نویسنده |
پیغام |
yas22
کاربر فعال
|
|
سه شنبه 8 دی1394 - 7:44pm |
|
 |
ada
کاربر فعال
|
استاد حميد سلام؛ آيا راهي هست كه ديلي دستي رو بالا نبريم كه فلزات ارزشمند طلا و نقره رو از دست ندي
|
سه شنبه 8 دی1394 - 9:16pm |
|
 |
سعید 9896
|
با سلام خدمت دوستان و مهندس حمید. همچنین تشکر ویژه از مهندس بخاطر راهنمایی هاشون.مشکل ارور کویل من با تعویض bs170 حل شد و دیگه رگولاتور و irf840 زیاد داغ نمیشن.ممنون از لطفتون. فقط ال سی دی نور نداشت که با تعویض r21 به 330 اهم یکم بهتر شد اما نور کامل نداره بک لایتش
|
سه شنبه 8 دی1394 - 11:09pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
ada نوشته است: استاد حميد سلام؛ آيا راهي هست كه ديلي دستي رو بالا نبريم كه فلزات ارزشمند طلا و نقره رو از دست ندي با بالا بردن دیلی فلز طلای کوچک ممکنه تقریبا حذف بشه ولی برای طلای بزرگ اصلا اینجور نیست! در توضیحات هم عرض کردم این اشتباهی هست که خیلیها در مورد فلزیاب میکنن و تصورشون این هست حساب یک گوشواره طلا با یک ظرف از جنس طلا یکسانه! در حالیکه اصلا ربطی به هم ندارن. حتی با تست یک سکه تمام بهار و مقایسه با سایر سکه های غیر طلا متوجه میشین تفاوت سنس خیلی اندکه. مساله نقره هم کلا با طلا فرق داره و اتفاقا نقره روی دیلی بالاتر قویتر سنس میشه! بهمین دلیل افزایش تنظیم پهنای پالس روی سنس قویتر فلز نقره تاثیر بیشتری داره. بهرحال ما دیلی رو بالا میبریم تا از حساسیت به زمین کم کنیم و برخی اهداف ضعیف هم حذف یا تضعیف بشن. راه دیگه این هست که درجه حساسیت رو کم کنین! در این صورت میشه از عرض پالس بالاتر استفاده کرد و برای اهداف بزرگ برد بیشتری داشت و حتی بازه انتگرال رو هم بیشتر کرد. اگر درجه حساسیت کم بشه دیگه نیاز چندانی به دیلی دستی وجود نداره و بنظر من در خیلی موارد این روش میتونه بهتر جواب بده.
|
چهارشنبه 8 دی1394 - 12:19am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
سعید 9896 نوشته است: با سلام خدمت دوستان و مهندس حمید. همچنین تشکر ویژه از مهندس بخاطر راهنمایی هاشون.مشکل ارور کویل من با تعویض bs170 حل شد و دیگه رگولاتور و irf840 زیاد داغ نمیشن.ممنون از لطفتون. فقط ال سی دی نور نداشت که با تعویض r21 به 330 اهم یکم بهتر شد اما نور کامل نداره بک لایتش خواهش میکنم. خسته نباشین. مشکل نور ال سی دی شما احتمالا از نوع ال سی دی هست. کاری که انجام دادین بد نیست ولی بنظرم بهتره از ال سی نوع دیگه ای استفاده کنین.
|
چهارشنبه 8 دی1394 - 12:21am |
|
 |
Tous
|
دیلی من از چپ به راست 30 230 530 البته تقریبا و اینکه داخل خونه تست کردم این در اومد و پیوسته بوق میزنه و صفحه چشمک میزنه و اعداد پیوسته متغیرن و حتی سیمی که به لوپ وصله بعضی جاهاش صدا میده! صدای رد شدن فرکانس!
|
چهارشنبه 8 دی1394 - 12:57am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
دوست عزیز خسته نباشین. بنظر میاد چند اشکال در کار شما هست! اول اینکه اگر منظورتون از اون 3 عدد همون A , B , C باشه ربطی به دیلی نداره. در عین حال این 3 عدد بخصوص اولی خیلی پایین هستن که بنظرم حتی از تقلبی بودن ایسی 357 هم نیست! ممکنه لوپ رو جایی گذاشته باشین که خیلی نزدیک فلزات بوده باشه. کابلی هم که استفاده کردین احتمالا مناسب نبوده. وگرنه کابل لوپ اصلا نباید صدا بده! فقط خود لوپ روی عرض پالس بالا ممکنه بصورت جزئی صدا بده که اون هم در فاصله خیلی نزدیک قابل شنیدن هست.
|
چهارشنبه 8 دی1394 - 1:03am |
|
 |
kelid
کاربر فعال
|

حمید نوشته است: این مساله تست روی درجه حساسیت 1 رو دیگه خواهشا کنار بذارین! بنده که در توضیحات اخیر و همینطور تاپیک اپراتوری ذکر کردم هر هدفی با درجه میتر بالای 70 سنس شده باشه قطعا روی حساسیت 1 هم سنس خواهد شد! چون یک رابطه ریاضی مشخص بین درجه حساسیت و میتر سنس وجود داره. لذا نیاز به زحمت تست مجدد روی درجه حساسیت 1 نیست. کافیه به میتر سنس توجه کنین تا متوجه قدرت سنس هدف بشین. لذا این نوع تست که بلحاظ مطمئن شدن از کاذب نبودن هدف هست نشون میده که کلا استفاده از درجات حساسیت بالا در حالت عمومی کاوش مفید نیست. اگر شما بدنبال یک سنس قوی و مطمئن هستین باید از همون ابتدا درجه حساسیت رو حدود 10 بذارین تا حین کاوش منطقه ای وسیع خیلی راحت تر باشین و خارج شدن از بالانس در اثر دور و نزدیک شدن لوپ به زمین هم از بین بره. درجات حساسیت بالا فقط بدرد مکانهای خاصی میخوره که شما شک قوی دارین چیزی وجود داشته باشه و بتونین حتی روی سنس ضعیف یک هدف هم حساب باز کنین. مهندس جان حساسیت ده که نصف قدرت و از دست میدیم من با حساسیت 14 توی زمین خیس و با مواد معدنی متوسط هم کار کردم مشکل حادی نداشت مطمئنا توی همون زمین اگه خشک بود تا 16 یا 17 هم دستگاه جواب میداد . یکم دوستان تو اپراتوری دقت کنن و تمرین داشته باشن بهتر از هر چیز دیگه هستش چون با توضیحات دوستان شاید خوب متوجه نشن باید خودشون توی محیط واقعی کاوش کنن تا حساب کار دستشون بیاد . الان دقیقا مثل اینکه توی پیست اتومبیل رانی بگی فلان پیچو سرعت و کم کن فلان جا زیاد کن اما تا خودت نری تو گود نمیگیری باید دقیقا چیکار کنی . پس تمرین تمرین تمرین و کسب تجربه .... دوستان همه موفق باشید.
اشک هایی که بعد از شکست میریزیم همان عرق هایی هستند که قبل از آن نریخته ایم
|
چهارشنبه 9 دی1394 - 3:58am |
|
 |
ada
کاربر فعال
|
ببخشيد استاد سوالات زياده؛چند جا سنس قوي داشتم با تنظيمات f200 p200 d30 a40 g2 speed 8 وحساسيت 18 ميتر سنس تا 280و 300 بالا ميرفت ولي وقت حفاري دوباره با همون تنظيمات سنس بجاي قويتر شدن ضعيفترو به 130کاهش داشت به اين خاطر حفاري قطع ميشد لطفا كمک كنيد
|
چهارشنبه 9 دی1394 - 6:56am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

kelid نوشته است: مهندس جان حساسیت ده که نصف قدرت و از دست میدیم من با حساسیت 14 توی زمین خیس و با مواد معدنی متوسط هم کار کردم مشکل حادی نداشت مطمئنا توی همون زمین اگه خشک بود تا 16 یا 17 هم دستگاه جواب میداد . یکم دوستان تو اپراتوری دقت کنن و تمرین داشته باشن بهتر از هر چیز دیگه هستش چون با توضیحات دوستان شاید خوب متوجه نشن باید خودشون توی محیط واقعی کاوش کنن تا حساب کار دستشون بیاد . الان دقیقا مثل اینکه توی پیست اتومبیل رانی بگی فلان پیچو سرعت و کم کن فلان جا زیاد کن اما تا خودت نری تو گود نمیگیری باید دقیقا چیکار کنی . پس تمرین تمرین تمرین و کسب تجربه .... دوستان همه موفق باشید.
اولا که قدرت رو از دست نمیدین و مساله حساسیت مطرحه که مربوط به گیرنده میشه. در ثانی نصف حساسیتی که من تعریف کردم رو از دست میدین نه کلش رو!  اون هم چیزی حدود 30 درصد کمتر از حساسیت نهایی دستگاه هست. اما در عوض چیزهایی سنس میکنین که هم احتمال فلز بودنش خیلی بیشتره و در عین حال همزمان تفکیک میده و در نهایت خیلی هم راحت میتونین با لوپ کار کنین. لازمه یاد اوری کنم هر هدفی که میتر سنس براش بالای 15 باشه روی درجه حساسیت 10 قابل سنس هست! حالا یک مقدار خودتون بیشتر فکر کنین متوجه میشین داستان چیه. اگر هم شک دارین میتونین بسادگی تست کنین. لذا از نظر من زیاد اهمیتی نداره شما تا چه حداکثر درجه ای جواب میگیرین. مهم اینه که اختلاف این درجات حساسیت به همین میزان جزئی هست که عرض کردم و حساسیت بالا بدرد خیلی جاها نمیخوره. بفرض شما روی همین حساسیت 10 هم اگر هدفی با میتر 15 رو سنس داشتین میخواین چه تصمیمی در موردش بگیرین؟! یک سنس ضعیف و بدون تفکیک در صورتیکه هیچ نشانه دیگری در محل وجود نداشته باشه ؛ بنظر شما ارزش حفاری داره؟ از نظر من که نداره. تفاوت حساسیت 10 با 18 هم همین هست که روی 10 هدفی با میتر بالای 15 سنس میشه و روی 18 هدفی با میتر بالاتر از 2 قابل سنس هست! یعنی شما میتونین روی سنس با میتر 2 حساب باز کنین؟ اون هدفی هم که بقول دوستان بخواد میتر سنس 3 رقمی بده روی همون درجه حساسیت 1 هم خیلی خوب سنس میشه. پس اگر به این مسائل در کاوش توجه داشته باشین همه جا از حساسیت بالا استفاده نمیکنین. ولو اینکه با ثبات هم جواب بده!
|
چهارشنبه 9 دی1394 - 2:32pm |
|
 |
|