mohsenha62 نوشته است:
من این فایل رو قرار دادم چون خودم ساختمش ،اصلا هم راضی نیستم کسی ضرر ببینه چون خودم سینه سوختم با هزار مشکل درس خوندم کار کردم و سعی کردم به کسی ضرر وزیانی نرسونم خودم هم ارشد الکترونیک از یه دانشگاه معتبر هستم مقامهای ملی وجهانی رباتیک هم دارم لیگ اصلی من هم مین یاب اتومات بوده (فقط محض اطلاع عرض میکنم لطفا عذرخواهی منو پذیرا باشید واقعا شرمندم)نه قصد خریدو فروش دارم نه چیز دیگه این هم آخرین پستمه فقط وفقط به خاطر عزیزانی اومدم که درگیر این مدار بودن و شبیه خودم میدیدمشون که با هزار مشکل دارن کار میکنن وگه نه نیازی به چیز دیگه ای ندارم گلیم خودمو بلدم چجوری از آب بکشم بیرون.حاضرم برای کسانی که شک وتردید گریبان گیرشون شده مجانی برای دو نفر بفرستم ولی بالا غیرتا مردونه بیایید بگید و تمام کنید این بچه بازیارو بابا آخه سمت ریگولاتور که دیگه این حرفارو نداره که این بحث کاملا ابتداییییییییییییییییییییییییییه ما داریم روی یکی از مشکلترین تکنولوژیهای دنیا کار میکنیم خدایی یه کم بیشتر فکر کنید
مرد حسابی بچه بازی چیه شما هنوز بلد نیستی یه رگولاتور مثبتو ببندی میگی ارشد الکترونیک داری
رگولاتورو برعکس بستی مقاومت 330 اهم اضافی کنارش چی ؟خازن پشت رگولاتور +-غلطه بازم بگم
شما مثلا مهندسی هنوز تلفظ یه قطعه رو بلد نیستی {ریگولاتور}
شما بهتره تشریف ببرید از همون ابتدایی دوباره خونی کنید
آقای کرمی 2 سال قبل sx500 رو عمومی کرد مدار مورد نظر از هر لحاظ از فیبر شما بهتر طراحی شده بود ولی باز به 12 رگولاتور نمیرسه
شما مدعی هستید مداریکه ساختید برد و ثبات خوبی داره در حالیکه فایلی که ارایه دادید چنتا ایراد اساسی داره این 2حالت بیشتر نداره یا شما فایلی که از روش ساختید رو قصدا ارایه ندادید ویا اصلا مدارو نساختید