hafez نوشته است:
آقا حمید خیلی ها گفتن منم میگم ولی خواهش میکنم منو قاطی موضوعات سو استفاده از مدار نکنید اولا اینکه اگه زحمت بکشید یه تن کوچولو برای دکمه ها بنویسید
و در مرحله بعدی خواهش میکنم یه ال سیدی گرافیکی برای دستگاه بزارید اگه به سو استفاده هستش همین الانشم خیلی ها دارن به نوعی میسازن و میفروشن پس خواهشا در این باره هم یه تجدید نظری بکنید حیفه یه همچین مدار پر قدرت و حرفه ای دارای یک ال سیدی کارکتری 16*2 باشه انشالله که بارم دیگه مثل دفعات قبلی جواب نه نشنویم
خدا بهت سلامتی و عزت بده و پدر مادرتو برات ببخشه و ییامرزه
خواهش میکنم. خیلی ممنون.
حالا شما چرا پیشاپیش خودتون رو محکوم کردین؟! ما که هنوز چیزی نگفتیم!
در مورد تون کلید یا در واقع اینکه کلیدها صدا دار باشه بنده اصلا موافق نیستم! این کار به غیر از اینکه در ساختار برنامه دستگاه میتونه کمی مشکل ایجاد کنه ؛ از نظر بدرد بخور بودن هم بنظر من مفید نیست. چون بیشتر دوستان در شب و هنگام سکوت از دستگاه استفاده میکنن و اصولا فکر نمیکنم کسی نیاز داشته باشه موقع فشار دادن هر کلید صدایی هم از دستگاه در بیاد! اگرم بخوایم براش حالت روشن و خاموش بذاریم که طبیعتا باید برای چنین مورد غیر ضروری یک گزینه در منو اضافه کنیم که اون هم مطلوب نیست. این پیشنهاد رو خیلی مدت قبل مطرح کردین و من هم روی جنبه های مختلفش فکر کردم و نتیجه گیریم این بود که اگر چنین کاری نکنیم در مجموع بهتره.
در خصوص ال سی دی گرافیکی عرض کنم که اصولا بلحاظ فنی هم در این طرح نمیگنجه و نیاز به تغییر مدار داره! تنها ال سی دی کاراکتری بزرگتر قابل استفاده هست که اون هم بارها عرض کردم به چه جهت این کار رو نمیکنم. اگر شما واقعا نسبتی با فروشنده هایی که اشاره کردین ندارین و صرفا کارایی براتون مطرح هست دلیلی نداره تا این حد اصرار به تغییر ال سی دی و این چیز ها داشته باشین. چون احتمالا خودتون هم میدونین که از نظر فلزیابی چیزی تغییر نمیکنه و فقط ظاهر کار هست. اگرم از اون دسته کاوشگرانی هستین که زیبایی دستگاه برای شما بیش از کارکرد فنیش اهمیت داره ؛ خب اصلا چنین طرح دستسازی بدردتون نمیخوره! باید تشریف ببرین یکی از این فلزیاب های شرکتی زیبا و اسپرت (!) بگیرین که ظاهرش هم شما رو بیشتر به نتیجه گیری امیدوار کنه!!!
در عین اینکه باز هم اشاره میکنم از نظر ظاهری ال سی دی فقط یک بخش کار هست. شما اگر بخواین سلیقه بخرج بدین عملا از نظر شکل جعبه و طرز ساخت کلی اسکلت و لوپ میتونین به قدری شیک کار کنین که اصلا ال سی دی دیگه به چشم نیاد! اون بخشها هم که دیگه در اختیار خودتون هست و دیگه هر جور سلیقه و مهارتتون اجازه بده میتونین بسازین.