انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 4 اردیبهشت1404 - 8:49am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1592 , 1593 , 1594 , 1595 , 1596 , 1597 , 1598 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

با سلام خدمت مهندس حمید
ضمن تشکر از شما من مدار روساختم ولی ال سی دی روشن نمیشه و رگولاتور 12 ولتی داغ می کنه نمیدونم چکار کنم لطفا راهنمایی کنید

دوشنبه 14 دی1394 - 12:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Mojtaba195 نوشته است:
سلام اساتید و دوستان عزیز
علت اینکه لوپ وقتی به مدار وصل هست ، سیستم بالا نمیاد و همینکه جدا میکنی بالا میاد . چیه؟
تا الان کسی همچین مشکلی داشته؟
7812 هم با اینکه هیت سینک بستم ولی بشدت داغ میکنه
سنس دارم و همه چیز بجز موارد گفته شده درسته
لطفا راهنمایی کنین

دوستان مشکلم با تعویض bs170 حل شد

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

دوشنبه 14 دی1394 - 1:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با تغییر ماسفت های محتلف برای مدار با توجه به پارامتر های اساسی آن
در استفاده از ماسفت STW55NM60N با توان بالا و Rds بسیار کم در حدود 0.06 متاسفانه برد کاهش یافت و باعث آسیب دیدن bs170 گردید
ولی خوشبختانه با استفاده از ماسفتstp20nk50z که مشخصاتش تقریبا شبیه به 840 است ولی Rds آن بسیار پایین و در حد 0.27 و آمپر و توان بالایی دارد نتایج تست حاکی از آن است که برد در حدود 15 تا 20 درصد افزایش پیدا کرد و الان بیشتر از 5 برابر لوپ در منزل سنس دارم.
بخاطر شرایط جوی بیرون تست نکردم ولی همانند 840 در داخل منزل ثبات دارد.
تفکیک همانند 840 به خوبی عمل می کند
سنس مس و طلا افزایش یافته است
برای سکه 500 تومانی با تنظیمات مختلف برای 840 بیشترین میتر سنس در ارتفاع 20 سانتی با لوپ 37 برابر با 280 بود ولی با این ماسفت بیشترین سنس در ارتفاع 20 سانتی بیشترین میتر سنس 320 میشد.
همچنین در 840 بنده 4 تا 4.5 برابر لوپ سنس داشتم ولی الان 5 تا 5.5 برابر سنس دارم.
قیمت این ماسفت هم پیزی در حدود 2000 تومان می باشد که اندازه آن همانند 840 است.

Nikola Tesla

دوشنبه 14 دی1394 - 1:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
Mojtaba195 نوشته است:
در استفاده از ماسفت STW55NM60N با توان بالا و Rds بسیار کم در حدود 0.06 متاسفانه برد کاهش یافت و باعث آسیب دیدن bs170 گردید
ولی خوشبختانه با استفاده از ماسفتstp20nk50z که مشخصاتش تقریبا شبیه به 840 است ولی Rds آن بسیار پایین و در حد 0.27 و آمپر و توان بالایی دارد نتایج تست حاکی از آن است که برد در حدود 15 تا 20 درصد افزایش پیدا کرد و الان بیشتر از 5 برابر لوپ در منزل سنس دارم.
برای سکه 500 تومانی با تنظیمات مختلف برای 840 بیشترین میتر سنس در ارتفاع 20 سانتی با لوپ 37 برابر با 280 بود ولی با این ماسفت بیشترین سنس در ارتفاع 20 سانتی بیشترین میتر سنس 320 میشد.
همچنین در 840 بنده 4 تا 4.5 برابر لوپ سنس داشتم ولی الان 5 تا 5.5 برابر سنس دارم.

سلام
مجتبی جان ممنون از شما
اگه ممکنه با فلزات بزرگتر هم تست کنید و نتیجه اونو با 840 مقایسه کنید تا ببینیم که آیا برای اهداف بزرگ چقدر افزایش برد داره.

دوشنبه 14 دی1394 - 1:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
hafez نوشته است:
حمید جان میشه در رابطه با ماسفت زیر مظر بدید نتیجه زیر رو از م یکی از بچه ها به دست اوردن تو تلگرام

ماسفت stp20nk50z
بسیار بسیار عالیست. تونستم 5.5تا 5 برابر لوپ رو بزنم . ثباتش بهتر از 840 هست و قیمتش 2 تومنه. تفکیک درست عمل میکنه. با پهنای پالس 170 درست مشابه 840 در پهنای پالس 220 میزنه. بهترین تنظیمات هم پهنای پالس 200 تا 230 هست. فقط مدارم الان یک ایراد داره که وقتی لوپ بهش وصل هستش بالا نمیاد و همینکه لوپ رو قطع میکنم بالا میاد و لوپ رو وصل میکنم سنس دارم. حالا نمیدونم مشکل از کجاست. دوستان وارد راهنمایی بکنن. راستی رگلاتور 12 هم داغ میکنه.

سلام دوست عزیز شما مسیر روی برد و همچنین زیر برد حدود ماسفت و سیم رابط را چک کنید به احتمال زیاد یک جایی بین کابل رابط با ماسفت برخورد دارند یا شاید هم لحظه ای برخورد می کند و حتی برخورد یک رشته باریک سیم هم می تواند باعث این اتفاق شود

دوشنبه 14 دی1394 - 1:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

pouya83 نوشته است:
Mojtaba195 نوشته است:

سلام
مجتبی جان ممنون از شما
اگه ممکنه با فلزات بزرگتر هم تست کنید و نتیجه اونو با 840 مقایسه کنید تا ببینیم که آیا برای اهداف بزرگ چقدر افزایش برد داره.

دوست عزیز با 840 یک سینی 50 سانتی استیل رو در بهترین شرایط روی هوا 160 تک بوق و 150 سنس کامل داشتم(با لوپ 37 سانتی در منزل)
الان با این ماسفت حدود 190 تک بوق و 170 سنس کامل دارم.
هر تستی خواستین بگین انجام میدم.
ظرفیت خازنی خروجی این ماسفت 290 می باشد که بهترین تفکیک رو ارائه میده

Nikola Tesla

دوشنبه 14 دی1394 - 2:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Mojtaba195 نوشته است:
pouya83 نوشته است:
Mojtaba195 نوشته است:

سلام
مجتبی جان ممنون از شما

دوست عزیز با 840 یک سینی 50 سانتی استیل رو در بهترین شرایط روی هوا 160 تک بوق و 150 سنس کامل داشتم(با لوپ 37 سانتی در منزل)
الان با این ماسفت حدود 190 تک بوق و 170 سنس کامل دارم.
هر تستی خواستین بگین انجام میدم.
ظرفیت خازنی خروجی این ماسفت 290 می باشد که بهترین تفکیک رو ارائه میده

داداش ماسفتت فلزیه یا سرامیکی ؟

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

دوشنبه 14 دی1394 - 2:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

r_khan66 نوشته است:
بهرام نوشته است:
نه فکر نکنم زیاد جواب بده حرارتی که رگلاتور به هیتسینگ منتقل میکنه اینقدر نیست که بشه روش حساب باز کرد.من یک راهی میدم که بشه ال سی دی رو گرم کنین که خیلی مقرون به صرفه تره البته اگه اتیش روشن کنین خیلی بهرته هم خودتون گرم میشین هم سیستم :D خب یک نوع لامپ رشته ایی خیلی کوچیک هستن که بیشتر برای اسباب بازیها استفاده میشه وبیشتر فروشگاهای الکترونیک هم دارن و مصرفش در حد کمتر از یک دیود ال ای دی هست چون با 1 ولت هم روشن میشه اما گرمای خوبی داره شما میتونین چندتا ازونها به همدیگه موازی کنین وبا یک رگلاتور 5 ولت ولتاژ رو کاهش بدین که نسوزن بعدشم که خودتون میدونین کجا باید نصب بشه :ymhug:

بله دوست من اتفاقا بعد از راهنمایی های دوستان چند ساعتی دستگاهو روشن گذاشتم که ببینم میشه رو حرارت هیت حساب کرد یا نه. هیت سینگ من خیلی کم گرم میشه و اصلا کار به داغ شدن نمیکشه :D بهرام عزیز اگه عکس نمونه ای از این مورد که گفتین یزارید ممنون میشم @};- @};- :ymhug:

خواهش میکنم.خب شما اگه از هیتسینگ میخوای کمک بگیری باید اونو کوچیک انتخاب کنی تا حرارت بتونه توی محیط اثر بزاره اما بابزرگتر کردنش اتفاقا خنکتر میشه اما این راهش نیست .خدمت شما این هم عکس این لامپهای کوچیک که با 3 ولت دست رو میسوزونن و مصرف انچنانی هم ندارن

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

دوشنبه 14 دی1394 - 2:58pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

بهرام نوشته است:
r_khan66 نوشته است:
بهرام نوشته است:
نه فکر نکنم زیاد جواب بده حرارتی که رگلاتور به هیتسینگ منتقل میکنه اینقدر نیست که بشه روش حساب باز کرد.من یک راهی میدم که بشه ال سی دی رو گرم کنین که خیلی مقرون به صرفه تره البته اگه اتیش روشن کنین خیلی بهرته هم خودتون گرم میشین هم سیستم :D خب یک نوع لامپ رشته ایی خیلی کوچیک هستن که بیشتر برای اسباب بازیها استفاده میشه وبیشتر فروشگاهای الکترونیک هم دارن و مصرفش در حد کمتر از یک دیود ال ای دی هست چون با 1 ولت هم روشن میشه اما گرمای خوبی داره شما میتونین چندتا ازونها به همدیگه موازی کنین وبا یک رگلاتور 5 ولت ولتاژ رو کاهش بدین که نسوزن بعدشم که خودتون میدونین کجا باید نصب بشه :ymhug:

بله دوست من اتفاقا بعد از راهنمایی های دوستان چند ساعتی دستگاهو روشن گذاشتم که ببینم میشه رو حرارت هیت حساب کرد یا نه. هیت سینگ من خیلی کم گرم میشه و اصلا کار به داغ شدن نمیکشه :D بهرام عزیز اگه عکس نمونه ای از این مورد که گفتین یزارید ممنون میشم @};- @};- :ymhug:

خواهش میکنم.خب شما اگه از هیتسینگ میخوای کمک بگیری باید اونو کوچیک انتخاب کنی تا حرارت بتونه توی محیط اثر بزاره اما بابزرگتر کردنش اتفاقا خنکتر میشه اما این راهش نیست .خدمت شما این هم عکس این لامپهای کوچیک که با 3 ولت دست رو میسوزونن و مصرف انچنانی هم ندارن

بسیار ممنون دوست خوبم @};- :ymhug:

شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!

دوشنبه 14 دی1394 - 3:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

قابلی نداشت :ymhug:

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

دوشنبه 14 دی1394 - 3:07pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1592 , 1593 , 1594 , 1595 , 1596 , 1597 , 1598 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , پیمان شکوری و 49 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure