انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 4 اردیبهشت1404 - 3:32pm

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1579 , 1580 , 1581 , 1582 , 1583 , 1584 , 1585 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان و خسته نباشید @};-
حمید خان دسته بندی لوپها رو لطف میکنین بگین.(از نظر سایز میگم!مثلا دسته لوپهای کوچک از چند سانت تا چند سانت هستش؟و متوسط و بزرگ هم همینطور.)
و سوال دیگه اینکه رابطه پهنای پالس و RDS رو هم لطف میکنید بگید؟
درضمن حمید خان توی هوای مرطوب و مه آلود با دستگاه کار کردم :ymhug: جوریکه لوپ خیس آب شده بود!ولی دریغ از بوق اضافی و خطا :ymhug: هرجا بوق زد فلز بود ولی بی ارزش :(
ممنون @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

چهارشنبه 9 دی1394 - 2:46pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
اگر منظور شما طول قسمت رابط از دسته ای که دست میگیرین تا لوپ هست ؛ بنظر من باید بین 90 تا 130 سانت بسته به سایز لوپ باشه. یعنی 90 سانت برای لوپهای خیلی کوچک و 130 سانت برای لوپ 60 سانت. کمی هم بستگی به قد شما داره و اگر این قسمت رو بتونین بصورت تلسکوپی در بیارین که طولش قابل تنظیم باشه خیلی بهتر در میاد. در اغلب فلزیاب های معتبر هم به همین صورته.
Rds ماسفت هر چه کمتر باشه تقریبا مثل این هست که اهم لوپ کمتر باشه! یعنی آمپر نهایی که میتونین در لوپ داشته باشین افزایش پیدا میکنه. لذا هم روی عرض پالس پایین قدرت بیشتری بدست میاد و هم با افزایش پهنای پالس قدرت نهایی افزایش پیدا میکنه. به بیان دیگه اگر Rds کمتر باشه شما همون قدرت قبلی رو میتونین روی پهنای پالس پایین تری بدست بیارین که در خیلی موارد این مساله میتونه مفید واقع بشه.

چهارشنبه 9 دی1394 - 3:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون حمید خان @};-
:D ولی منظورم از دسته بندی همون گروه بندی لوپهاست :D X_X
مثلا گروه لوپهای کوچک از چند سانت تا چند سانت هستش؟(قطر بیرونی خود لوپ رو منظورمه!)
ممنون @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

چهارشنبه 9 دی1394 - 3:26pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام به همه دوستان اللخصوص مهندس حمید
دوستان ا نتگ دستگاه من کمتر از10 نمیشه .ایا طبیعیه .
در ضمن جایی که بارش تخلیه شده دستگاه واکنشی خاصی داره یا فقط سنس نداره؟؟؟؟

چهارشنبه 9 دی1394 - 3:31pm
مدیر کل
مدیر کل

kdj نوشته است:
ممنون حمید خان @};-
مثلا گروه لوپهای کوچک از چند سانت تا چند سانت هستش؟(قطر بیرونی خود لوپ رو منظورمه!)
ممنون @};-

عزیز من اخه این چه سوالی هست؟ تازه میخواستم در پست قبلی بگم چه سوال خوبی پرسیدین! چون شما گفتین "مثلا دسته لوپهای کوچک از چند سانت تا چند سانت هستش؟" من تصور کردم طول دسته اسکلت منظور شماست که بنظرم سوال خیلی بهتری بود. وگرنه اینکه ما چه سایز لوپی رو در چه دسته بندی بلحاظ اسمی طبقه بندی کنیم حالت سلیقه ای داره! از این گذشته ما که از فلزیاب برای مصارفی غیر از چیزی که در اغلب کشورها هست استفاده میکنیم شاید خیلی از لوپهایی که اونها بهش بزرگ یا متوسط بگن برامون کوچک باشه! در هر صورت من طبقه بندی دقیقی نمیتونم بکنم ولی از نظر من لوپ 45 متوسط و 60 به بالا بزرگ محسوب میشه. 30 به پایین رو هم فکر کنم میتونیم بگیم کوچک! :D

چهارشنبه 9 دی1394 - 3:33pm
مدیر کل
مدیر کل

samiar نوشته است:
با سلام به همه دوستان اللخصوص مهندس حمید
دوستان ا نتگ دستگاه من کمتر از10 نمیشه .ایا طبیعیه .
در ضمن جایی که بارش تخلیه شده دستگاه واکنشی خاصی داره یا فقط سنس نداره؟؟؟؟

خواهش میکنم.
بازه انتگرال کمتر از 10 دیگه سنس آنچنانی نداره و لذا در دستگاه قرار داده نشده. به سختی میشه مورد استفاده خاصی برای بازه انتگرال زیر 20 پیدا کرد کما اینکه در هیچ مدار و دستگاه دیگری هم رقم کمتر از این وجود نداره.
جای تخلیه شده برای فلزیاب تفاوتی با جاهای دیگه نداره! یعنی مثل ردیاب نیست که آثار یونی و ذرات کماکان تاثیر بذارن. اما طبیعتا اگر قطعات فلز در محل باقیمانده باشه یا برعکس حفره ای بوجود آمده باشه به همون نسبت میتونه بهش واکنش داشته باشه. در واقع وضعیت فعلی اون مکان مطرح هست نه اینکه قبلا اونجا چیزی بوده یا نه.

چهارشنبه 9 دی1394 - 3:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
kdj نوشته است:
ممنون حمید خان @};-
ممنون @};-

عزیز من اخه این چه سوالی هست؟ تازه میخواستم در پست قبلی بگم چه سوال خوبی پرسیدین! چون شما گفتین "مثلا دسته لوپهای کوچک از چند سانت تا چند سانت هستش؟" من تصور کردم طول دسته اسکلت منظور شماست که بنظرم سوال خیلی بهتری بود. وگرنه اینکه ما چه سایز لوپی رو در چه دسته بندی بلحاظ اسمی طبقه بندی کنیم حالت سلیقه ای داره! از این گذشته ما که از فلزیاب برای مصارفی غیر از چیزی که در اغلب کشورها هست استفاده میکنیم شاید خیلی از لوپهایی که اونها بهش بزرگ یا متوسط بگن برامون کوچک باشه! در هر صورت من طبقه بندی دقیقی نمیتونم بکنم ولی از نظر من لوپ 45 متوسط و 60 به بالا بزرگ محسوب میشه. 30 به پایین رو هم فکر کنم میتونیم بگیم کوچک! :D

:)) ممنون حمید خان @};-
ولی من گیج شدم آخه!!! @-)
همین مساله که هرکی یه جور تعریف میکنه منو گیج کرده!
یه سری 45 رو هم جزء گروه کوچیک میدونن!60 رو متوسط و 80 به بالا رو بزرگ تعریف میکنن!
بنظر من مهمه که تنظیمات رو با گروه بندیه لوپها تعین کنیم.یعنی حین کاوش هی نیاز نباشه تست کنیم و بعد انتخاب کنیم!مثلا من یه 40 و یه 45 دارم!(40 شیلد شده اس).یه 80 و یه 2 در 2.میخوام یه تعریفی برای این دو گروه که تقریبا هم گروه هستن داشته باشم.
ممنون @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

چهارشنبه 9 دی1394 - 4:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
سلام به همه
امروز رفتم شکار ماهی که نهنگ شکار کردم
رفتم دنبال گوشی کریستالی که اینو پیدا کردم
بالاخره از چندتا شهر که گشتم توانستم یک آیسی نظامی 375 پیدا کنم
تازه شانس آوردم چون یک عدد بیشتر نبود مثل کیک می ماند 3 تیکه ای و لایه وسطش هم که دیگه مشخصه و امکان تقلب زدن از رویش واقعا سخته
فقط قیمتش گران بود حدود 22 تومان که البته مشکلی نبودش چون فروشنده اش بنده خدا خیلی مریض بود انشاالله هر چه زودتر خوب شود :YMPRAY:

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 9 دی1394 - 5:44pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس حمیدجان عزیز سلام و سپاس بابت تمام زحماتت داداش @};- من چندتا لوپ عنکبوتی طبق دستورات جنابعالی درست کردم 30 45 60 ولی در حالت معمولی و بدون سنس عدد میتر سنس به آخرین حد منفی میرسه ( منفی 999 ) خواستم اگه ممکنه لطف کنید و علت خطا رو بگید .

چهارشنبه 9 دی1394 - 5:59pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
مشکلی که میفرمایین بنده اصلا ندیدم و نباید هم باشه و به لوپ هم ربطی نداره! در واقع وقتی دستگاه رو بالانس میکنین دیگه مطابق شرایطی که در لحظه بالانس بوده میتر هم صفر میشه. تنها در صورتی که موقع بالانس فلزی رو نزدیک لوپ بگیرین و بعد از اتمام پروسه بالانس فلز رو دور کنین میتر به حالت منفی با عدد بالا میره که کاملا طبیعی هست. غیر این نباید میتر منفی با رقم بالا داشته باشین. بنده بنظرم نمیرسه در مدار شما اشکالی باشه که این حالت پیش بیاد.

چهارشنبه 9 دی1394 - 6:27pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1579 , 1580 , 1581 , 1582 , 1583 , 1584 , 1585 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , sambenko و 78 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure