انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 3 اردیبهشت1404 - 10:18pm

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1603 , 1604 , 1605 , 1606 , 1607 , 1608 , 1609 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

bluesea نوشته است:
امیر حداد نوشته است:
bluesea نوشته است:
با سلام
الان داشتم توی سایت چهره نگاه میکردم
قیمت lf357n اورجینال رو زده 16500 تومن
این قیمت درسته؟؟؟؟؟؟؟؟

بله درسته تازه 17000تومن بود 500 ارزون کردن :D

این آیسی اصلیه؟شما گرفتین؟
فلزیشو که دارن25000 تومن میفروشن

داداش من فلزی و سرامیکی چهره رو گرفتم جفتش نرمال بود و خوب جواب داد @};-

شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!

پنج شنبه 17 دی1394 - 11:36pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان آيسي 357 اصل فلزي رو از نيكوشاپ بگيريد 12تومن؛اصل اصله

جمعه 18 دی1394 - 9:18am

محل اقامت: IRAN
سلام دوستان من دوبار مدار رو ساختم اما جواب نداد و فقط بک لایت روشن میشه و چیزی رو صفحه نمیاد ولتاژ پایه های میکرو هم حتی اونایی که به جایی وصل نیستن بازم ولتاژ داشتن ببینگرند و اون پایه چیکار کنم قات زدم دیگه ممونم میشم دوستان به رسم برادری کمک کنن تا مدار منم راه بیوفته

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 18 دی1394 - 12:02pm

محل اقامت: IRAN
دوتا میکرو هم دارم که انگار دست پروگرم شدن به نظر شما مقاومتها رو جابه جا نزدم اخه مقدار اونارو با مولتی متر اندازه گرفتم کیپد رو وصل نکردم اپامپم وصل نبود که مدار رو تست کردم

جمعه 18 دی1394 - 12:05pm

hamid_54 نوشته است:
این عکس ایسی اصلی
پیوست:
Photo0120.jpg

سلام
از همه دوستان ممنونم
آقا حمید شما این آیسی که اصلی هست رو از کجا گرفتین؟
آدرس یا شماره ای دارین؟قیمتش چنده؟

جمعه 18 دی1394 - 2:01pm

مح سن نوشته است:
سلام دوستان من دوبار مدار رو ساختم اما جواب نداد و فقط بک لایت روشن میشه و چیزی رو صفحه نمیاد ولتاژ پایه های میکرو هم حتی اونایی که به جایی وصل نیستن بازم ولتاژ داشتن ببینگرند و اون پایه چیکار کنم قات زدم دیگه ممونم میشم دوستان به رسم برادری کمک کنن تا مدار منم راه بیوفته

سلام
دوست عزیز شما به جای جمپر توی مدار از مقاومت استفاده کردین؟؟؟؟؟؟؟؟توی عکس که اینجوریه

جمعه 18 دی1394 - 2:08pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

دوستان با تجربه کجان؟ من چنتا عکس از فیبرم تو صفحه قبل گزاشتم به نظرتون کار مونتاژ روش انجام بدم خوبه جواب میده یا یه فیبر دیگه چاپ کنم ؟
لطفا راهنمایی کنین @};- :-\

جمعه 18 دی1394 - 3:01pm
مدیر کل
مدیر کل

bluesea نوشته است:
سلام
از همه دوستان ممنونم
آقا حمید شما این آیسی که اصلی هست رو از کجا گرفتین؟
آدرس یا شماره ای دارین؟قیمتش چنده؟

بنده قبل از شروع پروژه این آیسیها رو داشتم! 2 تا از پایا الکترونیک گرفته بودم که اصلی بود. دو تا هم از پاساژ عباسیان گرفته بودم که مغازشون یادم نیست و یکی اصلی و یکی تقلبی بود! طبیعتا چون فروشنده ها بعد مدتی قطعه تموم میکنن و بار جدید هم معلوم نیست دقیقا همون مدل قبلی باشه ؛ نمیشه روی فروشگاه خاصی تاکید داشت. فقط خرید اخیر اگر آیسی اصلی بوده باشه ممکنه دلیل بر این باشه که هنوز فروشنده مورد نظر قطعه اصلی رو داره.

جمعه 18 دی1394 - 3:24pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

خیلی معذرت میخوام که اینو میگم ولی خدایی فشار میاد به آدم من بیشتر وقتمو میام اینجا و مطالب و کامنتا رو یک به یک میخونم و دنبال میکنم ولی حالا تصمیم گرفتم که مدار رو مونتاژ کنم و یه راهنمایی ساده خواستم کسی جوابمو نداد؟!!!
آقای مهندس حمید عزیز با تمام احترامی که براتون قاعلم و میدونم مرد بزرگی هستین که طرحتون رو به صورت رایگان در اختیار مردم قرار دادین فقط میخوام بدونم مشکلی هست که من تو سایتتون باشم و سوال بپرسم اگه اینطوره کلا از ساییتتون میرم و مدارم که این همه مطلب از خود شما یاد گرفتم رو مونتاژ نمیکنم ...
اگر هم که سوال بنده مزخرفه لطفا بدون تعارف دوستان بگن که آقا ازین سوالای مسخره نپرس
ببخشین اگه بی ادبی چیزی بود
یا علی...

جمعه 18 دی1394 - 4:26pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: چوار پارچه ی کوردستان
مح سن نوشته است:

سلام
داداش اینجوری که توی عکس معلومه به جای جامپر های پشت LCD مقاومت گذاشتین

جمعه 18 دی1394 - 4:47pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1603 , 1604 , 1605 , 1606 , 1607 , 1608 , 1609 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 84 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure