نویسنده |
پیغام |
rostam
کاربر حرفه ای
|
end نوشته است: اقا رستم و یا دوستانیکه واردن لطفا راهنمایی کنید نحوه کالیبره که اقا رستم گفتن : 50 کیلو آهن در عمق 1 متری در یک بیابون بروهت(شعاع 2 کیلومتر خالی) دفن کنیدو دستگاه رو کالیبره کنید خوب با توجه به متن بالا , بفرض ما اومدیم اینکار رو انجام دادیم و با تنظیم ولوم ها , تنظیماتی که انتن ها حداکثر واکنش رو بسمت هدف مورد نظر داریم و خود هدف رو هم پیدا کردیم , ایا این روش رو میشه گفت کالیبره کردن ردیاب ؟ خوب بعد از کالیبره کردن ردیاب ما برای سرچ یه منطقه برای پیدا کردن هدف اصلی , طبق گفته اقا رستم : ولوم صدا وبیس- را در حداکثر و تریبل را در حد اقل بگذارید حال سوالم اینکه : وقتی ما ردیاب رو کالیبره کردیم , دوباره برای سرچ واقعی طبق گفته بالا مقادیر ولو م ها تغیر میکنه , خوب با این توصیف , اصلا چه نیازی به کالیبره کردن هست ؟ ایا با تغیر مقادیر ولوم ها کالیبر بودن ردیاب بهم نمیخوره ؟ یا من متوجه نشدم که نحوه کالیبراسیون ردیاب به چه نحوی هست , لطفا راهنمایی کنید , تشکر با سلام دوست عزیز انجام کالیبره به روشی که گفتم کالیبره نسبی برای شعاع و عمق و حجم هدف است و کالیبره انتن برای اطمینان از عملکرد درست انتنها و این کالیبره ها نسبیست و صرفا برای مدرج کردن ولومها استفاده میشه و مسلما کار پیچیده و مشکلی است و حتی کالیبره باید برای هر فلز مجزا و هر تغییر ساختاری زمین متفاوت جدا انجام بشه شما فعلا بسازید و برای شعاع به ازای هر 100 متر +- 10 متر خطا و در عمق به ازای هر 1 متر +-20 سانت خطا در نظر بگیرید و حجم که داستان خودشو داره موفق باشید
|
دوشنبه 14 دی1394 - 4:36pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
نقل قول: درود بر شما با تشکر از زحمتی که کشیدید و جواب دادید دقیقا مثل انتنی که فرمودید انتنها را ساختم حتی با تلسکوپی 1 متری و لی باز هم به طرف فلز جدید انتنها گرایش دارند حتی تلسکوپی مثل انتن انجمن ساختنم باز جواب یکسان هست.سعی میکنم یه بار دیگه بسازم اما مطمعن هستم از انتنها نیست کلا پستهایی که در تایپیک 1و 2 و ای کاش زدید در دو پوشه مچزا قرار دادم و شاید روزانه یه بررسی میکنم با توجه به اطلاعات عمومی خودم و گفته های شما یه مورد به نظرم رسیده که جوابش برای خودم و یکی از بچه های سایت یکیست منتهی بایدچند نفر جواب مشترک بگیرند تا بشه در موردش بجث کردو اظهار نظر کرد طبق فرمولی که قبلا و الان که در سایت گذاشتید پس فرکانسه طلا بالای 5000 هرتز محاسبه میشه وکمتر از این مقدار نمیتونه باشه در هر صورت گویا فقط یکی از بچه ها که سابقه کار با ردیاب داره با مدار طرج رستم فلز جدید طلارا نزده و گزارش دیگه ای بدستم نرسیده که شخص دیگری هم طرح رستم اینحوری براش رفتار کرده باشد با سلام در مورد انتن لطفا بفرمایید نتیجه تست با اهنربا چی بوده و ایا انتنتون مثل یک قطب نما به سمت قطبین میره و زمان برای به تعامد رسیدن چقدره و لطفا یک تصویر از انتنتون رو برام بفرستید از اینکه مطالب من و دوستان رو جمع میکنید از شما سپاسگذارم در همون تایپیک زیر (پست فرمول) نحوه محاسبه فرکانسهای معادل رو هم گفتم لطفا مطالعه کنید و استپ بندی فرکانس رو توضیح دادم برای یک فرکانس انرژی دار میتوان چندین فرکانس بالاتر و پاینتر البته با توجه به میدان بیس محاسبه کرد موفق باشید
|
دوشنبه 14 دی1394 - 4:44pm |
|
|
جاوید
استاد
|
درود بر شما انتنها تعادل خوبی ندارندو اون اندازه دلخواه روان نیستند با این حال حدود 6 ثانیه فرصت میخواد تا بچرخه و 3 ثانیه هم روی جهت شمال قرار میگیره فقط باید فکری به حال رد دادن میدان مغناطیسی طبیعی از میدان حاصله از ارتعاش موج فلز و فرستنده ردیاب کرد
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 14 دی1394 - 7:03pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
با سلام ممنون از شما اون انتن با سیم پیچ چیه دوست من زمان تطابق شما خوب است و باید دستگاه خوب جواب بده حالا با توجه به نتایجی که اعلام فرمودید و فقط اهن میزنید کمی کار رو پیچیده میکنه شما انتنها رو رونتر کنید منهم برسی میکنم شاید علتش رو پیدا کنم موفق باشید
|
دوشنبه 14 دی1394 - 10:06pm |
|
|
end
|
rostam نوشته است: end نوشته است: اقا رستم و یا دوستانیکه واردن لطفا راهنمایی کنید نحوه کالیبره که اقا رستم گفتن : 50 کیلو آهن در عمق 1 متری در یک بیابون بروهت(شعاع 2 کیلومتر خالی) دفن کنیدو دستگاه رو کالیبره کنید خوب با توجه به متن بالا , بفرض ما اومدیم اینکار رو انجام دادیم و با تنظیم ولوم ها , تنظیماتی که انتن ها حداکثر واکنش رو بسمت هدف مورد نظر داریم و خود هدف رو هم پیدا کردیم , ایا این روش رو میشه گفت کالیبره کردن ردیاب ؟ خوب بعد از کالیبره کردن ردیاب ما برای سرچ یه منطقه برای پیدا کردن هدف اصلی , طبق گفته اقا رستم : ولوم صدا وبیس- را در حداکثر و تریبل را در حد اقل بگذارید حال سوالم اینکه : وقتی ما ردیاب رو کالیبره کردیم , دوباره برای سرچ واقعی طبق گفته بالا مقادیر ولو م ها تغیر میکنه , خوب با این توصیف , اصلا چه نیازی به کالیبره کردن هست ؟ ایا با تغیر مقادیر ولوم ها کالیبر بودن ردیاب بهم نمیخوره ؟ یا من متوجه نشدم که نحوه کالیبراسیون ردیاب به چه نحوی هست , لطفا راهنمایی کنید , تشکر با سلام دوست عزیز انجام کالیبره به روشی که گفتم کالیبره نسبی برای شعاع و عمق و حجم هدف است و کالیبره انتن برای اطمینان از عملکرد درست انتنها و این کالیبره ها نسبیست و صرفا برای مدرج کردن ولومها استفاده میشه و مسلما کار پیچیده و مشکلی است و حتی کالیبره باید برای هر فلز مجزا و هر تغییر ساختاری زمین متفاوت جدا انجام بشه شما فعلا بسازید و برای شعاع به ازای هر 100 متر +- 10 متر خطا و در عمق به ازای هر 1 متر +-20 سانت خطا در نظر بگیرید و حجم که داستان خودشو داره موفق باشید مرسی استاد
|
دوشنبه 14 دی1394 - 10:14pm |
|
|
ayhan
کاربر فعال
|
سلام.اين سوال براي من خيلي حياتي هست پس خواهشا اساتيد خوب جواب بدن.اين ردياب خونه ي مارو تو يه جا هم روي طلا و نقره ميزنه و حدود 2 قدمي فقط نقره ميزنه .خوب هم قيجي ميكنه فقط نميدونم كه دستام خسته ميشن يا واقا دارن قيچي ميكنن .ترانس هم دادم بيرون درست كردن ورودي 5 خروجي 850 ايا درست هست يا نه .خواهشا راهنماييم كنين
|
سه شنبه 15 دی1394 - 8:13pm |
|
|
ayhan
کاربر فعال
|
rostam نوشته است: end نوشته است: اقا رستم و یا دوستانیکه واردن لطفا راهنمایی کنید نحوه کالیبره که اقا رستم گفتن : 50 کیلو آهن در عمق 1 متری در یک بیابون بروهت(شعاع 2 کیلومتر خالی) دفن کنیدو دستگاه رو کالیبره کنید خوب با توجه به متن بالا , بفرض ما اومدیم اینکار رو انجام دادیم و با تنظیم ولوم ها , تنظیماتی که انتن ها حداکثر واکنش رو بسمت هدف مورد نظر داریم و خود هدف رو هم پیدا کردیم , ایا این روش رو میشه گفت کالیبره کردن ردیاب ؟ خوب بعد از کالیبره کردن ردیاب ما برای سرچ یه منطقه برای پیدا کردن هدف اصلی , طبق گفته اقا رستم : ولوم صدا وبیس- را در حداکثر و تریبل را در حد اقل بگذارید حال سوالم اینکه : وقتی ما ردیاب رو کالیبره کردیم , دوباره برای سرچ واقعی طبق گفته بالا مقادیر ولو م ها تغیر میکنه , خوب با این توصیف , اصلا چه نیازی به کالیبره کردن هست ؟ ایا با تغیر مقادیر ولوم ها کالیبر بودن ردیاب بهم نمیخوره ؟ یا من متوجه نشدم که نحوه کالیبراسیون ردیاب به چه نحوی هست , لطفا راهنمایی کنید , تشکر با سلام دوست عزیز انجام کالیبره به روشی که گفتم کالیبره نسبی برای شعاع و عمق و حجم هدف است و کالیبره انتن برای اطمینان از عملکرد درست انتنها و این کالیبره ها نسبیست و صرفا برای مدرج کردن ولومها استفاده میشه و مسلما کار پیچیده و مشکلی است و حتی کالیبره باید برای هر فلز مجزا و هر تغییر ساختاری زمین متفاوت جدا انجام بشه شما فعلا بسازید و برای شعاع به ازای هر 100 متر +- 10 متر خطا و در عمق به ازای هر 1 متر +-20 سانت خطا در نظر بگیرید و حجم که داستان خودشو داره موفق باشید سلام .ميشه بگين ولوم صدا .بيس و تربيل كدام هستند روي مدار و كاريي اونا تو چي هستش؟
|
سه شنبه 15 دی1394 - 8:22pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
ayhan نوشته است: rostam نوشته است: end نوشته است: اقا رستم و یا دوستانیکه واردن لطفا راهنمایی کنید نحوه کالیبره که اقا رستم گفتن : 50 کیلو آهن در عمق 1 متری در یک بیابون بروهت(شعاع 2 کیلومتر خالی) دفن کنیدو دستگاه رو کالیبره کنید خوب با توجه به متن بالا , بفرض ما اومدیم اینکار رو انجام دادیم و با تنظیم ولوم ها , تنظیماتی که انتن ها حداکثر واکنش رو بسمت هدف مورد نظر داریم و خود هدف رو هم پیدا کردیم , ایا این روش رو میشه گفت کالیبره کردن ردیاب ؟ خوب بعد از کالیبره کردن ردیاب ما برای سرچ یه منطقه برای پیدا کردن هدف اصلی , طبق گفته اقا رستم : ولوم صدا وبیس- را در حداکثر و تریبل را در حد اقل بگذارید حال سوالم اینکه : وقتی ما ردیاب رو کالیبره کردیم , دوباره برای سرچ واقعی طبق گفته بالا مقادیر ولو م ها تغیر میکنه , خوب با این توصیف , اصلا چه نیازی به کالیبره کردن هست ؟ ایا با تغیر مقادیر ولوم ها کالیبر بودن ردیاب بهم نمیخوره ؟ یا من متوجه نشدم که نحوه کالیبراسیون ردیاب به چه نحوی هست , لطفا راهنمایی کنید , تشکر با سلام دوست عزیز انجام کالیبره به روشی که گفتم کالیبره نسبی برای شعاع و عمق و حجم هدف است و کالیبره انتن برای اطمینان از عملکرد درست انتنها و این کالیبره ها نسبیست و صرفا برای مدرج کردن ولومها استفاده میشه و مسلما کار پیچیده و مشکلی است و حتی کالیبره باید برای هر فلز مجزا و هر تغییر ساختاری زمین متفاوت جدا انجام بشه شما فعلا بسازید و برای شعاع به ازای هر 100 متر +- 10 متر خطا و در عمق به ازای هر 1 متر +-20 سانت خطا در نظر بگیرید و حجم که داستان خودشو داره موفق باشید سلام .ميشه بگين ولوم صدا .بيس و تربيل كدام هستند روي مدار و كاريي اونا تو چي هستش؟ دوست خوبم از چپ به راست ولوم باس تریبل توضیحاتشم چند تایپیک قبل دادم
|
چهارشنبه 16 دی1394 - 11:31am |
|
|
ayhan
کاربر فعال
|
سلام.استاد رستم خواهشا شما هم جواب بدید. لاين سوال براي من خيلي حياتي هست پس خواهشا اساتيد خوب جواب بدن.اين ردياب خونه ي مارو تو يه جا هم روي طلا و نقره ميزنه و حدود 2 قدمي فقط نقره ميزنه .خوب هم قيجي ميكنه فقط نميدونم كه دستام خسته ميشن يا واقا دارن قيچي ميكنن .ترانس هم دادم بيرون درست كردن ورودي 5 خروجي 850 ايا درست هست يا نه .خواهشا راهنماييم كنين و روش کالیبره رو تو کودوم صفحه توصیح دادین؟
|
چهارشنبه 16 دی1394 - 12:05pm |
|
|
hamidimilani
|
با سلام من مدار rostam1.2 روساختم توش فایل hexنبود از فایلrostam1.22استفاده بکنم مشکلی که نداره ممنون میشم پاسخ بدید
|
پنج شنبه 17 دی1394 - 11:41am |
|
|
|