با سلام
پی پال یک حساب اینترنتی هست که باهاش میشه خرید اینا کرد
یعنی شرکت پی پال که در اصل هم واسه یک ایرانی هست اومده یکم پول پشتوانه تو بانکر مرکزی کذاشته و با توجه به اون که شک ندارم بیشت رهم هست اعتبار عرضه کرده بین حساب هایش
خوب من به یکی مثلا تو فضای مجازی وی پی اس میفروشم اونم در عوض مثلا 20 دلار به حساب پی پال من میفرسته . و اکه هم بخوایین پولتون رو به دلار بکیرید تو سرافی ها این کار رو میتونید بکنید . یعنی اونا حساب شما رو به حساب خودشون خالی میکنند و پول به شما میدن . در واقع یک چرخه هست
اما این حساب برای ایران بسته هست ولی بی وی پی ان میشه حساب باز کرد. اینو اضافه کنم که حساب پی پال امنیتی ترین حساب اینترنتی هست حتی سختر از مستر کارت و ...
شما اکه موقع ایجاد حساب پی پال مثلا با وی بی ان کشور انکلیس باز کنید و دو ماه دیکه با ای بی کشور کانادا برین به حابتون شرکت میفهمه تغیر ای بی رو و حساب شما رو لاک میکنه و باید با شرکت تماس بکیرید و علت رو توضیح بدین . حتی قبض اب و برق رو هم میخواهد به همین سادکی نمیشه قولشون زد
برای وریفای کردن حساب خودتون هم باید یکی از کارت های خرید رو داشته باشید و با اون حساب خودتون رو وریفای کنید و راحت استفاده کنید
در کل باید خیلی مواظب باشید تا اون همه زحمت خودتون رو که شاید دو ماه کار کردید و دلار زدید به حابتون شرکت نیاد حساب شما رو مسدود کنه که اونجای ادم بسوزه
امیدوارم خوب توضیح داده باشم