mohamad20 نوشته است:
حتمی شما از مقاومت 5 درصد خازن معمولی ای سی از هر نوع ترانزیستور معمولی و ... استفاده کردی درغیر این صورت معمولی محسوب نمیشه الان خیلی از بچه ها گیر اوردن ای سی اصل سخت شده شایدم نا یاب یه مغازه داره میری بگیری تموم کرده میخری به خیال اصل بودن رو مدار امتحان میکنی میبینی خوب کار نمیده ترانزیستور با پسوند بدون پسوند کمه مقاومت با پایداری حرارتی باید تست بشه 840 اصلی کمه و این تهیه کردنش واسه شهرستانی ها با ازمون خطا باید باشه از هر کدوم چند تا بخری اولین بار خودم این کار رو کردم معمولی گرفتم خوب کار نمیکنه مگه این که مثل شما با حساسیت زیاد و شناختن قطعه اصل از غیر اصل تهیه کنی وشناختن قطعه اصل واسه خیلی از بچه ها سخته
خب! مثل اینکه یواش یواش داستان داره جالب میشه!!!
تا دیروز قطعات مرغوب و اصل در بازار ما پیدا نمیشد همش تقلبی و ساخت کشور عزیز و برادرمون چین بود.
خدمتتون باید عرض کنم که هرچه هست این قطعاتو بنده از همین بازار جمهوری تهران ،نه یکبار نه دوبار ،نه در یک بازه زمانی کوتاه و معین بلکه بارها و در فواصل نسبتا"زیاد از هم "از زمان استارت پروژه فلزیاب فلزجو خریداری کردم.چون هر از گاهی هنگام کاوش دوستانی این مدارو میدیدند و براشون جالب بودبنابراین ازم میخواستند که یکی براشون مونتاژ کنم،بنده هم همون موقع جهت خرید حضوری قطعات به تهران میرفتم. از این جهت این قضیه که شاید در اوایل شروع این پروژه قطعات مرغوب دربازار وجود داشت اما بعدها به دلیل کثرت متقاضی نایاب شد،منتفی هست.چون همین یک ماه پیش هم برای خریدقطعات به تهران رفتم و گواه اون هم یکی از دوستان عضو این انجمن هست که در صورت نیاز میتونم ازشون خواهش کنم که صحت گفته های من رو تایید کنند.
درثانی من تابحال تماما"از ترانزیستور باپسوند بقول شما استفاده کردم،هیچ اتفاق ناگواری هم نیفتاده.
بله این حرف شما رو هم قبول دارم که باید کمی از قطعات الکترونیکی شناخت داشته باشیم اما نباید اونو به حساب چیز دیگه بذاریم.