انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 4 اردیبهشت1404 - 11:01am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1585 , 1586 , 1587 , 1588 , 1589 , 1590 , 1591 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس ممکنه از دیودها باشه چون بجای دوتا دیود معمولی دیود فست گذاشتم

جمعه 11 دی1394 - 11:00pm
مدیر کل
مدیر کل

qasedak نوشته است:
عرض ادب و احترام خدمت دوستان فلزجو و استاد حمید عزیز

مهندس من یک باتری 6 ولت 4.5 امپر و یک 12 ولت 4.5 امپر رو سری کردم
اگه یک فروشنده ( به اصطلاح با تجربه :D ) واسه شارژر این باتری سوال کردم گفت یه شارژر 24 ولت 1 امپر مناسبه و باتری رو توی 2-3 ساعت شارژ میکنه
خواستم نظر شما رو بدونم که اگه مناسبه برم بگیرم ، اگرم مناسب نیست چه شارژی رو که توی بازار موجوده پیشنهاد میکنین ؟
با سپاس فراوان @};- @};- ~O)

خواهش میکنم.
خیر این روش منجر به خرابی باطریها میشه چون نه ولتاژ کنترل میشه و نه جریان! حتی اگر شارژر اتوماتیک هم باشه باز هم چون باطریهای شما قاعدتا باید از نوع خشک یا سیلد اسید باشن ؛ بهیچ وجه شارژ کاملشون نباید در 2-3 ساعت انجام بشه و مکانیزم شارژ صحیح این باطریها باید چند برابر کندتر از باطریهای لیتیومی باشه تا آسیب نبینن. لذا از نظر ولتاژی برای این باطریهای شما همون شارژر 20 الی 21 ولتی که توضیح داده بودیم مناسب هست ؛ فقط باید مقاومت خروجی مدارش رو به جهت نوع باطری بیشتر بذارین تا شارژ کندتر بشه و باطری آسیب نبینه. با توجه به امپر باطری شما مقاومت 10 اهم 5 وات مناسب هست.

جمعه 11 دی1394 - 11:30pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

آقا حمید بالاخره مدار من هم راه افتاد :x یه اشتباه کوچیک توی جاگذاری یه قطعه بود :ymblushing: اولین تجربه ام از الکترونیک بود. ممنون مهندس بابت زحمتا و راهنمایی هات @};- @};- @};- @};- لوپم آماده بشه نتایجو اعلام میکنم. مرسییییییی @};-

شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!

جمعه 11 دی1394 - 11:32pm
مدیر کل
مدیر کل

ebrahem نوشته است:

خسته نباشین!
دوست عزیز شما عجب کاری کردین! اگر دیود فست بهتر بود فکر نمیکنین عقل خودم میرسید که از اون استفاده کنم؟! از این گذشته جایی که ما دیود سیگنال 4148 با تایم روشن شدن 4 نانو ثانیه گذاشتیم شما دیگه چه دیود فستی گذاشتی که سریع تر از این باشه؟! عزیز من دیود سیگنال تقریبا از هر دیود فستی که ما در بازار بشناسیم سریع تره. درسته شما بهش میگی دیود معمولی ولی در فرکانسهای خیلی بالا همین دیود بظاهر معمولی جواب میده و هیچ کدوم اون دیود فستها قابل استفاده نیست. از این گذشته مساله ولتاژ فوروارد و ظرفیت خازنی دیود هر دو روی موج تاثیر دارن! لذا بهیچ وجه نباید دیود 4148 با چیز دیگری عوض بشه. نقش این دیود ها در عملکرد صحیح فلزیابی و شکل درست امواج حیاتیه. اگر دوستان فروشنده سوء استفاده نکنن باید عرض کنم کیفیت همین دیود های 4148 هم در کار موثر هست. با ذکر این نکته که بنده از 4148 مارک فیلیپس استفاده کردم. خدا به وضعیت این دیود در بازار هم از این به بعد رحم کنه! :YMPRAY: :D

جمعه 11 دی1394 - 11:36pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
ebrahem نوشته است:

خسته نباشین!
دوست عزیز شما عجب کاری کردین! اگر دیود فست بهتر بود فکر نمیکنین عقل خودم میرسید که از اون استفاده کنم؟! از این گذشته جایی که ما دیود سیگنال 4148 با تایم روشن شدن 4 نانو ثانیه گذاشتیم شما دیگه چه دیود فستی گذاشتی که سریع تر از این باشه؟! عزیز من دیود سیگنال تقریبا از هر دیود فستی که ما در بازار بشناسیم سریع تره. درسته شما بهش میگی دیود معمولی ولی در فرکانسهای خیلی بالا همین دیود بظاهر معمولی جواب میده و هیچ کدوم اون دیود فستها قابل استفاده نیست. از این گذشته مساله ولتاژ فوروارد و ظرفیت خازنی دیود هر دو روی موج تاثیر دارن! لذا بهیچ وجه نباید دیود 4148 با چیز دیگری عوض بشه. نقش این دیود ها در عملکرد صحیح فلزیابی و شکل درست امواج حیاتیه. اگر دوستان فروشنده سوء استفاده نکنن باید عرض کنم کیفیت همین دیود های 4148 هم در کار موثر هست. با ذکر این نکته که بنده از 4148 مارک فیلیپس استفاده کردم. خدا به وضعیت این دیود در بازار هم از این به بعد رحم کنه! :YMPRAY: :D

ممنون مهندس جان از راهنمایی هایی که میکنیید ماهمه مدیون شما هستیم خدا عمر با عزتتون بده

شنبه 11 دی1394 - 1:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان یک تجربه هم از من در مورد دیودها داشته باشین.سعی کنین دیودهارو از گرمای مقاومت ها در امان نگه دارین تا مدارتون ثبات بهتری داشته باشه

شنبه 11 دی1394 - 1:12am
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس جان سلام و عرض ادب @};- @};- @};- بخاطر تمام زحمات و راهنمایی های مفید شما تمام مشکلات بنده در خصوص لوپ و مدار حل شد که واقعا جای تقدیر داره . فقط یه مشکل این وسط هست که اونم مربوط به بعضی از سنگ ها میشه که اکثر دستگاه ها اونو به عنوان فلز سنس می کنن . بعداز اینکه از زمین خارج میشن یه مدت کوتاهی باز قابل سنس هستن و بعداز گذشت چند دقیقه دیگه سنس نمیشن . حالا خواستم مهندس و دوستان لطف کنن در خصوص حذف اینگونه خطا کمک کنن .ممنون از لطف همه @};- @};- @};-

شنبه 12 دی1394 - 8:44am
مدیر سایت
مدیر سایت

mehdi1393 نوشته است:
مهندس جان سلام و عرض ادب @};- @};- @};- بخاطر تمام زحمات و راهنمایی های مفید شما تمام مشکلات بنده در خصوص لوپ و مدار حل شد که واقعا جای تقدیر داره . فقط یه مشکل این وسط هست که اونم مربوط به بعضی از سنگ ها میشه که اکثر دستگاه ها اونو به عنوان فلز سنس می کنن . بعداز اینکه از زمین خارج میشن یه مدت کوتاهی باز قابل سنس هستن و بعداز گذشت چند دقیقه دیگه سنس نمیشن . حالا خواستم مهندس و دوستان لطف کنن در خصوص حذف اینگونه خطا کمک کنن .ممنون از لطف همه @};- @};- @};-

به بخش اپراتوری فلزجو مراجعه و سوالتونم رو مطرح بفرمائید !

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 12 دی1394 - 9:47am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس حمید .من ولتاژ ۷۸۱۲من ۱۰/۵ولت خروجی داره ایا ممکنه سنس نکردن دستگاه من از این باشه

شنبه 12 دی1394 - 12:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من ورژن جدید رو ریختم حرف نداره خیلی دقیق شده

شنبه 12 دی1394 - 1:29pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1585 , 1586 , 1587 , 1588 , 1589 , 1590 , 1591 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: alizarini007 و 49 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure