انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 9:57am

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 106 , 107 , 108 , 109 , 110 , 111 , 112 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: IRAN !
ali200 نوشته است:
از این 100 نفری که جناب رستم میگه دستگاه ساختن یک نفر آقایی کنه
و بیاد به هم بگه که من نتیجه گرفتم تا هیچ کس رو شیطان نتونه گول بزنه

1- من 2- استاد علیرضا 3- استاد جاوید 4- و چندین نفر که در تلگرام

قسمت !

شنبه 5 دی1394 - 5:23pm
کاربر فعال
کاربر فعال

rot نوشته است:
iggy نوشته است:
اینم به نظر من جواب نمیده اگه یه اینطور ردیابی میخواین از این بهترش تو انجمنهست و من ساختم خیلیم بهتر جواب میده وقت و پولتون رو صرف این نکنید.

ایگی عزیز
شما هرچی که ساختی اصولا جواب نداده
اما این مدار قطعا جواب داده
البته دسته های شما
و مدارتون از ریشه غیر اصولیه
و بارها تاکید کردم که فلزیاب و ردیاب چشمک زن نیست
چندین سال تلاش و زحمت و علم میخواد

سلام پیام خان . من به نیت خیر شما شک تدارم ولی من بیشتر علاقه به ساختنشون و تست دارم تا در اوردن چیزی واسه اینه تا حالا حدود 15 تا از مدارای انجمن رو ساختم و اونایی که جواب نمیده رو تو انجمن برای عیب یابی اعلام کردم . و گر نه یه مداری مثل pi polonar یا pmd basicاکثر فانکشن ها یا مدار فلز جو یا خیلیای دیگه که مشکلی ندارن چرا بیام بگم که من ساختم جواب داد. فلزجو تو سومین مداری که بستم مشکل پیدا کردم چون خودم میکرو رو پروگرام کردم و کلا 328ppu رو نمیتونه پروگرام کنه پروگرامر من و نمیدونم چرا عکس نشونت میدم که تا حالا چند تا میکرو خراب کردم . راجع به این ردیاب نظر شخصیمو گفتم رو مود طلا کار نمیکنه کلا وقتی نتیجه نده به درد نمیخوره ولی اونیکی مدار فقط طلا . البته نقره هم داره و ... واقعا طلا رو ردیابی کرد برای من . البته اپراتورش خودم نبودم چون تجربه ندارم . اپراتورش کسی بود که با ردیاب خوراک خور هم بار در اورده . بازم در این رابطه میگم الکی کسی پولشو دور نریزه ردیاب موبایلی اگه کسی بتونه امپری ترانزیستوری خوب گیر بیاره از همه ردیابا بهتر جواب میده . خودتم گفتی مهم اپراتوری . نباید انتظار داشته باشی ردیابه بیاد دستتو بگیره ببره رو بار .

Get Rich Or Die Trying

شنبه 5 دی1394 - 6:13pm
کاربر فعال
کاربر فعال

rot نوشته است:
ali200 نوشته است:
از این 100 نفری که جناب رستم میگه دستگاه ساختن یک نفر آقایی کنه
و بیاد به هم بگه که من نتیجه گرفتم تا هیچ کس رو شیطان نتونه گول بزنه

1- من 2- استاد علیرضا 3- استاد جاوید 4- و چندین نفر که در تلگرام

شما و استاد علیرضا رو نمیدونم چی شکار کردین ولی استاد جاوید میگه لوله پوسیده شکار کرده
لطفا گروه تلگرام رو هم معرفی کنید تا ما هم استفاده کنیم

نه مرگ آنقدر ترسناک است و نه زندگی آنقدر شیرین که آدمی پای بر شرافت خود گذارد.حضرت علی (ع)

شنبه 5 دی1394 - 6:32pm

با سلام خدمت استاد رستم عزیز این مدار قطعا جواب داده و بی نظیر هست از بقیه دوستان استدعا دارم این تاپیکو به بی راهه نکشند تا نسیر خودشو طی کنه هر ایده ای دارید تو تاپیک خودش بگذارید

یکشنبه 6 دی1394 - 1:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام
بنا به درخواست دوستان نحوه کار با دستگاه رو دوباره میگم (خدمت ارتین عزیز) کمی ساده توضیح میدم تا همه دوستان متوجه بشن با عرض پوزش از اساتید
تنظیمات اصلی ( لازم به ذکر است که این تنظیمات نسبی است و برای تنظیم نهایی و کالیبره کردن دستگاه باید شرایط واقعی ایجاد و تنظیم نمایید)
1-ولوم صدا :کار این ولوم تنظیم شعاع عملکردی دستگاه است (با 850 ولت خروجی تقریبا 1 کیلومتر) با افزایش مقدار ولوم برد شعاع عملکرد دستگاه شما بیشتر میشود
2- ولوم باس: عمق گیری که من تا 10 متر توانستم تنظیم کنم البته در یک منطقه خاص -با افزایش ولوم بیس فرض عمق کاوش و هدف مشخص میشود
3-ولوم تریبل: اندازه گیری حجم هدف و هم حذف ذرات - با افزایش مقدار حجم کمتری از هدف را اسکن میکند
برای کار یک مثال ساده میزنم
شما فرض کنید در وسط یک دایره به شعاع 1000 متر ایستاده اید و حال این دایره را یک ساعت فرض کنید و قطب شمال شما ساعت 12 و جنوب ساعت 6 و شرق ساعت 3 و غرب ساعت 9 میباشد و فرض کنید یک هدف به اندازه تقریبی 100 کیلو و در عمق 4 متری به فاصله 700 متری از شما به سمت ساعت 2 وجود دارد (لطفا برای درک بهتر روی کاغذ رسم کنید)
حالا نحوه پیدا کردن هدف (به فرض کالیبره بودن دستگاه-که توضیحاتشو قبلا دادم)
ولوم صدا و بایس را در حد اکثر و ولوم تریبل را در حداقل میگذارید
دستگاه را روشن و با روش درست انتنهایی که کالیبره شده را بلند میکنید (سه بار به سمت شمال می ایستید -سه بار به سمت جنوب - سه بار شرق و سه بار غرب ) که در این حالت انتنهای شما باید مسیر ساعت 2 را به شما نشان دهد (تبریک میگم مسیر رو پیدا کردید :D )
در این حالت عمود به ساعت 2 که میشود ساعت 10 می ایستید و ولوم صدا را تا نصف کم میکنید با توجه به شرایط هدف فرضی دیگر انتنهای شما به سمت راست حرکت نمیکند بنابر این کمی ولوم را افزایش میدهید تا انتن حرکت کند (شما به فاصله 700 متر از خودتون رسیدید (خودتون رو کنترل کنید و اجازه ندهید ضربان قلبتون بالا بره =p~ )
حالا دستگاه رو خاموش کنید و 700 متر به سمت ساعت 2 از مرکز دایره حرکت کنید (هر 3 قدم رو 2 متر در نظر بگیرید خدایی نکرده نیایید هر قدم یک متر حرکت کنید چون هم احتمال زمین خوردن دارید و هم خدایی نکرده کشاله هاتون اسیب میبینه )
دستگاه رو روشن کنید و ولوم صدا را در حد 50 متر شعاع بگذارید وبه ولومهای باس و تریبل دست نزنید و دنبال جایی که انتن ها ضربدر میشن بگردید
وقتی نقطه را پیدا کردید (تقریبا 10 دقیقه صبر کنید حتما ترکیبی از ابلیمو و قند بخورید (حتما دلیلش رو میدونید) حفارهایی عزیزی همراهتون هستند رو کمی خوشحال کنید و اماده باش بدید ;;) )حالا ولوم بیس رو تا وسط کم کنید و دوباره عمل قیچی شدن انتن را برسی کنید چون هدف در عمق 4 متریست پس حرکت دارید حالا انقدر ولوم را کم کنید که دیگر انتنها ضربدر نشود و با افزایش اندک ان انتنها دوباره ضربدر شود
(تبریک میگویم شما عمق تقریبی هدف را که 4 متر است پیدا کرده اید که خیلی زیاد است و احتمالا کنده کارها در این لحضه به فکر قرارهای فراموش شدشون می افتند :)) )
در مرحله اخر ولوم صدا رو کمتر میکنید (توجه نمیبندید) تقریبا شعاع 10 متری و به ولوم بیس در حد نیم متر عمق اضافه میکنید و با ولوم تریبل حد اکثر حجم جنس رو مشخص میکنید (اگر جنس کوچک بود یعنی مجبور شدیدولوم تریبل را تا انتها باز کنید یا ذرات زدید و یا حجم جنستون خیلی کوچیکه و در اینجا با توجه به درایت خودتون و در نظر گرفتن حفارهای عزیز اجازه کنده کاری نمیدید چون گناه دارند [-X )
اگر به حجم 100 کیلویی هدف رسیدید و حفارهاتون هم جیم نزدند دستور شروع به کار رو میدید و دستگاه رو کاملا جمع میکنید و در گوشه ای تنها میشینید و شروع به فکر کردن در رابطه با اینکه چطور جنس رو ردش کنید میکنید چون تازه اول راهید و 99 درصد کار مونده :-ss )

خسته نباشید دوستان امیدوارم منظور را رسونده باشم ببخشید کمی شوخی کردم نقل از یکی از دوستان بود

پنج شنبه 10 دی1394 - 6:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

استاد رستم از بازگشت دوباره شما بسیار خوشحالیم :x :-BD @};-

پنج شنبه 10 دی1394 - 10:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
rostam نوشته است:
با سلام
بنا به درخواست دوستان نحوه کار با دستگاه رو دوباره میگم (خدمت ارتین عزیز) کمی ساده توضیح میدم تا همه دوستان متوجه بشن با عرض پوزش از اساتید
تنظیمات اصلی ( لازم به ذکر است که این تنظیمات نسبی است و برای تنظیم نهایی و کالیبره کردن دستگاه باید شرایط واقعی ایجاد و تنظیم نمایید)
1-ولوم صدا :کار این ولوم تنظیم شعاع عملکردی دستگاه است (با 850 ولت خروجی تقریبا 1 کیلومتر) با افزایش مقدار ولوم برد شعاع عملکرد دستگاه شما بیشتر میشود
2- ولوم باس: عمق گیری که من تا 10 متر توانستم تنظیم کنم البته در یک منطقه خاص -با افزایش ولوم بیس فرض عمق کاوش و هدف مشخص میشود
3-ولوم تریبل: اندازه گیری حجم هدف و هم حذف ذرات - با افزایش مقدار حجم کمتری از هدف را اسکن میکند
برای کار یک مثال ساده میزنم
شما فرض کنید در وسط یک دایره به شعاع 1000 متر ایستاده اید و حال این دایره را یک ساعت فرض کنید و قطب شمال شما ساعت 12 و جنوب ساعت 6 و شرق ساعت 3 و غرب ساعت 9 میباشد و فرض کنید یک هدف به اندازه تقریبی 100 کیلو و در عمق 4 متری به فاصله 700 متری از شما به سمت ساعت 2 وجود دارد (لطفا برای درک بهتر روی کاغذ رسم کنید)
حالا نحوه پیدا کردن هدف (به فرض کالیبره بودن دستگاه-که توضیحاتشو قبلا دادم)
ولوم صدا و بایس را در حد اکثر و ولوم تریبل را در حداقل میگذارید
دستگاه را روشن و با روش درست انتنهایی که کالیبره شده را بلند میکنید (سه بار به سمت شمال می ایستید -سه بار به سمت جنوب - سه بار شرق و سه بار غرب ) که در این حالت انتنهای شما باید مسیر ساعت 2 را به شما نشان دهد (تبریک میگم مسیر رو پیدا کردید :D )
در این حالت عمود به ساعت 2 که میشود ساعت 10 می ایستید و ولوم صدا را تا نصف کم میکنید با توجه به شرایط هدف فرضی دیگر انتنهای شما به سمت راست حرکت نمیکند بنابر این کمی ولوم را افزایش میدهید تا انتن حرکت کند (شما به فاصله 700 متر از خودتون رسیدید (خودتون رو کنترل کنید و اجازه ندهید ضربان قلبتون بالا بره =p~ )
حالا دستگاه رو خاموش کنید و 700 متر به سمت ساعت 2 از مرکز دایره حرکت کنید (هر 3 قدم رو 2 متر در نظر بگیرید خدایی نکرده نیایید هر قدم یک متر حرکت کنید چون هم احتمال زمین خوردن دارید و هم خدایی نکرده کشاله هاتون اسیب میبینه )
دستگاه رو روشن کنید و ولوم صدا را در حد 50 متر شعاع بگذارید وبه ولومهای باس و تریبل دست نزنید و دنبال جایی که انتن ها ضربدر میشن بگردید
وقتی نقطه را پیدا کردید (تقریبا 10 دقیقه صبر کنید حتما ترکیبی از ابلیمو و قند بخورید (حتما دلیلش رو میدونید) حفارهایی عزیزی همراهتون هستند رو کمی خوشحال کنید و اماده باش بدید ;;) )حالا ولوم بیس رو تا وسط کم کنید و دوباره عمل قیچی شدن انتن را برسی کنید چون هدف در عمق 4 متریست پس حرکت دارید حالا انقدر ولوم را کم کنید که دیگر انتنها ضربدر نشود و با افزایش اندک ان انتنها دوباره ضربدر شود
(تبریک میگویم شما عمق تقریبی هدف را که 4 متر است پیدا کرده اید که خیلی زیاد است و احتمالا کنده کارها در این لحضه به فکر قرارهای فراموش شدشون می افتند :)) )
در مرحله اخر ولوم صدا رو کمتر میکنید (توجه نمیبندید) تقریبا شعاع 10 متری و به ولوم بیس در حد نیم متر عمق اضافه میکنید و با ولوم تریبل حد اکثر حجم جنس رو مشخص میکنید (اگر جنس کوچک بود یعنی مجبور شدیدولوم تریبل را تا انتها باز کنید یا ذرات زدید و یا حجم جنستون خیلی کوچیکه و در اینجا با توجه به درایت خودتون و در نظر گرفتن حفارهای عزیز اجازه کنده کاری نمیدید چون گناه دارند [-X )
اگر به حجم 100 کیلویی هدف رسیدید و حفارهاتون هم جیم نزدند دستور شروع به کار رو میدید و دستگاه رو کاملا جمع میکنید و در گوشه ای تنها میشینید و شروع به فکر کردن در رابطه با اینکه چطور جنس رو ردش کنید میکنید چون تازه اول راهید و 99 درصد کار مونده :-ss )

خسته نباشید دوستان امیدوارم منظور را رسونده باشم ببخشید کمی شوخی کردم نقل از یکی از دوستان بود

خیلی هم عالی

جمعه 11 دی1394 - 11:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: IRAN !
استاد رستم
ما زیر سایه شما و پرچم شمائیم

قسمت !

جمعه 11 دی1394 - 2:00pm
استاد
استاد

درود بر شما
استاد رستم ایا طرح شما که با فرکانس روزناتس سر وکار داره باهاش میشه فلز جدید طلا را گرفت یا فقط و بایدطلای قدیم را بزنه دومین سوال این هست که فرکانس فلز 1500 ساله چگونه بدست میاد یا به حساب دیگه فرمول بدست اوردن فرکانس تا اهداف 6000 ساله چگونه هست فرمولی که قبلا داده بودید فرکانسه طلا را از 5000 تا 5500 هرتز میشه بدست اورد ایا این فرکانس 5500 هرتز برای طلای 500 سال تا 6000 سال یکی هست یا نه

با تشکر از شما

شنبه 12 دی1394 - 1:12pm

پیوست:
DSC00660.JPG
پیوست:
DSC00654.JPG
پیوست:
DSC00658.JPG
پیوست:
DSC00658.JPG
پیوست:
DSC00655.JPG
با سلام خدمت استاد رستم مدارو rostam1.2درست کردیم وقتی مدار به منبع تغذیه وصل میشه فقط صفحه ال سی دی روشن میشه ولی علائمی روش نیست در ضمن خازنc8=270nتوبازار نبود از دو خازن ترکیبی استفاده شد که به علت کمبود جا پشت مدار نصب کردم از جلو و عقب مدار عکش گذاشتم اگه ایرادی باشه ممنون میشم بفرمائید

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 12 دی1394 - 6:08pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 106 , 107 , 108 , 109 , 110 , 111 , 112 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 25 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure