mohamad20 نوشته است:
من فیلم میخوام یالا همه باهم من فیلم میخوام یالا الان کار دارم شب بازم میام تا شب وقت زیاد داری فیلم بزاری چه جوری بگم Ben videoları ben
با وجود اینکه اصلا" دوست ندارم در مورد موضوعی که کاملا" نسبت به ابعاد مختلف اون از هر لحاظ مطلع هستم بحث کنم و موضوع رو اینهمه کش بدم اما شما منو مجبور به این کار میکنید.
بازهم محض اطلاع دوستان عزیز چه اونایی که مدارو ساختن و الان دارن باهاش کاوش میکنن و چه اونایی که هنوز این کارو نکردن و در آینده تصمیم به مونتاژ وساخت واستفاده از این مدار باارزش رو دارند باید عرض کنم که تمامی نکاتی را که در این ویدیو ها از ثبات مدار مشاهده کردین همشون به شرایط وساختار لوپ مدار مربوط میشه چرا که اگه به ویدیوی اول بنده توجه کرده باشین در حساسیت 19 باید گراند رو روشن میکردم تا مدار کاملا ساکت میشد و درحساسیت 20 باوجود روشن بودن گراند مدار تحت هیچ شرایطی ساکت نمیشد و هر چندثانیه تک بوقهایی میزد و البته هنگام ورود وخروج از منو میتر منفی می انداخت.
در ویدیوی دوم روی فرکانس و اسپید کمتر در حالت گراند خاموش هم روی حساسیت 20 مدار کاملا با ثبات کارمیکنه و موقع ورود و خروج از منو اصلا میتر منفی نداریم.
همونطوریکه همه دوستان مستحضر هستین جناب Mohamad20 بنده رو اجبارا" به چالش ثبات مدارمنحصربفردشون در فرکانس وپهنای پالس بالاتر دعوت میکنن بنده هم برای اینکه خیال ایشون و احیانا" تعدادی از دوستانی را که هنوز نسبت به گفته های من در شک و تردید بسر میبرند راحت کنم این ویدیو را قرار میدهم
و به جرات اعلام میکنم که اگه همین تستها در محیط باز و عاری از فلزات پیرامون لوپ و همینطور امواج مزاحم با همین مدار بنده انجام بشه در فرکانس وپهنای پالسهای بالاتر هم به همین ثبات میشه رسید.دیگه هم قصد کش دادن وطولانی کردن و ادامه این موضوع رو ندارم و همینجا بخاطر برخی ادبیاتی که در نوشته هایم ناگزیر به استفاده از اونا شدم از تمام دوستان وعزیزان پوزش میطلبم.
۲۰۱۵۱۲۳۱_۱۷۱۷۴۴.mp4 - 8.9 MBمدت زمان این ویدیو هم 1دقیقه و23 ثانیه است که عمدا" طولانیتر از ویدیوی جناب محمد گرفتم که دیگه ببینیم ایندفعه چه بهانه ای میتراشند
به هر حال بنده دیگه تمایلی به ادامه این جر وبحث ندارم و قضاوت رو به دوستان دانا و فهیم فلزجو میسپارم.
یاحق