انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 5:44am

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 109 , 110 , 111 , 112 , 113 , 114 , 115 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
hamidimilani نوشته است:
با سلام من مدار rostam1.2 روساختم توش فایل hexنبود از فایلrostam1.22استفاده بکنم مشکلی که نداره ممنون میشم پاسخ بدید

سلام دوست عزیز فایل هکس در تمام ورژن ها یکی است و هیچ فرقی ندارند و به علت مشکل در نوشتن برنامه جدید تر و دقیق تر تا به حال باعث کندی در پیشرفت این ردیاب شده است :-BD

پنج شنبه 17 دی1394 - 3:37pm

با سلام خدمت همه دوستان طبق فرمایش استاد رستم عزیز دو تا آهن ربای قوی نئودیوم به دو انتهای آنتن ها با چسب شیشه ای وصل کردم و داخل خونه امتحان کردم طبق دستور العمل به سمت شرق و غرب ایستادم و بعد با حفظ تعادل بعضی وقتها به سمت شمال میره ولی اکثرا نمیره آنتن روان هست و اصطکاکی نداره نکنه خطوط مخابرات تلفن داخل خونه نمیزاره و آیا باید این تست تو بیابون باشه ؟ اگه اشکال دیگه ای داره از دوستان خواهش میکنم راهنمایی بکنند :YMBRINGITON: :YMBRINGITON:
پیوست:
DSC00669.JPG

پیوست:
DSC00668.JPG

پیوست:
DSC00667.JPG

پیوست:
DSC00666.JPG

پیوست:
DSC00663.JPG

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 17 دی1394 - 11:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوست عزیز این اهن ربا ها را از کجا گیر اوردید

جمعه 17 دی1394 - 12:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
موستاین نوشته است:
سلام دوست عزیز این اهن ربا ها را از کجا گیر اوردید

سلام دوست عزیز البته این آهن ربا ها با اینکه خوبند ولی برای نصب روی آنتن ها آن هم ال شکل بسیار سنگین و بزرگ هستند
البته آهنربا نوودیوم در لنز سی دی رام ها ی خراب وجود دارد در هارد دیسک هم وجود دارد و در خیلی جا های دیگر
البته بهترین سایزش را بنده در کیف های موبایل چرمی که از طریق آهنربا چفت می شوند دیده ام و فقط شما باید یک آهنربا از لوازم التحریر فروشی ها بگیرید که قطب s و n آن مشخص باشد که بتوانید قطبین آهنربای نوودیوم را مشخص نمائید

جمعه 18 دی1394 - 3:36pm

این آهن ربا ها از آهن ربای نئودیوم بوده و در شکل ها و اندازه های مختلف در لوازم تخصصی الکترونیکی موجود میباشد فوق الاده قوی بوده و اگه به هم به چسبه به سختی از هم جدا میشه و شکننده هست اگه به ضربه به هم بچسبه گوشه هاش میشکنه همون آهن ربای سی دی رم ولی من بزرگشو گرفتم

جمعه 18 دی1394 - 3:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ayhan نوشته است:
سلام.استاد رستم خواهشا شما هم جواب بدید. لاين سوال براي من خيلي حياتي هست پس خواهشا اساتيد خوب جواب بدن.اين ردياب خونه ي مارو تو يه جا هم روي طلا و نقره ميزنه و حدود 2 قدمي فقط نقره ميزنه .خوب هم قيجي ميكنه فقط نميدونم كه دستام خسته ميشن يا واقا دارن قيچي ميكنن .ترانس هم دادم بيرون درست كردن ورودي 5 خروجي 850 ايا درست هست يا نه .خواهشا راهنماييم كنين و روش کالیبره رو تو کودوم صفحه توصیح دادین؟

با سلام
دوست من زمانی که خسته نبودید دوباره تست کنید اگر نتیجه همین بود انشا الله هم طلا دارید و هم نقره

جمعه 18 دی1394 - 5:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamidimilani نوشته است:
این آهن ربا ها از آهن ربای نئودیوم بوده و در شکل ها و اندازه های مختلف در لوازم تخصصی الکترونیکی موجود میباشد فوق الاده قوی بوده و اگه به هم به چسبه به سختی از هم جدا میشه و شکننده هست اگه به ضربه به هم بچسبه گوشه هاش میشکنه همون آهن ربای سی دی رم ولی من بزرگشو گرفتم

با سلام
دوست من خسته نباشید مورد شما 2 حالت دارد
1-یا قطبین اهنربا رو درست نزاشتید------روش اصلاح: قطبین اهنربا را پیدا کنید و درست چیدمان کنید
2-میدانهای مزاحم---------- روش اصلاح :یک فرکانس 25 هرتز به انتن بدید
موفق باشید

جمعه 18 دی1394 - 5:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: IRAN !
درود استاد رستم عزیز
مداری رو که گفتم عکساش رو تو تلگرام گزاشتم
همین مدار شماست
فقط یکم تفاوت داره
یک آی سی ال ام 393 داره
و خیلی خوب جواب داده
اگرصلاح میبینید معکوسش کنیم

قسمت !

جمعه 18 دی1394 - 5:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: IRAN !
استاد رستم
روش جدیدی پیدا کردم برا حذف خطا
و کار آمد کردن مدارت
خواهشن تو تلگرام تماس بگیر

قسمت !

جمعه 18 دی1394 - 6:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام
روت عزیز با تشکر
من تلگرام ندارم -کسی جای من خودشو جا نزده که

جمعه 18 دی1394 - 10:45pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 109 , 110 , 111 , 112 , 113 , 114 , 115 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 74 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure