mohamad20 نوشته است:
برادر من بدون فکر و شناخت کسی به کسی اتهام وارد نکن این خوب نیست و من تا به حال به کسی بی احترامی نکردم به غیر از کسی که بی جهت حرف بزنه اول درخواست کن اهم لوپت چقدره میشه عکس بزاری بعد اگه اینجور نبود حرفت رو بزن
دوست عزیز خودتو تو آینه نگاه میکنی بعد اسمتو روی یکی دیگه میزاری !!! فعلا که جنابعالی به بنده انگ فروشندگی چسبوندی نه من.
صحبت من سر اینه که هیچکدام از این تستهایی که جنابعالی و حتی بنده در فیلمهایی که به نظر دوستان رسوندیم نمیتونه صرفا" دلیلی بر کیفیت منحصربفرد قطعات باشه.هنموز هم سر اون حرفم هستم که با تغییر دادن مختصات لوپ و شیلد اون میشه به اون ثبات در حالت لوپ ثابت رسید.
در جواب شما که فرمودین شیلد رو به منفی مدار وصل نکردین پس تاثیری در ثبات نداره باید عرض کنم که اگه اینطور فکر میکنین کاملا" در اشتباه هستین.فلز آلومینیوم به تنهایی و بدون اتصال به منبع خاصی قادره جلوی طیف محدودی از امواج رو بگیره گواه اون هم اینه که با یه تست ساده میتونین اینو حداقل به خودتون ثابت کنین.اینطور که گوشی موبایلتون رو داخل یه تکه فویل آلومینیوم بپیچید و با یه خط دیگه به شماره اون موبایل زنگ بزنید میبینید که به همین راحتی در دسترس نیست.این مورد تاثیر شیلد بدون اتصال به منفی مدارو هم مهندس حمید بارها و بارها به کاربران انجمن یادآوری و تاکید کردن.
از طرفی دوستان دیگه هم از شما بارها درخواست عکسهای واضح از فیبر مونتاژشده با قطعات اصل رو کردند اما شما فعلا اونو به باد فراموشی سپردین.
درثانی بنده که در عمومی از شما درخواست کردم به عنوان نخستین فرد حاضرم قطعات شما رو خریداری کنم و کل مبلغ اونو هم پرداخت کنم اما هیچ پاسخی از طرف شما داده نشد بهر حال بنده روی این درخواستم هنوز هم پافشاری میکنم.