mohamad20 نوشته است:
جواب رو ندیدین برید عکس لوپ و اهم لوپ منو ببینید جواب از این واضح تر . و به هر قیمتی یعنی چی فقط شیلد کردن لوپ اونم بدون وصل کردن به منفی مدار و باز هم استفاده از کابل نا مرغوب و استفاده از باتری بیرون مدار با 50 سانت سیم میشه به هر قیمتی ? درست درک نمیکنم چه نکته هایی توش هست که من خود کشی کردم که به ثبات برسم .نه این جواب من نشد این زیرکی اقا پویا رو نشون میده که با این حرف ها چه چیزی رو میخواد ثابت کنه شاید من ازش درخواست تست با شرایت فیلم دوم کردم خواست که این حرف ها رو بزنه .بازم هم میگم شما ها هم مثل بنده فقط با شیلد کردن لوپ و شرایط دستگاه من تست بزارید
جناب محمد كار شايسته اي نيست بعد از نوشتن پست و جواب دادن من آن را ويرايش ميكنيد هرچند كه در محتوا تغييري نبود!
جهت تنوير اذهان عرض ميكنم جناب پويا دوست يا فاميل بنده نيستند و حتي ديديد كه به كنايه از بي لطفي ايشان گلايه كردم كه جواب پيام خصوصي بنده را نداده اند. پيش كشيدن جواب هاي ايشان از طرف من فقط به اين خاطر بود كه واردتر هستند و موشكافانه تر از بنده موضوع را دنبال ميكنند.
در عرايضم اشاره كردم نيت فقط رفع شبهات است كه متاسفانه رفتار شما بر ميزان آن افزود وگرنه بنده پدركشتگي با شما ندارم و از خدايم است قطعات شما اصل باشد تا تهيه كنم.
به هر حال نيازي به كش دادن بحث نميبينم و قضاوت را بر عهده دوستان ميگذارم.
موفق باشيد