mohamad20 نوشته است:
نه دوست عزیز باقطعات معمولی ساختم . براتون با همین لوپ باتری و فرکانس و پهنای پالس فیلم میزارم به هیج وج ثبات نداره و rg59 خیلی بهتر از rg58 هست
اگه اینطور باشه که شما میگین و با قطعات معمولی اصلا جواب خوبی نگرفتین پس نتیجه میگیریم که قطعات معمولی که بنده در مدارم استفاده کردم از کیفیت خوبی برخورداره.
بله RG59 کمی از RG58 بهتره اما من لوپ را شیلد نکردم و قطر لوپ من 66سانت هست که نسبت به لوپ 50سانتی نویز بیشتری جذب میکنه از طرفی وقتی لوپ ثابت هست فرق آنچنانی بین RG58 و 59 حس نمیشه کیفیت کابل موقعی اثر خودشو نشون میده که در حال حرکت و کاوش باشیم و کابل مدام تکون بخوره.
محض اطلاع دوستان عرض کنم که همین الآن مدارو با تنظیماتی که جناب 20Mohamad در فیلم ارسالیشون نشون دادن،ست کردم،افزایش و کاهش دیلی دستی تاثیر آنچنانی روی ثبات مدار در حالت لوپ ثابت نداره.
اما با کاهش فرکانس و همینطور اسپید،مدار حتی در حالت گراندخاموش هم در حساسیت 20 کاملا ساکت است و موقع ورود و خروج از منو تحت هیچ شرایطی میتر منفی نمیندازه .
بیشترین تاثیر را روی ثبات مدار، اسپید و فرکانس میزاره البته به شرط ثابت موندن پهنای پالس و بازه انتگرال.
البته یه ویدئوی کوتاهی هم تهیه کردم اما بخاطر اینکه جناب mohamad فکر نکنن که بقول خودشون قصد کل کل کردن دارم،فعلا اونو آپ نکردم.
بنده هم تحت هیچ شرایطی هدفم کل کل کردن و خدای نکرده پوززنی و روکم کنی کسی نیست،تنها میخوام که به یک جمع بندی درستی در مورد این موضوع برسیم.
همینجا هم اعلام مبکنم که به عنوان اولین نفر حاضرم قطعات ذکرشده توسط جناب 20mohamad را فقط جهت تست و اعلام نتایج واقعی ازشون خریداری کنم و از نو یه مدار دیگه مونتاژ کنم تا ببینیم نتیجه چی میشه و تفاوت بین قطعات معمولی و اصلی در چه حد است.