انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 8:51pm

پاسخ به موضوع  [ 155 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 12 , 13 , 14 , 15 , 16  بعدی
 GPZ 7000 جدیدترین محصول ماینلب 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

با درود.جای اساتید بزرگواری که در مورد مینلب استادند و با دستگاهاشون کار کردن واقعا اینجا خالیه.هرچند من در اون حدی نیستم که بجای اساتید نظر بدم ولی اینجا لازم دیدم که بگم.اولا اون چیزی که من در کار عملی دیدم GPX5000 نهایتش 130 سانت زده و ما بیشتر ازون ازش ندیدیم البته دیروز یکی از دوستان گفت که لوپ بزرگتری براش اومده که شاید حدود بیست سانت افزایش عمق داشته باشه یعنی حدودای 150 سانتی رو بزنه.بعدشم این GPZ7000 حدود 40 درصد بیشتر از 5000 میزنه که میره حدودای 180 سانت تا 2 متر.حالا یکی از دوستام باهاش تا 180 رو زده بود.پس انتظار بردهای بالا رو نداشته باشین.البته این نظر من با توجه به کار عملی بود عذر میخوام اگه بجای اساتید نظر دادم.

ولو بسط الله الرزق لعباده لبغوا في الأرض ولكن ينزل بقدر ما يشاء إنه بعباده خبير بصير
و اگرخدا روزى را بر بندگانش فراخ گرداندمسلما در زمين سر به عصيان برمى‏دارند ليكن بدان اندازه ای که خود میخواهدفرو مى‏فرستد براستى كه او به [حال] بندگانش آگاه بيناست

سه شنبه 1 دی1394 - 10:57am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

در مورد اون دوستمون که گفت چرا از دستگاههای خارجی گران قیمت استفاده میکنین و از دستگاههای داخلی و دست ساز چرا نه؟باید بگم که من قبل از استفاده از دستگاههای خارجی از دستگاههای داخلی و دست ساز استفاده کردم و حدودا به اندازه قیمت یک دستگاه جی پی 5000 ضرر کردم چون کلا کارایی و بردشون در عمل و زیر خاک به 20 درصد کارایی روی هوا نرسید.لورنز هم دستگاهی گرانتر از جی پی هست ولی چون جی پی نتیجه داده و تقریبا خطای صفر داره یعنی صداش درآمد حتما فلزه ازون نظر پرطرفداره و اگه اصلشو داشته باشی میتونی یکماهه چندبرابر قیمتش کاسبی کنی و نتیجتا طبق قیمتش و درآمد زاییش خیلی هم ارزان هست.این رو میتونین از دوستانی که جی پی داشتن تحقیق کنین که چرا راضی هستن چون نتیجه گرفتن.ببخشید اگه طولانی شد ولی خواستم فقط راهنمایی کرده باشم. @};-

ولو بسط الله الرزق لعباده لبغوا في الأرض ولكن ينزل بقدر ما يشاء إنه بعباده خبير بصير
و اگرخدا روزى را بر بندگانش فراخ گرداندمسلما در زمين سر به عصيان برمى‏دارند ليكن بدان اندازه ای که خود میخواهدفرو مى‏فرستد براستى كه او به [حال] بندگانش آگاه بيناست

سه شنبه 1 دی1394 - 11:11am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
سلام به همه
درود بر شما چقدر امضای خاص و قشنگی دارید @};- @};- @};- @};- @};-

سه شنبه 1 دی1394 - 2:21pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
بله ، دلیل ناله های بعضیها در امضای ایشان نهفته هست ^:)^

لا اله الا هو

چهارشنبه 1 دی1394 - 12:35am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ممنون از لطف شما دوستان. @};- @};- @};-

پنج شنبه 3 دی1394 - 10:12am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

راستی یادم رفت بگم.GPZ7000 فعلا فقط بایک لوپ 14*13 اینچ فرستاده میشه و با اون لوپ 40 درصد بیشتر از سری GPX میزنه که با توجه به شکل و نوع و اندازه لوپش به نسبت سری GPX جمع و جورتر و کاراتره ضمن اینکه خود دستگاه و لوپش ضدآبه.کسی بتونه بگیره ضرر نمیکنه. :D

یکشنبه 6 دی1394 - 12:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

درود یکی از دوستان یه زد 7000اک داره بخاطر مشکل مالی 24 میفروشه کسی خواست خبر کنه

شنبه 12 دی1394 - 12:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
sir there is 6 search modes in The GPZ 7000 from those 6 modes you can make easily your discrimination mode who much to your search earea
?????????
لطفا معنی

سه شنبه 15 دی1394 - 7:10pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

6حالت جستجو داره که کاوش رو بسیار راحت میکنه
ه

سه شنبه 15 دی1394 - 9:28pm

kamangir نوشته است:
درود یکی از دوستان یه زد 7000اک داره بخاطر مشکل مالی 24 میفروشه کسی خواست خبر کنه

سلام من خریدارم پیام بده

شنبه 19 دی1394 - 8:59pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 155 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 12 , 13 , 14 , 15 , 16  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Aliavazpour , Xerxes و 165 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure