انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 4 اردیبهشت1404 - 12:47pm

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1583 , 1584 , 1585 , 1586 , 1587 , 1588 , 1589 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

mehdi1393 نوشته است:
دمت گرم مهندس جان . من لوپ 2در2 رو با همین سیمی که فرمودین درست کردم .ولی متراژم 45 متر و تعداد دورهام هم 5 دور هست . حالا مشکل کویل ارور دارم آیا بخاطر کم بودن متراژ و تعداد دور سیم هست؟

خواهش میکنم.
بعید میدونم خطای لوپ شما از خود لوپ باشه. البته لوپ به این بزرگی رو اصلا در محیط منزل نمیشه استفاده کرد وگرنه احتمال داره به همین دلیل خطای لوپ اعلام بشه. در هر صورت در لوپهای بزرگ هر یک دور ؛ ظرفیت زیادی رو عوض میکنه و بنظر من 5 دور جواب خوبی نمیده. خیلی بهتره به 7 دور تبدیلش کنین. سیم هم اضافه کنین ایرادی نداره.

پنج شنبه 10 دی1394 - 11:41pm
مدیر کل
مدیر کل

bluesea نوشته است:
سلام خدمت استاد گرامی آقا حمید وتشکر بابت زحماتشون که انصافا نمیشه با یک کلمه ی تشکر اون همه تلاش وزحمتی که پای کار کشیدنو جبران کرد
خدمت سایر اساتید هم سلام دارم
آقا حمید بنده برد دستگاه رو کامل ساختم-همه ولتاژها هم درسته و میخوام یه لوپ 60 سانتی بسازم(البته کار برش و شیار رو هم با لیزر دقیق درآوردم وساختم)و سیم0.75 هم دارم-میخوام بدونم دقیقا چند دور سیم بپیچم؟و برای سیم آنتن که به لوپ وصل میشه سوکت برنجی به عنوان فیش اتصال به لوپ بذارم؟

خواهش میکنم. ممنون از شما. به فلزجو خوش اومدین.
البته سیم 0.75 برای لوپ 60 کمی نازک هست. سیم 1 میل یا حداقل 0.8 میل بهتر جواب میده. اما آنچنان اشکالی هم نداره چون مقاومت لوپ زیاد بالا نمیره. در هر صورت با این سیم 18 دور با قطر داخلی 56 سانت مناسبه.
کانکتور اتصال لوپ رو خیلی بهتره از نوع پلاستیکی نظامی ضد آب بگیرین که در بازار هم پیدا میشه. اما سوکت برنجی هم قابل استفادست.

پنج شنبه 10 دی1394 - 11:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام حمیدخان و خسته نباشید @};-
حمیدخان ظرفیت خازنی ماسفت بالاتر باشه مفیدتره یا پایینتر؟
ممنون @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

جمعه 11 دی1394 - 9:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kdj نوشته است:
ممنون @};-

سلام دوست عزیز
برای اینکه تفکیک درست جواب بده بهتره ظرفیت خازنی تو رنج همون 840 باشه طبیعتا ظرفیت خازنی هرچه کمتر باشه بهتر خواهد بود اما برای مدار ما چون برنامه طبق مشخصات 840 نوشته شده برای سازگاری بهتره مشخصاتی همچون ظرفیت خازن خروجی تو ماسفت انتخابی باید نزدیک به 840 باشه

جمعه 11 دی1394 - 11:25am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mhak نوشته است:
kdj نوشته است:
ممنون @};-

سلام دوست عزیز
برای اینکه تفکیک درست جواب بده بهتره ظرفیت خازنی تو رنج همون 840 باشه طبیعتا ظرفیت خازنی هرچه کمتر باشه بهتر خواهد بود اما برای مدار ما چون برنامه طبق مشخصات 840 نوشته شده برای سازگاری بهتره مشخصاتی همچون ظرفیت خازن خروجی تو ماسفت انتخابی باید نزدیک به 840 باشه

ممنون دوست عزیز @};- :-*
فقط راجع به اینکه بالا باشه چه تاثیری داره میخواستم بدونم!اگه اطلاع دارید لطف کنید بیان کنید.
ممنون @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

جمعه 11 دی1394 - 2:05pm
مدیر کل
مدیر کل

ظرفیت خازنی خروجی ماسفت هر چه بیشتر باشه ثبات بهتر و برد هم کمتر و حساسیت به فلزات کوچک هم کمتر میشه. اگر ظرفیت خازنی کم باشه برعکس این هست. در هر صورت بدلیل وابستگی محاسبات تفکیک به این ظرفیت خازنی باید سایر ماسفتهایی که جایگزین میکنین از این حیث شبیه 840 باشن. البته ظرفیت کمی کمتر و بیشتر مشکلی نداره و جواب میده.

جمعه 11 دی1394 - 2:53pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس حمید دستگاه من راه افتاد اما سنس فلز ندارم اعداد A348_B716_C808هست ایا مشکل از لوپ هست .

جمعه 11 دی1394 - 2:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
ظرفیت خازنی خروجی ماسفت هر چه بیشتر باشه ثبات بهتر و برد هم کمتر و حساسیت به فلزات کوچک هم کمتر میشه. اگر ظرفیت خازنی کم باشه برعکس این هست. در هر صورت بدلیل وابستگی محاسبات تفکیک به این ظرفیت خازنی باید سایر ماسفتهایی که جایگزین میکنین از این حیث شبیه 840 باشن. البته ظرفیت کمی کمتر و بیشتر مشکلی نداره و جواب میده.

مممنون حمید خان @};-
ماسفت من ظرفیت خازنی خروجیش 500 هستش!که در مقایسه با 840 که 140 هست خیلی بالاست ولی حذف آهن درست عمل میکنه!فقط بین لوپها یکی دو عدد اختلاف داره.
یکی از دوستان میخواست از این ماسفت استفاده کنه و بهم گفت ظرفیتش بالاست!منم به شک افتادم :-?
بنظرتون مشکلی هست؟
ممنون @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

جمعه 11 دی1394 - 3:11pm
مدیر کل
مدیر کل

ebrahem نوشته است:
سلام مهندس حمید دستگاه من راه افتاد اما سنس فلز ندارم اعداد A348_B716_C808هست ایا مشکل از لوپ هست .

اگر لوپ اشکال داشته باشه که دیگه اعداد به این صورت در رنج درست قرار نمیگیرن! خیر لوپتون مشکلی نداره. دلیلی هم برای نداشتن سنس نیست مگر اینکه قسمت صوتی مدار شما ایراد داشته باشه. حتی در اون صورت هم با سنس فلز باید نمودار و میتر سنس رو روی صفحه داشته باشین.

جمعه 11 دی1394 - 3:12pm
مدیر کل
مدیر کل

kdj نوشته است:
مممنون حمید خان @};-
ماسفت من ظرفیت خازنی خروجیش 500 هستش!که در مقایسه با 840 که 140 هست خیلی بالاست ولی حذف آهن درست عمل میکنه!فقط بین لوپها یکی دو عدد اختلاف داره.
یکی از دوستان میخواست از این ماسفت استفاده کنه و بهم گفت ظرفیتش بالاست!منم به شک افتادم :-?
بنظرتون مشکلی هست؟
ممنون @};-

خب در واقع طبی این دیتاشیت ظرفیت خازنی Coss خروجی ماسفت IRF840 معادل 310 پیکو هست:
پیوست:
IRF840.pdf

نوع IRF840B ظاهرا فرق داره و اون دیتاشیتی هم که ظرفیت خازنی خروجی درش 140 ذکر شده بنده دیدم ولی فکر میکنم این یکی درست تر هست! در واقع شاید علت اینکه بعضی انواع 840 درست جواب نمیدن همین باشه و به ساخت شرکتهای مختلف بستگی داره.
لذا اگر ظرفیت خازنی خروجی ماسفت شما 500 هست زیاد از 310 بیشتر نیست و برای همین هم مشکل حادی نداره. توجه داشته باشین مجموع ظرفیت خازنی خروجی ماسفت و کابل لوپ و خود لوپ روی بخش تفکیک تاثیرگذار هست. لذا مثلا اگر 200 پیکو ظرفیت خازنی ماسفت بالا بره در مجموع نسبت تغییر آنچنان نیست که محاسبات به هم بخوره.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 11 دی1394 - 3:22pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1583 , 1584 , 1585 , 1586 , 1587 , 1588 , 1589 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 71 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure