نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
سعید 9896 نوشته است: مهندس با عرض شرمندگی از سوالاتم.من در دو نقطه 1 و 2 لوپ ولتاژ12 دارم.ایا این عادیه یا فقط در نقطه 1 باید 12 باشه. و اگه مشکل دار هست بنظرتون از کجاست؟ نه مشکلی نداره و عادی هست.
|
سه شنبه 7 دی1394 - 2:44am |
|
 |
yas22
کاربر فعال
|
سلام خدمت اساتید محترم و مهندس عزیز یه سوال داشتم !! لوپ 60 من تو بیرون از خونه هم ارور داره البته تو یه فبرستان قدیمی امتحان کردم که ارور داد ولی تو همون محل لوپ 30 کار میکنه میخواستم ببینم مشکل از کجاست البته با لوپ 30 هم یه جایی رو با id دور بر 70 زد که تفکیک non fe + بود فقط موندم چیکار کنم یه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم
|
سه شنبه 8 دی1394 - 11:18am |
|
 |
hafez
کاربر حرفه ای
|

سلام دوستان بلاخره بعد از تست انواع و اقسام ماسفتها بنده برای فلزجو سه ماسفت 20n60c 18nk80 11nk100 رو بهترین ماسفتها دیدم و اما یه سوال از آقا حمید داشتم من یه آی جی بی تی که دوستان باهاش به نتیجه خوبی رسیده بودن رو تست کردم با این شماره k30t60 که ماله دستگاه جوشه این دوستان که این آی جی بی تی رو تست کردن برای سکه 500 تومنی با لوپ 45 تا 85 سانت نتیجه گرفتن اما نکته اینجاست که این آیجی بی تی رو من گرفتم و به دومشکل برخوردم اول اینکه وقتی سمت فلزی این آی جی مثل 840 به سمت مقاومتهای 390 اهمه رگلاتور 12 واقعا به مرز انفجار میرسه اما زمانی که و برعکس نصب میشه دستگاه به همراه کابل رابط و بدونه لوپ ارور کویل نداره و با دیلی 6 میشناسه و خود آی کمی داغ میکنه و زمانیکه لولوپه کابل نصب میشه ارورکويل میخوره ناگفته نمونه مقاومت جلوی بی اس 170 هم با روزگار وداع میکنه نا گفته نمونه این آی جی بی تی رو دست دوم گرفتم شایدم ایراد داشته باشه در کل تغییراتی که این بنده خدا روی مدارشون داده بودن به شرح زیره اول خازنهای 4700 هر دو 10000میکرو گذاشته شده دوم اینکه به جای دو دیود 4148 از دو عدد دیود فست 400 ولت یک و نیم آمپر استفاده شده سوم اهم لوپه که دقیقا 2.1 اهمه چهارم از بی اس اصل استفاده شده حمید جان لطفا بررسی کنید ببینید چرا این مشکل رو دارم من ایراد از کجاست ؟ من با بقیه ماسفتها و با همین بی اس 170 اصلا ارور کویل ندارم و حتی با اهم لوپ 12 هم تست کردم ارور ندارم الان چه کنم ؟ میتونه از مشکل خرابی آی حی باشه فقط میخوام ببینم این آی جی که 25 هزار پولشه واقعا کار آیی داره یا نه و در نهایت تشکر میکنم از شما بابت این مدار پر قدرت و عالی
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
سه شنبه 8 دی1394 - 1:08pm |
|
 |
1426539
کاربر حرفه ای
|
حافظ جان مشکل از آی جی بی تی شماست. من خودم از شماره k50t60 استفاده میکنم دقیقا مثل 840 باید جازده بشه. البته قیمت نو این قطعه دوازده تومن بیشتر نیست
زندگی در بردگی شرمندگیست
|
سه شنبه 8 دی1394 - 2:21pm |
|
 |
Mojtaba195
کاربر حرفه ای
|
1426539 نوشته است: حافظ جان مشکل از آی جی بی تی شماست. من خودم از شماره k50t60 استفاده میکنم دقیقا مثل 840 باید جازده بشه. البته قیمت نو این قطعه دوازده تومن بیشتر نیست دوست عزیز نتایج خود را با این قطعه اعلام نمایید نسبت به 840
,If you want to find the secrets of the universe .think in terms of Energy, Frequency and Viberation Nikola Tesla
|
سه شنبه 8 دی1394 - 3:34pm |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
با سلام بنده تا بحال انواعی از ماسفت های متعارف رو تست کردم که بهترین رو که بردش هم خوب هست 18nk80Z بوده با اهم لوپ 0/8 اهم
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 8 دی1394 - 4:34pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
yas22 نوشته است: سلام خدمت اساتید محترم و مهندس عزیز یه سوال داشتم !! لوپ 60 من تو بیرون از خونه هم ارور داره البته تو یه فبرستان قدیمی امتحان کردم که ارور داد ولی تو همون محل لوپ 30 کار میکنه میخواستم ببینم مشکل از کجاست البته با لوپ 30 هم یه جایی رو با id دور بر 70 زد که تفکیک non fe + بود فقط موندم چیکار کنم یه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم در مورد لوپ 60 احتمالا خود لوپی که ساختین مشکلی داره. با توجه به اینکه مشخصات دقیق لوپ لااقل برای نداشتن خطا مهم نیست ؛ ممکنه جایی در لوپ اتصالی داشته باشین. اون جایی هم که سنس کردین بسته به تنظیمات و اطلاعات دیگه ای که روی صفحه میبینین میتونه فلزی وجود داشته باشه. تصمیمش دیگه با شماست.
|
سه شنبه 8 دی1394 - 4:38pm |
|
 |
Mojtaba195
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: با سلام بنده تا بحال انواعی از ماسفت های متعارف رو تست کردم که بهترین رو که بردش هم خوب هست 18nk80Z بوده با اهم لوپ 0/8 اهم سلام آقا مهدی ظرفیت خازنی این ماسفت بالاست بنظر با قسمت تفکیک شاید مشکلی داشته باشه. تست کردین؟
,If you want to find the secrets of the universe .think in terms of Energy, Frequency and Viberation Nikola Tesla
|
سه شنبه 8 دی1394 - 5:51pm |
|
 |
yas22
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: yas22 نوشته است: سلام خدمت اساتید محترم و مهندس عزیز یه سوال داشتم !! لوپ 60 من تو بیرون از خونه هم ارور داره البته تو یه فبرستان قدیمی امتحان کردم که ارور داد ولی تو همون محل لوپ 30 کار میکنه میخواستم ببینم مشکل از کجاست البته با لوپ 30 هم یه جایی رو با id دور بر 70 زد که تفکیک non fe + بود فقط موندم چیکار کنم یه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم در مورد لوپ 60 احتمالا خود لوپی که ساختین مشکلی داره. با توجه به اینکه مشخصات دقیق لوپ لااقل برای نداشتن خطا مهم نیست ؛ ممکنه جایی در لوپ اتصالی داشته باشین. اون جایی هم که سنس کردین بسته به تنظیمات و اطلاعات دیگه ای که روی صفحه میبینین میتونه فلزی وجود داشته باشه. تصمیمش دیگه با شماست. lمهندی جان جایی رو که سنس میکنه با f180 p200 s 1 ir 3 و حساسیت 1 سنس میکنه
|
سه شنبه 8 دی1394 - 7:18pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
این مساله تست روی درجه حساسیت 1 رو دیگه خواهشا کنار بذارین! بنده که در توضیحات اخیر و همینطور تاپیک اپراتوری ذکر کردم هر هدفی با درجه میتر بالای 70 سنس شده باشه قطعا روی حساسیت 1 هم سنس خواهد شد! چون یک رابطه ریاضی مشخص بین درجه حساسیت و میتر سنس وجود داره. لذا نیاز به زحمت تست مجدد روی درجه حساسیت 1 نیست. کافیه به میتر سنس توجه کنین تا متوجه قدرت سنس هدف بشین. لذا این نوع تست که بلحاظ مطمئن شدن از کاذب نبودن هدف هست نشون میده که کلا استفاده از درجات حساسیت بالا در حالت عمومی کاوش مفید نیست. اگر شما بدنبال یک سنس قوی و مطمئن هستین باید از همون ابتدا درجه حساسیت رو حدود 10 بذارین تا حین کاوش منطقه ای وسیع خیلی راحت تر باشین و خارج شدن از بالانس در اثر دور و نزدیک شدن لوپ به زمین هم از بین بره. درجات حساسیت بالا فقط بدرد مکانهای خاصی میخوره که شما شک قوی دارین چیزی وجود داشته باشه و بتونین حتی روی سنس ضعیف یک هدف هم حساب باز کنین.
|
سه شنبه 8 دی1394 - 7:34pm |
|
 |
|