انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 4 اردیبهشت1404 - 2:17pm

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1580 , 1581 , 1582 , 1583 , 1584 , 1585 , 1586 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

orginal نوشته است:
سلام به همه
امروز رفتم شکار ماهی که نهنگ شکار کردم
رفتم دنبال گوشی کریستالی که اینو پیدا کردم
بالاخره از چندتا شهر که گشتم توانستم یک آیسی نظامی 375 پیدا کنم
تازه شانس آوردم چون یک عدد بیشتر نبود مثل کیک می ماند 3 تیکه ای و لایه وسطش هم که دیگه مشخصه و امکان تقلب زدن از رویش واقعا سخته
فقط قیمتش گران بود حدود 22 تومان که البته مشکلی نبودش چون فروشنده اش بنده خدا خیلی مریض بود انشاالله هر چه زودتر خوب شود :YMPRAY:

منم یدونه سرامیکی گرفتم ولی نمیدونم خوب باشه یا نه باید تست کنم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 9 دی1394 - 7:03pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس یکی 5تا باتری 3ولت 4200 امپر قلمی استفاده کرده بود میگف کار میکنه 5 ساعت ممنون از لطفتون..تشکر فراوان

چهارشنبه 9 دی1394 - 7:20pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
البته تاجاییکه من با انواع باطریهای شارژی آشنایی دارم یادم نمیاد باطری 3 ولتی دیده باشم! احتمالا منظور شما همون باطریهای رایج لیتیومی هست که در حالت 50 درصد شارژ 3.7 ولت ولتاژ داره و با همین ولتاژ اسمی هم شناخته میشه. طبیعتا 5 سلول مناسب هست ولی اگر واقعا 4200 میلی آمپر بود که باید چند برابر این جواب میداد! لذا همونطور که قبلا گفتیم در مورد باطریهای متفرقه به آمپر نوشته شده نمیشه اعتماد کرد. سایز باطری اگر در حد قلمی AA باشه در هیچ نوعی نمیتونه این میزان ظرفیت جریان داشته باشه. سایز قلمی بزرگ هم که در باطریهای لپ تاپ به کار میره حدود 2 آمپر هست. بهرحال باطری که فرمودین احتمالا حداکثر 1 آمپر بوده!

چهارشنبه 9 دی1394 - 9:03pm
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
دوست عزیز خسته نباشین.
بنظر میاد چند اشکال در کار شما هست! اول اینکه اگر منظورتون از اون 3 عدد همون A , B , C باشه ربطی به دیلی نداره. در عین حال این 3 عدد بخصوص اولی خیلی پایین هستن که بنظرم حتی از تقلبی بودن ایسی 357 هم نیست! ممکنه لوپ رو جایی گذاشته باشین که خیلی نزدیک فلزات بوده باشه. کابلی هم که استفاده کردین احتمالا مناسب نبوده. وگرنه کابل لوپ اصلا نباید صدا بده! فقط خود لوپ روی عرض پالس بالا ممکنه بصورت جزئی صدا بده که اون هم در فاصله خیلی نزدیک قابل شنیدن هست.

آقا حمید من نزدیک به شش ماهی نه به سایت و نه به دستگاه نصفه و نیمم سر زده بودم
دیروز یک آی سی 357 اصل گیر آوردم زدم به مدار و یه لوپ غیر استاندارد وصلش کردم با کابل کرمان که همش کویل ارور میداد و یهو دیدم شناخت و وصل شد
با تکان دادن سیم دادوبیداد میکنه که احتمالا یجا شله
و نسخه 2.40 روی آی سی نصبه
الان با همین اوضاع لوپ رو روی هوا گرفتم و انبردست رو نزدیکش کردم که تو پنج سانت سنس میکرد
فعلا هیجان زده ام و باید از اول فایل راهنما رو بخونم
این میان اگر نکته و پیشنهادی دارید خوشحال میشم بشنوم
چون مثل بقیه دوستان که حرفه ای شدن تجربه ندارم

چهارشنبه 9 دی1394 - 9:46pm
کاربر فعال
کاربر فعال

آقا حمید چند تا سوال همشو همینجا میپرسم
1.تو توضیحاتتون همه چی تکمیله اماکلیدروشن خاموش توضیح ندادید چجوری رو باتری وصل شه
2.لوپ 1 ده دور سیم 1میل افشان پیچیدم سیم دیگه ندارم ایا درسته؟
واسه 2چند دور بپیچم 1 میل.
سوال بعدیم اینه من بردو داده بودم بیرون دستی درست کردن برام اما الان شنیدم چاپ لیزری بهتره..من این دستگاهو روشن کردم ایرادی هم نیس فعلا بغیر لوپ روشن شد یکم لحیم کاریم ضعیف بود ب نظر شما اگه دوباره بدم ایندفعه چاپ لیزری بزنم ایا تفاوت محسوسی داره یا نه همین خوبه. وپین نظامی پیدا نکردم ساده زدم.ممنونم مهندس با سپاس فراوان

چهارشنبه 9 دی1394 - 11:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

امیر حداد نوشته است:
orginal نوشته است:
سلام به همه
امروز رفتم شکار ماهی که نهنگ شکار کردم
رفتم دنبال گوشی کریستالی که اینو پیدا کردم
بالاخره از چندتا شهر که گشتم توانستم یک آیسی نظامی 375 پیدا کنم
تازه شانس آوردم چون یک عدد بیشتر نبود مثل کیک می ماند 3 تیکه ای و لایه وسطش هم که دیگه مشخصه و امکان تقلب زدن از رویش واقعا سخته
فقط قیمتش گران بود حدود 22 تومان که البته مشکلی نبودش چون فروشنده اش بنده خدا خیلی مریض بود انشاالله هر چه زودتر خوب شود :YMPRAY:

منم یدونه سرامیکی گرفتم ولی نمیدونم خوب باشه یا نه باید تست کنم

خوب نیست نمونه تقلبی بهترازاین کارمیکنه.

چهارشنبه 9 دی1394 - 11:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

alamut777 نوشته است:
آقا حمید چند تا سوال همشو همینجا میپرسم
1.تو توضیحاتتون همه چی تکمیله اماکلیدروشن خاموش توضیح ندادید چجوری رو باتری وصل شه
2.لوپ 1 ده دور سیم 1میل افشان پیچیدم سیم دیگه ندارم ایا درسته؟
واسه 2چند دور بپیچم 1 میل.
سوال بعدیم اینه من بردو داده بودم بیرون دستی درست کردن برام اما الان شنیدم چاپ لیزری بهتره..من این دستگاهو روشن کردم ایرادی هم نیس فعلا بغیر لوپ روشن شد یکم لحیم کاریم ضعیف بود ب نظر شما اگه دوباره بدم ایندفعه چاپ لیزری بزنم ایا تفاوت محسوسی داره یا نه همین خوبه..ممنونم مهندس با سپاس فراوان

با اجازه ی مهندس
دوست عزیز کلید روشن و خاموش خیلی کارش سخته باید سر راه سیم مثبت باطری به مدار وصلش کنین یه خورده سختی داره اما شدنیه :D
بله 10 دور جواب میده واسه دو هم 7دور بپیچین اما اگه از سیم 1.5 استفاده کنین برای لوپ2 بهتر جواب میگیرین
در مورد برد فقط با دیدن عکس میش نظر داد اگه لیزری هم براتون بزنن و نتونین تمیز لحیمکاری کنین فایده ای نداره دوست عزیز

چهارشنبه 9 دی1394 - 11:28pm
مدیر کل
مدیر کل

Tous نوشته است:
آقا حمید من نزدیک به شش ماهی نه به سایت و نه به دستگاه نصفه و نیمم سر زده بودم
دیروز یک آی سی 357 اصل گیر آوردم زدم به مدار و یه لوپ غیر استاندارد وصلش کردم با کابل کرمان که همش کویل ارور میداد و یهو دیدم شناخت و وصل شد
با تکان دادن سیم دادوبیداد میکنه که احتمالا یجا شله
و نسخه 2.40 روی آی سی نصبه
الان با همین اوضاع لوپ رو روی هوا گرفتم و انبردست رو نزدیکش کردم که تو پنج سانت سنس میکرد
فعلا هیجان زده ام و باید از اول فایل راهنما رو بخونم
این میان اگر نکته و پیشنهادی دارید خوشحال میشم بشنوم
چون مثل بقیه دوستان که حرفه ای شدن تجربه ندارم

مجددا خوش اومدین!
خب خوشحالم که مشکل شما با تعویض 357 رفع شده. دقت کنین فایل توضیحات نهایی رو مطالعه کنین و از نسخه آخر هم استفاده کنین چون از اون موقع تا حالا همه چیز دگرگون شده! ایشالا موفق باشین.

چهارشنبه 9 دی1394 - 11:49pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ممنونم جناب mhak عزیز خیلی خیلی سخت بود متوجه نشدم کلید روشن خاموش پشتش یا دوتا جا داره یا س تا حالا این دو تاازشون سیم بگیرم بزنم سر باتری مثبت؟؟همین؟؟درمورد پین نظامی هم معمولی زدم خیلی فرق داره؟

پنج شنبه 9 دی1394 - 12:52am
کاربر فعال
کاربر فعال

فقط یچیز دیگه lf357 هفده تومنه حالا معلوم نیس اصل باشه تو چهره..lf257 چقد فرقشه اگه نیست اینو استفاده کنم.اگه هیچ فرقی نمیکنه اگه فرق میکنه که همون 357 رو بخرم

پنج شنبه 9 دی1394 - 1:17am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1580 , 1581 , 1582 , 1583 , 1584 , 1585 , 1586 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 68 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure