مهندس عزیز شما برگردید عقب مطالبی رو که نوشتید مجددا بازخوانی کنید بعد تایپ کنید؛ این مطالب شماست بصورت خلاصه:
واقعا معرفی یک ردیاب آنتنی جدید نیاز به این همه هیاهو و ردیف کردن مطالب علمی گسترده داشت؟ خب شما که اینقدر روی امواج الکترومگنتیک و بحث علمی بودنش مانور میدین و ماشالا این همه دکتر و مهندس پشت قضیه قرار دارن ؛ یعنی هنوز باید نگاه اپراتور به چرخش میله های آنتنی باشه؟! اگر اینجوره که همین الانش هم داریم کم و بیش همین کار رو میکنیم دیگه! سیستم رایج ردیاب آنتنی یا شاید داوزینگ رو گرفتن و دستی بر سر و گوشش کشیدن و برای ثبت اختراع بردن و این کار انجام شدهبله دهها عکس رو میذارن ولی یک فیلم هم نمیذارن چون خودشون میدونن دم خروس از کجای کار ممکنه بیرون بزنه و امثال ما متوجه بشیم! هر کسی به اون تصویر ساده نگاه کنه متوجه میشه داستان همون بحث ردیاب آنتنی و MFD قدیمی هست و هیچ اختراع خاصی در کار نیست. رفتن به اداره ثبت اختراعات و ارائه یک طرح و هزار زد و بند بازی به اسم اختراع یک دستگاه علمی آب یاب اون هم در کشور عزیز ما کار زیاد مشکلی نیست! ولی متاسفانه در یک کشور جهان سومی به جای تکیه به مدارک و شهود بیشتر روی حرفها و ادعاها و شایعات تمرکز میشه!من تاکید کردم از نظر علم زمین شناسی و هزاران فرمول و تاییدیه در این زمینه بنده هیچ بحثی ندارم و اصلا تخصص من هم نیست که نظر بدم.شما اول بسم الله که از راه نرسیده و نیومده گرز بدست به حالت تمسخر کوبیدید....
بعدش لنگ یک فیلم شدید که روشنگری کنید و دست رو کنید و ..... که واقعا خدا رو شکر یک رسانه رسمی کشور در این مورد مستند ساخت و حرفی باقی نموند
فیلم رو که دیدید میگید باید به مدارک استناد کرد نه ادعاها....!!!!
حالا هم میگید من در زمین شناسی و فرمول های ارائه شده تخصص ندارم!!! خب مرد حسابی شما که تخصص نداری واسه چی اینقد زود جبهه میگیری و اظهار نظر میکنی؟
یک سیستمی طراحی شده بهینه شده و کالیبره برای تمام محیط ها و تمام مکان ها با دقت بالا بدون توجه به مگنت بدن (!) و گروه خونی و هزار حرف دیگه که بیش بیش از 37 مرکز علمی و دانشگاهی روش ابداع شده رو مو به مو مورد بررسی قرار دادند و تایید کردند (
http://www.magiran.com/npview.asp?ID=2035353 ) حالا شما هر چی دوست داری اسمشو بذار.... زدوبند یا هر چیز دیگه!
بنده اومدم یک روش ثابت شده که جواب پس داده تو میدون عمل معرفی کردم و فکر میکردم دوستان محوریت بحث رو روی این بیارند که آیا از این روش برای فلز خاص میشه استفاده کرد؟ کاربرد داره یا نه؟ که از بیخ و بن پشیمون شدم همین الان با صراحت تمام همه ی حرفام رو پس میگیرم اصلا بنده اشتباه کردم معذرت میخوام که این مطلب رو عنوان کردم اصلا هم علاقه ای ندارم با شما بحث کنم این مقدار هم که تایپ کردم اضافه کاری بود
در مورد سوالتون هم نمیتونم در مورد جزئیات توضیح بدم بله کاملا محرمانه ست، کلیات همونی بود که گفته شد،
دوستان موفق باشند