حمید نوشته است:
qasedak نوشته است:
عرض ادب و احترام خدمت دوستان فلزجو و استاد حمید عزیز
مهندس من یک باتری 6 ولت 4.5 امپر و یک 12 ولت 4.5 امپر رو سری کردم
اگه یک فروشنده ( به اصطلاح با تجربه

) واسه شارژر این باتری سوال کردم گفت یه شارژر 24 ولت 1 امپر مناسبه و باتری رو توی 2-3 ساعت شارژ میکنه
خواستم نظر شما رو بدونم که اگه مناسبه برم بگیرم ، اگرم مناسب نیست چه شارژی رو که توی بازار موجوده پیشنهاد میکنین ؟
با سپاس فراوان

خواهش میکنم.
خیر این روش منجر به خرابی باطریها میشه چون نه ولتاژ کنترل میشه و نه جریان! حتی اگر شارژر اتوماتیک هم باشه باز هم چون باطریهای شما قاعدتا باید از نوع خشک یا سیلد اسید باشن ؛ بهیچ وجه شارژ کاملشون نباید در 2-3 ساعت انجام بشه و مکانیزم شارژ صحیح این باطریها باید چند برابر کندتر از باطریهای لیتیومی باشه تا آسیب نبینن. لذا از نظر ولتاژی برای این باطریهای شما همون شارژر 20 الی 21 ولتی که توضیح داده بودیم مناسب هست ؛ فقط باید مقاومت خروجی مدارش رو به جهت نوع باطری بیشتر بذارین تا شارژ کندتر بشه و باطری آسیب نبینه. با توجه به امپر باطری شما مقاومت 10 اهم 5 وات مناسب هست.
ممنون از پاسخگوییتون استاد
راستی مهندس من دفعه اول میکرو رو با tnm پروگرام کردم ، مدار رو که روشن کردم واسه تنظیم نور LCD حدود 5 بار کلید ok رو فشار دادم تا ذخیره شد ، هر بار که فشار میدادم شمارش از اول شروع میکرد ، و مشکل دیگه ای که بود مقدار نمایش داده شده ولتاژ دائما تغییر میکرد و کم میشد ( برفرض ولتاژ رو 18.1 نشون میداد و وقتی با ولتمتر میگرفتم 18.79 بود ، البته تغییرات زیادی داره ) ، چند باری به باطری شَک کردم ولی وقتی اندازه گرفتم باطری مشکلی نداشت
فکر میکردم از پروگرم باشه واسه همین طبق گفته ی شما یک مولتی avr خریدم و الان که میکرو رو کامل و با تنظیمات فیوز بیت پروگرام کردم باز هم همون مشکل ها رو دارم ، مدار که روشن میشه تک بوق رو هم میزنه
فایل راهنما رو مطالعه کردم فرموده بودین مقاومت های 22کیلو و 4.7 کیلو رو برسی کنیم
22کیلو رو اندازه گرفتم 21.9 کیلو بود
4.7کیلو رو اندازه گرفتم 4.66 کیلو بود
ولتاژ 5 مدار دقیقا 5 ولته
جامپر زیر میکرو هم برسی کردم مشکلی نداشت
اشکال از کجا میتونه باشه ؟
البته ناگفته نماند هنوز لوپ رو متصل نکردم به مدار و بعیید مشکل ولتاژ ربطی به لوپ داشته باشه
ممنون میشم راهنمایی کنین