نویسنده |
پیغام |
rot
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان من تهران بودم و خرید داشتم ! تنها مغازه ای که مشتری داشت چهره بود ! بازار راکد ! دو روزه نخوابیدم و خسته هستم اما یک توضیح کوچیک میدم !
به شرف و مردانگی قسم که من این دسته ها رو فقط برای اینکه نتیجه بگیرید گزاشتم ! و اگر میخواستم بفروشم و کاسبی کنم که این راهش نیست ! دوستان ساخت این دسته ها رو ماشین تراش انجام میده شما یه وارنیش و سیم پیچی و پولیش میزنید ! دوست عزیزم من درسته که در صفحه شخصیم و... سفارشی دستگاه میسازم اما اون محیط کاملا مجزاست و مال خودم هست ! من در فلزجو مهمانم و رسم شرف و مردانگی آداب میهمان و صاحبخانه حکم میکنه که اگر پیشنهاد میلیاردی هم بشنوم قبول نکنم !!! پس اگر اینجا دسته ای مطرح کردم حکایتش مثل ...نیست که کاسبی کنم و بیزنس راه بندازم آقا بساز دیود نداشتی من مجانی میدم بهت فقط بساز خودت باش بخدا میتونید کارنشد نداره آرزوی من موفقیت دوستانه ! همین !
قسمت !
|
سه شنبه 8 دی1394 - 1:24pm |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
nima.t.13 نوشته است: rot نوشته است: طبق عکس حالا دیود 1N60 رو به سر انتن وصل کنید و هر آنتن در بایاس معکوس سر ورودی مثبت دست راست و سر ورودی منفی دست چپ الان شما قادرید بدون هیچ ردیابی خلأ ها و حفرات و چاله چوله ها و ...را با قدرت و دقتی بی نظیر شکار کنید (هر گونه کپی برداری توسط ای کاشی ها آزاد و هر گونه کپی برداری توسط فروشندگان بی تکلیف و ...ممنوع ! و پیگرد خدایی دارد !!! جناب ...خان نری تو گروه اینو مثل 12 رگولاتورکپی ناقص کنی و قطعاتشم برعکس بزنی و به خلق الله بفروشی ها !!) خوب دوستان این دسته ها قدرت بی نظیری در کشف حفره دارن و با خیال راحت بسازید که تست شدن و حتی دست گروه خونی A+ A- AB+- O+- Gh. j k lzcCNNn و ..جواب داده اما رکلاژ که مهمترین قسمته و آنتنها باید تعادل کامل رو داشته باشن و به هیچ طرفی سنگینی نکنن و مثل ترازو باید باشن بعد رگلاژ پولیش داخل دسته و میله تعادل که کاملا صاف بشه و هیچ زبری نباشه برا پولیش از خمیر جلا سنج استفاده کنید و میله تعادل رو به دریل ببندید و با خمیر و پمبه پولیش بزنید داخل دسته رو با مته 2 که پنبه میزنید دورش و میکنید داخل حفره تعادل .رو هم پولیش بزنید
بعد از ساخت دسته ها میریم رو مداری که آنالوگه و با فرکانس دفینه ها و طبیعت هم هم خوانی داره
امیدوارم که موفق باشید جناب روت گروه خونی Bمثبت هست.واقعا ایجاد اختلال میکنه؟یه سوال دیگ این ک شما ب چ روش رگلاژ میکنید آنتن و وزنه تعادلا؟ عزیزم رگلاژ یعنی وزن آنتن و دسته کاملا تعادل داشته باشه یعنی دسته با روش رستم و آهن ربای نودیوم به شمال بره و رگلاژ یعنی دسته ای که راحت خودش حفره بزنه !
قسمت !
|
سه شنبه 8 دی1394 - 1:29pm |
|
|
PAYAM20
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز من واقعا برام بعضی قسمت های ساخت رو متوجه نشدم . وگرنه خودم اولیت نفر سازنده بودم ولی خیلی گنگ توضیح دادین و این مطلب جدیده اگه میشه کامل توضیح بدین با عکس دو سر سیم پیچ چی میشه ؟؟ دیود ها چی میشن ؟؟؟
|
سه شنبه 8 دی1394 - 1:36pm |
|
|
saman2
کاربر حرفه ای
|
سلام جناب روت شما هم این بحث در مورد ردیاب مغناطیسی آب جناب میر عمادی که تو برنامه فاتحان ثریا پخش شده دیدید( این viewtopic.php?f=13&t=3220&start=90#p144069نظرتون چیه؟ ایشون از کپسول با یون فعال استفاده میکنن؟ میشه در مورد کپسول یون فعال کمی اطلاعات به ما بدید.
|
سه شنبه 8 دی1394 - 1:37pm |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
PAYAM20 نوشته است: دوست عزیز من واقعا برام بعضی قسمت های ساخت رو متوجه نشدم . وگرنه خودم اولیت نفر سازنده بودم ولی خیلی گنگ توضیح دادین و این مطلب جدیده اگه میشه کامل توضیح بدین با عکس دو سر سیم پیچ چی میشه ؟؟ دیود ها چی میشن ؟؟؟ پیام جان تصاویر گویاست دو سر سیم لاکی کاملا تراشیده میشه و از سیم ته به سر سیم دیگه لحیم میشه ! دیود هم به سر آنتن میره و با عکس هم نشون دادم
قسمت !
|
سه شنبه 8 دی1394 - 4:43pm |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
saman2 نوشته است: سلام جناب روت شما هم این بحث در مورد ردیاب مغناطیسی آب جناب میر عمادی که تو برنامه فاتحان ثریا پخش شده دیدید( این viewtopic.php?f=13&t=3220&start=90#p144069نظرتون چیه؟ ایشون از کپسول با یون فعال استفاده میکنن؟ میشه در مورد کپسول یون فعال کمی اطلاعات به ما بدید. سامان جان پله پله کپسول یون فعال فرکانس تولید شده در اون خیلیه و علت اینکه دسته های خوراک خور خیلی ضعیفه همینه اما در دسته های کپسولی یون فعال قدرت عالیه
قسمت !
|
سه شنبه 8 دی1394 - 4:47pm |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
ای کاش این تایپیک سری به اصلش برسه و واضح سازی بشه تا واسه عید یه دستکاه خوب داشته باشیم
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
سه شنبه 8 دی1394 - 4:52pm |
|
|
nima.t.13
کاربر فعال
|
rot نوشته است: nima.t.13 نوشته است: rot نوشته است: طبق عکس حالا دیود 1N60 رو به سر انتن وصل کنید و هر آنتن در بایاس معکوس سر ورودی مثبت دست راست و سر ورودی منفی دست چپ الان شما قادرید بدون هیچ ردیابی خلأ ها و حفرات و چاله چوله ها و ...را با قدرت و دقتی بی نظیر شکار کنید (هر گونه کپی برداری توسط ای کاشی ها آزاد و هر گونه کپی برداری توسط فروشندگان بی تکلیف و ...ممنوع ! و پیگرد خدایی دارد !!! جناب ...خان نری تو گروه اینو مثل 12 رگولاتورکپی ناقص کنی و قطعاتشم برعکس بزنی و به خلق الله بفروشی ها !!) خوب دوستان این دسته ها قدرت بی نظیری در کشف حفره دارن و با خیال راحت بسازید که تست شدن و حتی دست گروه خونی A+ A- AB+- O+- Gh. j k lzcCNNn و ..جواب داده اما رکلاژ که مهمترین قسمته و آنتنها باید تعادل کامل رو داشته باشن و به هیچ طرفی سنگینی نکنن و مثل ترازو باید باشن بعد رگلاژ پولیش داخل دسته و میله تعادل که کاملا صاف بشه و هیچ زبری نباشه برا پولیش از خمیر جلا سنج استفاده کنید و میله تعادل رو به دریل ببندید و با خمیر و پمبه پولیش بزنید داخل دسته رو با مته 2 که پنبه میزنید دورش و میکنید داخل حفره تعادل .رو هم پولیش بزنید
بعد از ساخت دسته ها میریم رو مداری که آنالوگه و با فرکانس دفینه ها و طبیعت هم هم خوانی داره
امیدوارم که موفق باشید جناب روت گروه خونی Bمثبت هست.واقعا ایجاد اختلال میکنه؟یه سوال دیگ این ک شما ب چ روش رگلاژ میکنید آنتن و وزنه تعادلا؟ عزیزم رگلاژ یعنی وزن آنتن و دسته کاملا تعادل داشته باشه یعنی دسته با روش رستم و آهن ربای نودیوم به شمال بره و رگلاژ یعنی دسته ای که راحت خودش حفره بزنه ! تشکر از شما جناب روت.با دادن فرکانس موبایلی این دسته ها کار میکنن؟رگلاژ خوب میدونم چیه راستش روش رگلاژ منظورم بود.ک دقیق باشه
|
سه شنبه 8 دی1394 - 4:53pm |
|
|
saman2
کاربر حرفه ای
|
rot نوشته است: saman2 نوشته است: سلام جناب روت شما هم این بحث در مورد ردیاب مغناطیسی آب جناب میر عمادی که تو برنامه فاتحان ثریا پخش شده دیدید( این viewtopic.php?f=13&t=3220&start=90#p144069نظرتون چیه؟ ایشون از کپسول با یون فعال استفاده میکنن؟ میشه در مورد کپسول یون فعال کمی اطلاعات به ما بدید. سامان جان پله پله کپسول یون فعال فرکانس تولید شده در اون خیلیه و علت اینکه دسته های خوراک خور خیلی ضعیفه همینه اما در دسته های کپسولی یون فعال قدرت عالیه ممنون تا پله ساخت کپسول امیدوارم راه زیادی نباشه
|
سه شنبه 8 دی1394 - 4:57pm |
|
|
ممد گنججو
کاربر حرفه ای
|
rot نوشته است: nima.t.13 نوشته است: rot نوشته است: طبق عکس حالا دیود 1N60 رو به سر انتن وصل کنید و هر آنتن در بایاس معکوس سر ورودی مثبت دست راست و سر ورودی منفی دست چپ الان شما قادرید بدون هیچ ردیابی خلأ ها و حفرات و چاله چوله ها و ...را با قدرت و دقتی بی نظیر شکار کنید (هر گونه کپی برداری توسط ای کاشی ها آزاد و هر گونه کپی برداری توسط فروشندگان بی تکلیف و ...ممنوع ! و پیگرد خدایی دارد !!! جناب ...خان نری تو گروه اینو مثل 12 رگولاتورکپی ناقص کنی و قطعاتشم برعکس بزنی و به خلق الله بفروشی ها !!) خوب دوستان این دسته ها قدرت بی نظیری در کشف حفره دارن و با خیال راحت بسازید که تست شدن و حتی دست گروه خونی A+ A- AB+- O+- Gh. j k lzcCNNn و ..جواب داده اما رکلاژ که مهمترین قسمته و آنتنها باید تعادل کامل رو داشته باشن و به هیچ طرفی سنگینی نکنن و مثل ترازو باید باشن بعد رگلاژ پولیش داخل دسته و میله تعادل که کاملا صاف بشه و هیچ زبری نباشه برا پولیش از خمیر جلا سنج استفاده کنید و میله تعادل رو به دریل ببندید و با خمیر و پمبه پولیش بزنید داخل دسته رو با مته 2 که پنبه میزنید دورش و میکنید داخل حفره تعادل .رو هم پولیش بزنید
امیدوارم که موفق باشید جناب روت گروه خونی Bمثبت هست.واقعا ایجاد اختلال میکنه؟یه سوال دیگ این ک شما ب چ روش رگلاژ میکنید آنتن و وزنه تعادلا؟ عزیزم رگلاژ یعنی وزن آنتن و دسته کاملا تعادل داشته باشه یعنی دسته با روش رستم و آهن ربای نودیوم به شمال بره و رگلاژ یعنی دسته ای که راحت خودش حفره بزنه ! سلام دوستان . من فردا دارم میرم مفتول برنجی و قطعات بخرم و اگه تراشکار قبول کنه که فردا روشون کار کنه من از پس فردا ساختش رو شروع میکنم . دوستان راجع به این خط بالایی که روت نوشته که دسته با روش استاد رستم و آهن ربای نودیوم به شمال بره کسی میتونه یه مختصر توضیح بده . میدونم تو تاپیک ای کاش بهش پرداخته شده ولی خودتون میدونین صد صفحس و فقط میخوام چکیده ایش رو بدونم تا تو ساخت دسته های جناب روت ازش استفاده کنم . ممنون میشم یه بزرگوار تو دو سه خط منو شیر فهم کنه . مرسی و قربونتون .
خداوندا آرامش و سلامتی عطا فرما .
|
سه شنبه 8 دی1394 - 5:23pm |
|
|
|