نویسنده |
پیغام |
kdj
کاربر حرفه ای
|
همه از مرگ میترسند...! من از زندگیه سمج خودم!!!
|
یکشنبه 13 دی1394 - 12:32pm |
|
 |
bluesea
|
M22SH4451 نوشته است: سلام حمیدخان بنده محمد 37ساله اهل کاشانم یک اپراتور راستی ازشما زیاد تعریف شنیده ام حالا تاواقیعت رانبینم باورنمیکنم یک فلزیاب فقط عمق 4متر تفکیک دار وثبات بالا ایا میتوانید معرفی کنید که خودشما ساخته باشین که دوستانم بسازند راستی غیر این دستگاه های انجمن واگرنه دراین سایت را تخته کنید تا جوانان بروند دنبال کار وتلاش بدرود واقعا دارم به این فکرمیکنم که اگه افرادی مثل شما توی این مملکت نبودن و مانع پیشرفت جوونای ما نمیشدن ما الان چقدر پیشرفت کرده بودیم شما اگه چیزی نمیگفتین کسی نمیگفت که حرف زدن بلد نیست
|
یکشنبه 13 دی1394 - 12:57pm |
|
 |
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
M22SH4451 نوشته است: سلام حمیدخان بنده محمد 37ساله اهل کاشانم یک اپراتور راستی ازشما زیاد تعریف شنیده ام حالا تاواقیعت رانبینم باورنمیکنم یک فلزیاب فقط عمق 4متر تفکیک دار وثبات بالا ایا میتوانید معرفی کنید که خودشما ساخته باشین که دوستانم بسازند راستی غیر این دستگاه های انجمن واگرنه دراین سایت را تخته کنید تا جوانان بروند دنبال کار وتلاش بدرود سلام دوست عزیز خدا حفظتان کند انشاالله 137 ساله شوید خخخخخخ ما شنیده بودیم مردم کاشان روزگارشان بد نیست و اهل سادگی هستند شما هم می توانید با یک تیکه چوب دوشاخه انار شیرین به برد نزدیک به 20 متری برسید تازه هم اگر خوب تمرین کنید تفکیکش هم عالیه الانم دوستان در تمامی تایپیک های انجمن دارند روی مدارات مختلف تلاش و وقت و هزینه و تبادل نظرات و .. می کنند هر کسی طاووس خواهد جور هندوستان کشد شایدهم نتوانیم کل آب دریا را بکشیم ولی به قدری که تشنه گی که می توانیم بچشیم
|
یکشنبه 13 دی1394 - 1:37pm |
|
 |
1426539
کاربر حرفه ای
|
M22SH4451 نوشته است: سلام حمیدخان بنده محمد 37ساله اهل کاشانم یک اپراتور راستی ازشما زیاد تعریف شنیده ام حالا تاواقیعت رانبینم باورنمیکنم یک فلزیاب فقط عمق 4متر تفکیک دار وثبات بالا ایا میتوانید معرفی کنید که خودشما ساخته باشین که دوستانم بسازند راستی غیر این دستگاه های انجمن واگرنه دراین سایت را تخته کنید تا جوانان بروند دنبال کار وتلاش بدرود آخه چلغوز، تو کی هستی که بخوای برا کسی تعیین تکلیف کنی؟ اونم برا مهندس حمید. تو آماتور هم نیستی تا برسه به اپراتور... کار و کاسبیت تخته شده به جلز و ولز افتادی داری هزیون میگی داری میری درم ببند
زندگی در بردگی شرمندگیست
|
یکشنبه 13 دی1394 - 2:11pm |
|
 |
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
با سلام و خسته نباشید به مهندس حمید و دوستان چند ماهیه با وجود تاکید مهندس حمید بر عدم تغییر در مدار دوستانی هستند که مدعی بردغیر معقول در عین ثبات بالا در مدارشون هستند که با تغییر در قسمت فرستنده صورت گرفته  بعد این هر کسی مدعی مورد خاصی از برد وثبات هست دوستان ازش درخواست فیلم تست کنن تا دوستان بتونن خودشون قضاوت کنن و مدارو تغییر بدن در برد و ثبات این مدار شکی نیست ولی مثلا سنس سکه با لوپ 45 در 85 سانت موردی هست که با یه فیلم کوتاه مشخص میشه که صحت داره یا نه
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
یکشنبه 13 دی1394 - 2:19pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

M22SH4451 نوشته است: سلام حمیدخان بنده محمد 37ساله اهل کاشانم یک اپراتور راستی ازشما زیاد تعریف شنیده ام حالا تاواقیعت رانبینم باورنمیکنم یک فلزیاب فقط عمق 4متر تفکیک دار وثبات بالا ایا میتوانید معرفی کنید که خودشما ساخته باشین که دوستانم بسازند راستی غیر این دستگاه های انجمن واگرنه دراین سایت را تخته کنید تا جوانان بروند دنبال کار وتلاش بدرود خواهش میکنم. اینکه دوستان از من تعریف کردن اولا نظر لطفشون بوده و در ثانی بواسطه کارهایی بوده که در انجمن انجام دادم. بنابراین شما هم میتونین از مطالب ارائه شده استفاده کنین. فکر نمیکنم نیاز به باور خاصی وجود داشته باشه! باور وقتی لازمه که کسی ادعایی میکنه یا فروشندست و تبلیغ محصولی رو میکنه و شما نیاز به باور و اعتماد دارین. ولی بنده همیشه کاری انجام دادم نه مثل خیلیها که میان و چیزی مطرح میکنن و سایرین رو بدنبال خودشون میکشن و در نهایت هم اتفاق مثبتی نمیفته. بنده چیزی هم برای فروش ندارم که نیاز داشته باشم شما عملکردش رو باور کنین! صحت مطالب فنی ارائه شده در انجمن هم بسادگی توسط کسی که اهلش باشه قابل بررسیه. در خصوص فلزیاب هم اگر از بنده میپرسین همین طرحی که حاصل تلاش من هست در اختیار شماست. میتونین به کمک دوستانتون بسازین و استفاده کنین. مطمئن باشین در مقابل هزینه ای که میکنین از اکثر فلزیاب های دستساز و شرکتی دیگری که دیدین بهتر به شما جواب میده. چه بسا حتی میشه گفت حداقل از 95 درصد دستگاههایی که چند برابر این هزینه و قیمت دارن هم در مجموع بهتر جواب میده! این دیگه نظر من نیست بلکه دوستان اغلب به همین نتیجه رسیدن. باقیش دیگه به توقع شما از یک فلزیاب بستگی داره که اگر مثل بعضیها دنبال یک دستگاه ایده آل و بی خطا باشین طبیعتا با هزینه های میلیاردی هم بهش نمیرسین چه برسه به این مدارات دستساز. وگرنه عمقزنی 4 متر توام با تفکیک با این سیستم امکانپذیره. البته فراموش نکنین فلزیاب اصولا دستگاه بسیار دقیق و حساسی هست و خیلی مهمه که در تمام قسمتها بدرستی ساخته بشه و در بخش اپراتوری بخصوص با این طرح که تنظیمات متنوعی داره ؛ کمی حوصله بخرج بدین تا به بهترین جواب برسین.
|
یکشنبه 13 دی1394 - 2:59pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

bluesea نوشته است: با سلام وتشکر بابت راهنماییتون حق با شمابود مشکل از مولتی متر بود که اعداد رو اشتباه نشون میداد که با تعویض باتریش حل شد جسارتا یه سوال دیگه: فرمودین برای شیلد کردن لوپ از زرورق نازک که یک سمتش عایق باشه هم میشه استفاده کرد میخواستم بدونم سمت عایقشو باید به سمت بیرون بزارم؟یعنی قسمت رسانا روی خود کویل بمونه؟و بعد قسمت رسانا رو به شیلد وصل کنم؟
خواهش میکنم. توصیه میکنم شیلد لوپ رو در مراحل اولیه انجام ندین! شیلد کردن لوپ خودش ظرافتهایی داره و نکاتی میطلبه که شما باید در اخر کار و وقتی از عملکرد کلی دستگاهتون اطمینان پیدا کردین انجامش بدین. وانگهی بیشتر دوستان هم مساله شیلد رو پیاده نکردن و مشکل خاصی هم ندارن. اما اینکه کدوم سمت زرورق به بیرون یا داخل باشه از نظر عملکرد شیلد فرقی نمیکنه. فقط از نظر احتمال اتصالی یا اکسید شدن لایه رسانا میتونه تفاوت داشته باشه! بنظر من چون لایه رسانای این زرورقها نازک هست و اگر اسیب ببینه دیگه اثر شیلد از بین میره ؛ بهتره به داخل باشه. فقط باید مراقب باشین جایی از سیم پیچ لوپتون لخت نباشه که به شیلد اتصالی کنه. میتونین بین سیم پیج لوپ و زرورق شیلد یک لایه عایق دیگه هم قرار بدین که خیالتون راحت تر باشه.
|
یکشنبه 13 دی1394 - 3:08pm |
|
 |
qasedak
کاربر فعال
تاریخ عضویت: پنج شنبه 26 شهریور1394 - 1:01pm پست: 123 محل اقامت: چوار پارچه ی کوردستان
|
|
یکشنبه 13 دی1394 - 3:24pm |
|
 |
سنه دژ
استاد
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am پست: 1912 محل اقامت: کوردستان
|
با اجازه مهندس در صورت درست بودن اتصالات و نبود اتصالی در مدار ، اکثر این مشکلات برمیگرده به تنظیم اشتباه فیوزبیتها و مشکلات پروگرام یا پروگرامر اگر با پروگرام جدید هم بازم از این مشکلات داشتید ، بهتر است که ورژن جدید را بر روی یه میکروی تازه پروگرام کنید .
لا اله الا هو
|
یکشنبه 13 دی1394 - 3:35pm |
|
 |
بهرام
کاربر حرفه ای
|

M22SH4451 نوشته است: سلام حمیدخان بنده محمد 37ساله اهل کاشانم یک اپراتور راستی ازشما زیاد تعریف شنیده ام حالا تاواقیعت رانبینم باورنمیکنم یک فلزیاب فقط عمق 4متر تفکیک دار وثبات بالا ایا میتوانید معرفی کنید که خودشما ساخته باشین که دوستانم بسازند راستی غیر این دستگاه های انجمن واگرنه دراین سایت را تخته کنید تا جوانان بروند دنبال کار وتلاش بدرود سلام منم مهتا هستم 22 ساله اهل تهران  خیابان زعفرانیه  با مدرک کارشناسی ارشد ژئو فیزیک  ببخشید یک سوال داشتم ازتون ما که نمیدونیم همیچن سیستمی هست یا نه شما ما رو روشن کن اصلا اختیار تام دارین که بگین کدوم سیستم یا شرکت معتبر چنین دستگاهی که عمق تفکیکش تا 4 متر هست. آخه آدم زرنگ وقتی یک سیستم میتونه یک فلز رو 5متر بزنه توی 5متری اگه فلزی باشه خب مشخصه توی 4 متر میتونه تفکیکش کنه البته اهن وغیر اهن.دوما سیستم مهندس حمید تا 8متر عمق میزنه وتفکیکش برای فلز مورد نظر با لوپ مناسب 80 درصده و با فعال کردن این گزینه فقط 20درصد از برد سیستم کمتر هست حتی در این حالت هم برد به هیچ وجه کم نمیشه.و اینکه اگه میخواستی مطمئن بشی این سیستم کارش درسته با خیال راحت میتونی بسازی 
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
یکشنبه 13 دی1394 - 4:37pm |
|
 |
|