انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 4 اردیبهشت1404 - 11:01am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1586 , 1587 , 1588 , 1589 , 1590 , 1591 , 1592 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

mehdi1393 نوشته است:
مهندس جان سلام و عرض ادب @};- @};- @};- بخاطر تمام زحمات و راهنمایی های مفید شما تمام مشکلات بنده در خصوص لوپ و مدار حل شد که واقعا جای تقدیر داره . فقط یه مشکل این وسط هست که اونم مربوط به بعضی از سنگ ها میشه که اکثر دستگاه ها اونو به عنوان فلز سنس می کنن . بعداز اینکه از زمین خارج میشن یه مدت کوتاهی باز قابل سنس هستن و بعداز گذشت چند دقیقه دیگه سنس نمیشن . حالا خواستم مهندس و دوستان لطف کنن در خصوص حذف اینگونه خطا کمک کنن .ممنون از لطف همه @};- @};- @};-

خواهش میکنم. ممنون از شما.
البته همونطور که مهدی عزیز فرمودن اینطور مسائل رو سعی کنین در تاپیک اپراتوری مطرح کنین. در هر صورت بطور خلاصه بشما عرض کنم راه قطعی نداره! همه فلزیاب ها کم و بیش به برخی سنگها حساس هستن. وی ال اف ها یک جور و پالسی ها جور دیگه! از طرفی در این طرح تنظیمات مختلف در این مساله تاثیرگذار هست که بسته به جنس سنگ باید خودتون تست کنین. اما اگر سنس از حدی قویتر باشه کار خاصی نمیشه کرد. شاید اطلاعات تفکیک برای اون سنگ خاص به شما کمک کنه که دیگه مورد مشابهی در همون محوطه شما رو دچار خطا نکنه.

شنبه 12 دی1394 - 3:43pm
مدیر کل
مدیر کل

ebrahem نوشته است:
سلام مهندس حمید .من ولتاژ ۷۸۱۲من ۱۰/۵ولت خروجی داره ایا ممکنه سنس نکردن دستگاه من از این باشه

ماشالا شما عجب مداری ساختی! دیودها رو که به اشتباه تعویض کردین حالا هم میفرمایین ولتاژ 12 در واقع 10.5 هست! شما مطمئنی از روی توضیحات ما مدار رو مونتاژ کردی؟! :D عزیز من اگر باقی کار شما هم قراره به همین صورت باشه لطفا یا مدار رو کنار بذارین یا لااقل وقت ما رو نگیرین! روی این طرح یک سال زحمت کشیده نشده که شما با این مسائل مضحک دارین خرابش میکنین! در خصوص ولتاژ 12 و نحوه تست اون و باقی داستان توضیح کافی در فایل راهنما ذکر شده.

شنبه 12 دی1394 - 3:47pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: چوار پارچه ی کوردستان
حمید نوشته است:
qasedak نوشته است:
عرض ادب و احترام خدمت دوستان فلزجو و استاد حمید عزیز

مهندس من یک باتری 6 ولت 4.5 امپر و یک 12 ولت 4.5 امپر رو سری کردم
اگه یک فروشنده ( به اصطلاح با تجربه :D ) واسه شارژر این باتری سوال کردم گفت یه شارژر 24 ولت 1 امپر مناسبه و باتری رو توی 2-3 ساعت شارژ میکنه
خواستم نظر شما رو بدونم که اگه مناسبه برم بگیرم ، اگرم مناسب نیست چه شارژی رو که توی بازار موجوده پیشنهاد میکنین ؟
با سپاس فراوان @};- @};- ~O)

خواهش میکنم.
خیر این روش منجر به خرابی باطریها میشه چون نه ولتاژ کنترل میشه و نه جریان! حتی اگر شارژر اتوماتیک هم باشه باز هم چون باطریهای شما قاعدتا باید از نوع خشک یا سیلد اسید باشن ؛ بهیچ وجه شارژ کاملشون نباید در 2-3 ساعت انجام بشه و مکانیزم شارژ صحیح این باطریها باید چند برابر کندتر از باطریهای لیتیومی باشه تا آسیب نبینن. لذا از نظر ولتاژی برای این باطریهای شما همون شارژر 20 الی 21 ولتی که توضیح داده بودیم مناسب هست ؛ فقط باید مقاومت خروجی مدارش رو به جهت نوع باطری بیشتر بذارین تا شارژ کندتر بشه و باطری آسیب نبینه. با توجه به امپر باطری شما مقاومت 10 اهم 5 وات مناسب هست.

ممنون از پاسخگوییتون استاد

راستی مهندس من دفعه اول میکرو رو با tnm پروگرام کردم ، مدار رو که روشن کردم واسه تنظیم نور LCD حدود 5 بار کلید ok رو فشار دادم تا ذخیره شد ، هر بار که فشار میدادم شمارش از اول شروع میکرد ، و مشکل دیگه ای که بود مقدار نمایش داده شده ولتاژ دائما تغییر میکرد و کم میشد ( برفرض ولتاژ رو 18.1 نشون میداد و وقتی با ولتمتر میگرفتم 18.79 بود ، البته تغییرات زیادی داره ) ، چند باری به باطری شَک کردم ولی وقتی اندازه گرفتم باطری مشکلی نداشت
فکر میکردم از پروگرم باشه واسه همین طبق گفته ی شما یک مولتی avr خریدم و الان که میکرو رو کامل و با تنظیمات فیوز بیت پروگرام کردم باز هم همون مشکل ها رو دارم ، مدار که روشن میشه تک بوق رو هم میزنه
فایل راهنما رو مطالعه کردم فرموده بودین مقاومت های 22کیلو و 4.7 کیلو رو برسی کنیم
22کیلو رو اندازه گرفتم 21.9 کیلو بود
4.7کیلو رو اندازه گرفتم 4.66 کیلو بود
ولتاژ 5 مدار دقیقا 5 ولته
جامپر زیر میکرو هم برسی کردم مشکلی نداشت
اشکال از کجا میتونه باشه ؟
البته ناگفته نماند هنوز لوپ رو متصل نکردم به مدار و بعیید مشکل ولتاژ ربطی به لوپ داشته باشه
ممنون میشم راهنمایی کنین @};- @};- @};- @};- @};-

شنبه 12 دی1394 - 4:24pm
مدیر کل
مدیر کل

مشکل پروگرام کردن اغلب در بخش فیوز بیتها پیش میاد که مشخصا با پروگرامر TNM مشکلات زیادی گزارش شده. در خصوص روال تنظیم کنتراست باید با همون یک بار فشار دادن OK کار انجام بشه! وگرنه یا فیوز بیتها درست تنظیم نشدن یا کلید شما اشکال داره و درست عمل نمیکنه.
در خصوص ولتاژ باطری دو مساله وجود داره که من متوجه نشدم کدومش هست! یکی اینکه ولتاژ روی ال سی دی مدام تغییر کنه که اگر در حد بیش از 0.1 ولت باشه اصلا عادی نیست. علاوه بر اون مقاومتها و جامپر ؛ خازن 18 رو هم چک کنین. احتمال هم داره باطری شما ایرادی داشته باشه. مساله دوم این هست که ولتاژ نوسان نداره ولی خطا داره! این هم ذکر شده که علتش چی میتونه باشه. علاوه بر اون دیود 5819 هم تاثیرگذار هست. البته باید مطمئن بشین ولتمتر شما درست عمل میکنه. در ضمن در نظر داشته باشین بخصوص وقتی باطری قدرت کافی نداشته باشه وقتی مدار رو روشن میکنین ولتاژ باطری کمی پایین میاد که اون هم عادیه. اما اگر در همون لحظه ولتاژ دو سر باطری رو با ولتمتر بگیرین باید تقریبا همون عددی باشه که روی ال سی دی نشون داده میشه.

شنبه 12 دی1394 - 5:19pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
ebrahem نوشته است:
سلام مهندس حمید .من ولتاژ ۷۸۱۲من ۱۰/۵ولت خروجی داره ایا ممکنه سنس نکردن دستگاه من از این باشه

ماشالا شما عجب مداری ساختی! دیودها رو که به اشتباه تعویض کردین حالا هم میفرمایین ولتاژ 12 در واقع 10.5 هست! شما مطمئنی از روی توضیحات ما مدار رو مونتاژ کردی؟! :D عزیز من اگر باقی کار شما هم قراره به همین صورت باشه لطفا یا مدار رو کنار بذارین یا لااقل وقت ما رو نگیرین! روی این طرح یک سال زحمت کشیده نشده که شما با این مسائل مضحک دارین خرابش میکنین! در خصوص ولتاژ 12 و نحوه تست اون و باقی داستان توضیح کافی در فایل راهنما ذکر شده.

مهندس جان شرمنده که اذیتتون کردم وباعث ازرده رنجی شما شدهام اخه من که سر خود اون دیودها را نزاشتم یکی از دوستان گفت که من گذاشتم خوب جواب بهم داده منم از این مدل گذاشتم اما به هر حال عوض کردم اما هیچ تاثیری نداره برا من وهمچنان مدار من به فلز هیچ واکنشی نداره هر چند که اعداد من خوبه

شنبه 12 دی1394 - 5:39pm
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
mehdi1393 نوشته است:
مهندس جان سلام و عرض ادب @};- @};- @};- بخاطر تمام زحمات و راهنمایی های مفید شما تمام مشکلات بنده در خصوص لوپ و مدار حل شد که واقعا جای تقدیر داره . فقط یه مشکل این وسط هست که اونم مربوط به بعضی از سنگ ها میشه که اکثر دستگاه ها اونو به عنوان فلز سنس می کنن . بعداز اینکه از زمین خارج میشن یه مدت کوتاهی باز قابل سنس هستن و بعداز گذشت چند دقیقه دیگه سنس نمیشن . حالا خواستم مهندس و دوستان لطف کنن در خصوص حذف اینگونه خطا کمک کنن .ممنون از لطف همه @};- @};- @};-

خواهش میکنم. ممنون از شما.
البته همونطور که مهدی عزیز فرمودن اینطور مسائل رو سعی کنین در تاپیک اپراتوری مطرح کنین. در هر صورت بطور خلاصه بشما عرض کنم راه قطعی نداره! همه فلزیاب ها کم و بیش به برخی سنگها حساس هستن. وی ال اف ها یک جور و پالسی ها جور دیگه! از طرفی در این طرح تنظیمات مختلف در این مساله تاثیرگذار هست که بسته به جنس سنگ باید خودتون تست کنین. اما اگر سنس از حدی قویتر باشه کار خاصی نمیشه کرد. شاید اطلاعات تفکیک برای اون سنگ خاص به شما کمک کنه که دیگه مورد مشابهی در همون محوطه شما رو دچار خطا نکنه.

همچین سنگهایی که هنوز از خاک بیرون آورده نشدن عدد تفکیک دور بر 56 - 61 تا 66 میدن که نشان مشابه تفکیک آهن هست ، به دوستان توصیه میکنم برای اینکه عملکرد مفید تنظیمات این دستگاه دستتون بیاد حتماً یک مکان تست با انواع فلزات برای خودتون بسازید حتی فلزات کوچیک طلا و نقره و آهن و مس و برنج به اندازه کوچیک در عمق 30 سانتی ولی خاک روی فلزات حتماً دست نخوره و بکر باشه و از بقل فلز رو بصورت طاقچه ای قرار بدید !
چون تنظیمات این دستگاه برای سنس فلزات مدفون باید و باید دستتون بیاد و بدونید با چه تنظیماتی میشه همچین سنگ ها و یا ذرات رو متوجه شد و همچنین آشنایی بیشتر به اعداد نمایشگر تفکیک ID که خیلی دقت بالایی داشته ( تمام دستگاه های تفکیک دار دیجیتال حرفه ای ، نیاز به آموزش و دقت بالا دارن تا اپراتور حرفه ای و موفق باشه ) مخصوصاً این دستگاه .. موفق باشید

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 12 دی1394 - 5:49pm

حمید نوشته است:
bluesea نوشته است:
سلام خدمت استاد گرامی آقا حمید وتشکر بابت زحماتشون که انصافا نمیشه با یک کلمه ی تشکر اون همه تلاش وزحمتی که پای کار کشیدنو جبران کرد
خدمت سایر اساتید هم سلام دارم
آقا حمید بنده برد دستگاه رو کامل ساختم-همه ولتاژها هم درسته و میخوام یه لوپ 60 سانتی بسازم(البته کار برش و شیار رو هم با لیزر دقیق درآوردم وساختم)و سیم0.75 هم دارم-میخوام بدونم دقیقا چند دور سیم بپیچم؟و برای سیم آنتن که به لوپ وصل میشه سوکت برنجی به عنوان فیش اتصال به لوپ بذارم؟

خواهش میکنم. ممنون از شما. به فلزجو خوش اومدین.
البته سیم 0.75 برای لوپ 60 کمی نازک هست. سیم 1 میل یا حداقل 0.8 میل بهتر جواب میده. اما آنچنان اشکالی هم نداره چون مقاومت لوپ زیاد بالا نمیره. در هر صورت با این سیم 18 دور با قطر داخلی 56 سانت مناسبه.
کانکتور اتصال لوپ رو خیلی بهتره از نوع پلاستیکی نظامی ضد آب بگیرین که در بازار هم پیدا میشه. اما سوکت برنجی هم قابل استفادست.

با سلام وتشکر بابت راهنماییتون
مهندس من سیم 1 میل گرفتم و 18 دور پیچیدم وبه اندازه ی 2 دورهم اضافی گذاشتم که اگه نیاز باشه اضافه کنم(چون سیم قبلی که شما فرمودین 18 دور بپیچ 0.75 بود و گفتم شاید سیم 1 میل تعداد دورش فرق بکنه)
الان اهم لوپ با همون 2 دور اضافی که گذاشتم(یعنی20 دور) 4 اهم هست
میخواستم بدونم اون 2 دور رو با توجه به این مقدار4 اهم که الان داره "از لوپ کم کنم؟و اصلا این مقدار اهمی مناسبه؟
با تشکر

شنبه 12 دی1394 - 6:25pm

سلام دوستان میخواستم بدونم اون تنظیم وضوح ال سی دی فقط تو اولین پروگرام میاد چون من ورژن جدید رو که ریختم دیگه شمارشگر نیومد .. یه انگشتر طلا سفید رو با ای دی شانزده میزنه به نظر اساتید درسته?

شنبه 12 دی1394 - 7:43pm

qasedak نوشته است:
rajabi748 نوشته است:
با سلام خدمت مهندس حمید عزیز و همه دوستان
امروز برای من مشکلی پیش اومد که می خوام بگم تا اگه برای دوستان هم پیش اومده استفاده کنند
وقتی دستگاه رو روشن می کردم به ظاهر سالم بود و سنس هم می کرد ولی میتر منفی وقتی لوپ هم ثابت بود افزایش پیدا می کرد که بعد از چند دقیقه یکی از خازن ها ترکید و دستگاه رو خاموش کردم و بعد از عیب یابی فهمیدم که آی سی ریگلاتور 7812 دوچار مشکل شده و توی مدار به جای 12 ولت 21 ولت دارم
که با تعویض ای سی مشکل حل شد.
با تشکر مجدد از آقا حمید

سلام دوست عزیز
21 ولت ؟؟؟؟؟؟؟؟ ماشالا :D
مطمئنی میکرو اسیب ندید ؟؟

چرا دوست عزیز میکرو هم سوخت، عوضش کردم

شنبه 12 دی1394 - 9:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام خدمت مهندس حمید به خاطر تمام زحمات و راهنمایی هایی که میکنید ازتون ممنونم @};- @};- مهندس امروز از بازار یه IRF 840 خردیم در مورد اصل یا تقلبی بودنش ممنون میشم راهنمایی کنید

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 12 دی1394 - 9:19pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1586 , 1587 , 1588 , 1589 , 1590 , 1591 , 1592 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: alizarini007 و 49 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure