباشید @};-

شایانی جون این آمبوردستی شما اندازش چندسانته؟ :D

ای شیطون من که منظور شما رو گرفتم ! ( آ )

آقا مهدی من هم گرفتم : ::D :D :D :D

دوشنبه 7 دی1394 - 8:51pm

با سلام خدمت مهندس حمید و دوستان .مهندس نور ال سی من روشن نمیشه و خود السیدی و بکلایتش تست کردم سالمه .بنظرتون مشکل از کجاست؟

سه شنبه 7 دی1394 - 12:35am
مدیر کل
مدیر کل

مقاومت 21 و اتصالش تا میکرو و همچنین اتصالات پایه های 15 و 16 ال سی دی رو با دقت چک کنین.

سه شنبه 7 دی1394 - 12:47am

ممنونم استاد

سه شنبه 7 دی1394 - 12:48am

مهندس با عرض شرمندگی از سوالاتم.من در دو نقطه 1 و 2 لوپ ولتاژ12 دارم.ایا این عادیه یا فقط در نقطه 1 باید 12 باشه. و اگه مشکل دار هست بنظرتون از کجاست؟

سه شنبه 7 دی1394 - 1:09am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
komiser نوشته است:
میخوام یه مدار با قطعات نظامی بسازم اگه ممکنه درمورد قطعات نظامی این مدار اطلاعی دارید بگید

دوست عزیز بیشتر داستان قطعات نظامی در ایران شده دستاویزی جهت کلاهبرداری! بنده خودم قطعه ای که بمعنی واقعی نظامی باشه استفاده نکردم و از نتیجه هم راضی هستم! پس شما هم بهتره به سایر نکات و توضیحاتی که در راهنما قید شده بیشتر دقت کنین. در ضمن اول از هر چیز باید سوکت دو آیسی رو نظامی میذاشتین! این دیگه ساده ترین نوع قطعه نظامی هست که میتونین استفاده کنین و برای هر دو آیسی بکار برده شده در مدار اهمیت داره که سوکت نظامی باشه.

حالا هی بگو کو گوش شنوا!! هفته دیگه باز همین اش و کاسه

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

سه شنبه 7 دی1394 - 1:54am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1576 , 1577 , 1578 , 1579 , 1580 , 1581 , 1582 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 69 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure