نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
ممنون از شما. روش چند فرکانسی رو قبلا تست کردم و نتیجه مطلوبی نداشت. در واقع روش کاملتر از این رو هم که خود مینلب داره استفاده میکنه منجر به نتیجه آنچنان بهتری نشده! این روشها برای سنس فلزات ریز واقعا تفاوت ایجاد میکنن ولی برای فلزات بزرگ نه تنها چیزی بهتر نمیشه بلکه اغلب برد کمتر هم میشه! مساله دیگه این هست که بفرض اگر در روش چند فرکانسی بشه به جواب خوبی هم رسید در عوض تنظیم فرکانس دستگاه دیگه باید برداشته بشه! چون نمیشه اون محاسبات رو بر اساس یک فرکانس ثابت و دیگری متغیر یا هر دو متغیر انجام داد. در مینلب هم با اینکه انتخاب کانال فرکانسی امکانپذیره ولی فقط فرکانسهای بسیار نزدیک به هم رو میشه انتخاب کرد که کارکردش عبور از نویز هست. وگرنه نه در لورنز و نه در مینلب نمیشه اینقدر رنج فرکانس رو مثل طرح ما تغییر داد. من فکر میکنم این میزان تغییر فرکانس که بخودی خود رفتار فلزیابی دستگاه رو عوض میکنه تحت شرایط مختلف مفید تر هست تا اینکه 2 فرکانس ثابت داشته باشیم که برای دفینه یابی هم مزیتی نداشته باشه.
|
جمعه 11 دی1394 - 3:06pm |
|
|
chalak
کاربر فعال
|
مهندس حمید ،میشه یه اپشن مثل ماینلب باشه که بمحض روشن کردن لوپ را افقی نگه میداره و خودکار بهترین کانال بدون نویز را پیدا میکنه ، این کار شدنیه؟
یا الله
|
جمعه 11 دی1394 - 3:37pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
بله مدتها روی این مساله فکر کردم و نهایتا به این نتیجه رسیدم که بر خلاف برنامه زیادی که نیاز داره فایده چندانی نداره! ببینید روش ما با مینلب کمی فرق داره. روشهای میانگین گیری که من استفاده کردم هر چند نسبت به مینلب کار رو کندتر میکنه و میکروی ما هم در همین حد جواب میده ؛ اما در عوض میشه گفت روی اکثر فرکانسها خیلی نزدیک به هم نویز رو حذف میکنه. پس از این نظر زیاد نیازی به پیدا کردن فرکانس دقیق نیست. از طرف دیگه تست کردن هر عدد فرکانس توسط خود دستگاه و محاسبه نویز مثلا از طریق روشهای آماری انحراف معیار عملیاتی هست که برای هر فرکانس چند ثانیه طول میکشه. حالا بستگی داره مثلا رنج فرکانسی که دستگاه تست میکنه از چند تا چند باشه. اگر مثلا فقط یک بازه 100 هرتزی رو هم در نظر بگیریم این عملیات چند دقیقه طول میکشه که زیاد جالب نیست. نکته منفی دیگه این هست که چون دستگاه دستسازه بسته به کیفیت قطعات و شرایط پایداری حرارتی ؛ تغییر حرارت هم اندازه گیری نویز رو تحت تاثیر قرار میده و ممکنه اون سیستم خطای حرارتی رو بعنوان نویز محسوب بکنه و در نهایت فرکانس کاملا مطلوب رو نتونه پیدا کنه. لذا بنظر من تجربه و تست اپراتور خیلی دقیق تر جواب میده و ساده تر هم هست. قرار دادن حالت دیباگ 1 برای بررسی انتگرال گیر هم طبیعتا کمک میکنه. هر چند که در محیط طبیعت عملکرد اکثر فرکانسها از نظر نویز بقدری نزدیک به هم هست که میشه گفت ممکنه فقط برخی فرکانسهای خاص مشکل داشته باشن و مابقی مشابه هم جواب میدن.
|
جمعه 11 دی1394 - 4:19pm |
|
|
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
با سلام ودرود فراوان البته روش تغییر فرکانس به عنوان مثال در رادار جنگنده فوق پیشرفته f22 رپتور به کار رفته که در هر ثانیه میلیون بار فرکانس عوض میکنه البته اینم باید در نظر بگیریم که در برنامه هوش مصنوعیی کامپیوتری این جنگنده مدرن بیش از 8 میلیون خط کد برنامه نوشته شده است
|
جمعه 11 دی1394 - 4:49pm |
|
|
Mojtaba195
کاربر حرفه ای
|
بنظر من به عنوان یک اپراتور اینه که پیدا کردن بهترین فرکانس کاری زیاد مطلوب نیست البته با شرایطی که بیان شد چون اصولا این روش پیدا کردن فرکانسی گه بهترین حذف نویز محیط رو داره در حالی که ممکنه این فرکانس روی زمین بسیار ضعیف عمل کنه مثلا عمق کمی با این فرکانس در زمین مورد نظر بگیریم. پس دو حالت میشه از این موضوع استفاده کرد اونم اینه که ما بازه ای رو خودمون تعریف کنیم مثلا فرکانس 100 تا 120 و در این بازه بهترین فرکانس رو به ما بده یا اینکه مدار طوری طراحی بشه که بتونه چگالی و رسانایی و سایر پارامتر های خاک رو محاسبه کنه و بهترین فرکانس برای نوع خاک و منطقه هم از نظر عمق نفوذ و هم نویز پذیری و ... رو به ما ارائه بده.
,If you want to find the secrets of the universe .think in terms of Energy, Frequency and Viberation Nikola Tesla
|
جمعه 11 دی1394 - 5:09pm |
|
|
reza2490
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: ممنون از شما. روش چند فرکانسی رو قبلا تست کردم و نتیجه مطلوبی نداشت. در واقع روش کاملتر از این رو هم که خود مینلب داره استفاده میکنه منجر به نتیجه آنچنان بهتری نشده! این روشها برای سنس فلزات ریز واقعا تفاوت ایجاد میکنن ولی برای فلزات بزرگ نه تنها چیزی بهتر نمیشه بلکه اغلب برد کمتر هم میشه! مساله دیگه این هست که بفرض اگر در روش چند فرکانسی بشه به جواب خوبی هم رسید در عوض تنظیم فرکانس دستگاه دیگه باید برداشته بشه! چون نمیشه اون محاسبات رو بر اساس یک فرکانس ثابت و دیگری متغیر یا هر دو متغیر انجام داد. در مینلب هم با اینکه انتخاب کانال فرکانسی امکانپذیره ولی فقط فرکانسهای بسیار نزدیک به هم رو میشه انتخاب کرد که کارکردش عبور از نویز هست. وگرنه نه در لورنز و نه در مینلب نمیشه اینقدر رنج فرکانس رو مثل طرح ما تغییر داد. من فکر میکنم این میزان تغییر فرکانس که بخودی خود رفتار فلزیابی دستگاه رو عوض میکنه تحت شرایط مختلف مفید تر هست تا اینکه 2 فرکانس ثابت داشته باشیم که برای دفینه یابی هم مزیتی نداشته باشه. تشکر استاد حمید ولی اگر چند فرکانس دیگه داشته باشیم واین کارو شما انجام بدید اون موقع دیگه ماها باید در رنژ های مختلف تست کنیم ببینیم چه فرکانس های با هم بهتر جواب میده شاید چند ماه زمان ببره بعد میشه روی چند فرکاس مخلوت باهم گذینه ای در نظر گرفت که راحت قابل استفاده باشن ومیشه حالت ofهم برای اونا در نظر گرفت....
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
|
جمعه 11 دی1394 - 7:48pm |
|
|
1426539
کاربر حرفه ای
|
باسلام خدمت دوستان و مهندس حمید عزیز. مهندس جان کاش بشه حالتهای تون 9،10،11 رو قبل از تنظیم ولوم تعریف کنین. اینجوری خیلی جاها نمیشه ازشون استفاده کرد. بازم از این همه سخاوت و بزرگواریتون ممنون
زندگی در بردگی شرمندگیست
|
سه شنبه 15 دی1394 - 11:51pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم. متوجه منظور شما نشدم! لطف کنین بیشتر توضیح بدین منظورتون چیه.
|
چهارشنبه 15 دی1394 - 1:13am |
|
|
1426539
کاربر حرفه ای
|
منظورم اینه که با ولوم دیجیتال خود سیستم بشه صدای گزینه تن 11،10،9 رو تنظیم کرد
زندگی در بردگی شرمندگیست
|
چهارشنبه 16 دی1394 - 8:00am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
عزیز من عجب مطلبی فرمودین! علت اصلی اینکه حالات صوتی VCO زودتر از اینها قرار داده نشد همین بود که با این روش دیگه عملا نمیشد ولوم هم داشت. اما با توجه به درخواست مکرر دوستان و این واقعیت که تغییر قدرت صدا و گذاشتن ولوم جداگانه توسط خود دوستان هم بسادگی امکانپذیره ؛ بنده این حالات صوتی جدید رو اضافه کردم. این مساله رو در زمان ارائه نسخه قبلی توضیح دادم. در واقع با توجه به سیستم مدار و ترکیب استفاده از تایمر های میکرو امکان تغییر تدریجی فرکانس صوت همزمان با ولوم وجود نداره و اگر در تون 8 هم میبینید این تغییر صوتی انجام میشه بصورت پیوسته نیست! اما در 9 و 10 و 11 از حالت تایمر دیگری استفاده شده که امکان تغییر تدریجی فرکانس صوت رو به ما میده بشرطی که از مساله ولوم دیجیتال صرفنظر کنیم. کل داستان به این شکل هست.
|
چهارشنبه 16 دی1394 - 3:08pm |
|
|
|