انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 12:29pm

پاسخ به موضوع  [ 254 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 ... 26  بعدی
 ردیابی آنالوگ ! و دسته های دقیق RoT 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
سلام به همه
منظور از به کاربردن آهنربا در آنتن ها این بود
که مثلا شما اگر به یک قطب نما نگاه کنید عقربه اش کاملا صاف بوده و چرخشش هم روان است به طوری که هر سمتی می چرخونیدش عقربه اش باز طبق قطب آهنربایی که بر رویش نصبه باز به سمت شمال می رود
آنتن های شما هم باید تعادل داشته باشند و هم مثل قطب نما روان بچرخد
اگر شما یک آهنربا بر روی آن نصب نمودید باز بایدآنتن به سمت قطب مخالف آن آهن ربا برود حالا یا به سمت شمال یا به سمت جنوب بستگی به قطب آهنربای شما دارد البته این یکجور تمرین و قلق گیری برای آنتن ها هم است. :-BD

سه شنبه 8 دی1394 - 10:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام Original عزیز . ممنون از توضیحتون .
منظور شما اینه که اگه یه آهن ربای نودیون سر یه تک آنتن بزنیم بسته به سر منفی و مثبت آهن ربا , آنتن به سمت شمال و جنوب همراستا میشه و ما حتی با چرخش آهسته دسته هم شاهد جهت گیری انتن ها به شمال و جنوب هستیم ؟ درست متوجه شدم ؟ و یا این که باید جفت آنتن باشه ؟ و یا باید به مدار خاصی آنتن ها وصل باشن ؟ یا ...
و این طور که متوجه شدم منظورتون انتن تعادلیه ؟
مرسی که وقت میزاری .
@};-

خداوندا آرامش و سلامتی عطا فرما .

سه شنبه 8 دی1394 - 10:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

داداش قرار نیست که آهنربا روی آنتن بمونه

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

سه شنبه 8 دی1394 - 10:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممد گنججو نوشته است:
منظور شما اینه که اگه یه آهن ربای نودیون سر یه تک آنتن بزنیم بسته به سر منفی و مثبت آهن ربا , آنتن به سمت شمال و جنوب همراستا میشه و ما حتی با چرخش آهسته دسته هم شاهد جهت گیری انتن ها به شمال و جنوب هستیم ؟ درست متوجه شدم ؟ و یا این که باید جفت آنتن باشه ؟ و یا باید به مدار خاصی آنتن ها وصل باشن ؟ یا ...
مرسی که وقت میزاری .
@};-

سلام دوست عزیز
منظور اصلی
1 حفظ تعادل آنتن ها
2 روان چرخیدن آنتن ها
3 حرکت سریع و به موقع آنتنها(سرعت حرکت آنتن ها )
4 عدم تاثیر عوامل مزاحم مثل ذهن و ... بر روی آنتن ها
5 آشنا شدن و عادت نمودن بدن و حاله بدن و همچنین هماهنگی تصور و خیال با نوع حرکت آنتن ها می باشد. هر دو آنتن را با دو عدد آهنربا نوودیوم که جهت هایش معلوم است مورد آزمایش قرار می گیرد
فکر می کنم هم با مدار و هم دسته خالی و بدون مدار می شود به سمت شمال و جنوب را مشخص نمود. البته این وقت یکجور تمرینه و مثل بدنسازی ذهن و دسته بندی افکار می شود
خواهش می کنم :-BD

سه شنبه 8 دی1394 - 11:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام به همه
بالاخره توانستم رد گوشی کریستالی را بزنم حالا زیاد هم مطمئن نیستم
ولی به احتمال زیاد هم توی صمعک های شنوایی پیدا می شود و هم در گوشی های طبی که دکترها باهاش بیماران را از لحاظ صدای ضربان قلب و نبض و همچنین تنفس چک می کنند وجود دارد.حالا عزیزانی که دسترسی دارند چک کنند ببینند آیا درست است یا خیر :-BD

سه شنبه 8 دی1394 - 11:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان دیگه شما شک نکنید . میشه با یک دیود ژرمانیومی و یک گوشی کریستالی و یک سیم بلند یا سیم پیچ یک رادیو ساخت و وقتی روت عزیز گفتند دیود ژرمانیومی من هم متوجه شدم که میخواد چکار کنه و با آنتنها و اون سیم پیچ میخواد یک ردیاب الکترونیکی بسازه خداوکیلی باید به جناب روت آفرین گفت. به این میگن تجربه مشخص هست جناب روت سن بالایی دارند و تجارب و علم گذشته که مادر علوم هست را بکار میگیرند.
و اما یکی از دوستان گفتند که طیف وسیعی از سیگنالها دریافت میشه من این طور فکر میکنم که چون طول آنتنها کم هست پس گیرنده ما به طیف وسیع حساس نیست و در ضمن زیاد هم حساس نیست چون طول آنتن کم هست یادمه برای این رادیوها سیم بلند یا آنتن T لازم بود. در هر صورت داشتن یک فیلتر و تنظیم این فیلتر لازمه کار هست.
روت جان آنتن با توری فلزی و دایرکتور سیم مسی روی آن و شنیدن صدای مشتری توسط رادیو یادته ؟
به امید پیشرفت پروژه و تشکر از جناب روت

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

آخرین بار توسط hoshyar191 در چهارشنبه 8 دی1394 - 12:09am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

سه شنبه 8 دی1394 - 11:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

orginal نوشته است:
ممد گنججو نوشته است:
مرسی که وقت میزاری .
@};-

سلام دوست عزیز
منظور اصلی
1 حفظ تعادل آنتن ها
2 روان چرخیدن آنتن ها
3 حرکت سریع و به موقع آنتنها(سرعت حرکت آنتن ها )
4 عدم تاثیر عوامل مزاحم مثل ذهن و ... بر روی آنتن ها
5 آشنا شدن و عادت نمودن بدن و حاله بدن و همچنین هماهنگی تصور و خیال با نوع حرکت آنتن ها می باشد. هر دو آنتن را با دو عدد آهنربا نوودیوم که جهت هایش معلوم است مورد آزمایش قرار می گیرد
فکر می کنم هم با مدار و هم دسته خالی و بدون مدار می شود به سمت شمال و جنوب را مشخص نمود. البته این وقت یکجور تمرینه و مثل بدنسازی ذهن و دسته بندی افکار می شود
خواهش می کنم :-BD

Orginal جان .
در هر حال متشکرم .
@};-

خداوندا آرامش و سلامتی عطا فرما .

سه شنبه 8 دی1394 - 11:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: IRAN !
hoshyar191 نوشته است:
دوستان دیگه شما شک نکنید . میشه با یک دیود ژرمانیومی و یک گوشی کریستالی و یک سیم بلند یا سیم پیچ یک رادیو ساخت و وقتی روت عزیز گفتند دیود ژرمانیومی من هم متوجه شدم که میخواد چکار کنه و با آنتنها و اون سیم پیچ میخواد یک ردیاب الکترونیکی بسازه خداوکیلی باید به جناب روت آفرین گفت. به این میگن تجربه مشخص هست جناب روت سن بالایی دارند و تجارب و علم گذشته که مادر علوم هست را بکار میگیرند.
و اما یکی از دوستان گفتند که طیف وسیعی از سیگنالها دریافت میشه من این طور فکر میکنم که چون طول آنتنها کم هست پس گیرنده ما به طیف وسیع حساس نیست و در ضمن زیاد هم حساس نیست چون طول آنتن کم هست یادمه برای این رادیوها سیم بلند یا آنتن T لازم بود. در هر صورت داشتن یک فیلتر و تنظیم این فیلتر لازمه کار هست.
روت جان آنتن با توری فلزی و دایرکتور سیم مسی روی آن و شنیدن صدای مشتری توسط رادیو یادته ؟

هوشی جان
هیچوقت حرفی نزدم که بی معنی باشه ! و همیشه تلگرافی منظورم رو میگم !!!
یک خط بود این دیود ، اما یک کتاب میشه نوشت !
و هزاران آفرین به تو ! که تیزی و میگیری !
این روش رو پارسال اسفند ماه من تست کردم
و عالی جواب داد
من ده ماهی هست که مشغولم !
طیف فرکانس هایی که از دنیای مجهولات میاد رو این دیود با شهامت جداسازی میکنه
و فقط میره سروقت چیزای خوب !
حالا وقتیکه سر نخ یه بارو میگیره اصولی میره سمتش !
خیلی خوشهالم کردی که درک کردی جریان چیه

قسمت !

چهارشنبه 9 دی1394 - 5:25am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

rot نوشته است:
hoshyar191 نوشته است:

هوشی جان
هیچوقت حرفی نزدم که بی معنی باشه ! و همیشه تلگرافی منظورم رو میگم !!!
یک خط بود این دیود ، اما یک کتاب میشه نوشت !
و هزاران آفرین به تو ! که تیزی و میگیری !
این روش رو پارسال اسفند ماه من تست کردم
و عالی جواب داد
من ده ماهی هست که مشغولم !
طیف فرکانس هایی که از دنیای مجهولات میاد رو این دیود با شهامت جداسازی میکنه
و فقط میره سروقت چیزای خوب !
حالا وقتیکه سر نخ یه بارو میگیره اصولی میره سمتش !
خیلی خوشهالم کردی که درک کردی جریان چیه

روت عزیز حقیقتش من بیشتر تاپیکهایه انجمن را خوندم و یه چندتا دسته و مدار هم ساختم ولی این تاپیک شما و روش شما با بقیه فرق داره واس همین پیگیر شدم و اینقد از شما سوال میپرسم.شما این دسته هارا با مدار هم چک کردین؟نتیجه با فرکانس چطور بود؟

چهارشنبه 9 دی1394 - 9:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

روت عزیز لطفا شکسته سکسته حرف نزنید اینکه هوشیار تیزن و سری گرفتن دلیل نمیشه بقیه رو ضعیف یا هرچیزه دیگه که مد نظرتونه صدا کنید شما یه طرحی گذاشتید و هم گفتیم ممنون اما خیلی ها مثل من هنوز متوجه نشدن دقیقا دارید چکار میکنید خوب بحث دسته جای خودش یعنی توضیحات کامل بوده اما فقط بحث از حفره زنی این آنتن به میان آومده که اونم قبول اما شما باید دقیقا توضیح بدید که این نوع خاص از آنتن آیا برای اتصال یک وسیله الکترونیکی نوسان ساز یا ژنراتور کاربردی داره با این مدل دیود یا نه فقط برای حفره زنیه ؟
ددوم اینکه اگه امکان داره دقیقا در رابطه با گوشی کریستالی ، اینکه از کجا میشه تهیه کرد ؟
واینکه بلاخره پنج انگشت که یکی نیستن شاید یکی.نتونه زودتر این دسته روبسازه یا گوشی پیدا کنه پس شما هم دلیلی نداره قدمهاتو کوتاه برداری لطفا کمی سریعتر همه ما رو روشن کن ببینیم بلاخره جریان چیه ؟

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

چهارشنبه 9 دی1394 - 10:24am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 254 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 ... 26  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 73 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure