باربد نوشته است:
سنه دژ عزیز درست میفرمایید بنده قصد جسارت نداشتم فقط دیگه اینقدر این مسائل اعتقادی به خوردمون دادند خسته شدیم من عذر میخوام ازتون.
دوست گرامی kdj عزیز مراتب تسلیت ما را هم پذیرا باشید ما را نیز در غم خود شریک بدانید ... 167 میلیوووووون
خدا به اون بابا صبر بده . تنها راه چاره این هست که هر چه سریعتر وسیله رو تست عمق بالای 10 متر کنید اگه جواب داد که باز خوبه و بایستی فقط اون فرستنده رو غیر فعال کنید اگر جواب نداد باید برید وسیله رو به زور هم که شده بدید بهشون پول رو نقد کنید! وگرنه تمام پول هوتوتو!!! دوست من چرا از خارج تهیه نکردید این بابا احتمالا تازه کاره که اینجوری کلاه رفته سرش وگرنه همچین سیستمی رو از داخل تهیه نمیکنند که برادر من. بجنبید تا دیر نشده.
خواهش میکنم دوست عزیز
قصد بنده این بود که دوستان ضرر نکنند و همه ی کارهای آدم ، از فکر و عقیده سرچشمه میگیرد
طبق آمار دیده شده و شنیده شده ، هدف بزرگ و دستگاه بزرگ ، کار هرکسی نیست و اغلب به شکست سنگینی منتهی میشود .
اینجا دو موضوع بهم ربط دارند و لازمه هم هستند : هدف بزرگ و عمیق + دستگاه قدرتمند و گرانقیمت
اما
با این وضعیتی که اغلب دوستان دارند ، نمیتونند براحتی هدفهای بزرگ و عمیق را به نتیجه برسانند و اغلب میزنن بدترش میکنند . یعنی چندین نفر جمع میشن - چندین هفته کار میکنند - دهها متر میرن جلو - و ناگهان کار لو میره . دیگه تا چندین سال بعدش ، هیچکسی نمیتونه حتی برای کوهنوردی به اونجا نزدیک بشه . این یعنی بدتر کردن وضعیت و از دست دادن هدف برای همیشه
معمولا به دلیل استفاده از تعداد نفرات زیاد ، خودشون هم لو میرن و بعد از اگر برای تفریح هم برن کوه بازم بهشون تهمت میزنند .
و
دستگاه های گرانقیمت که معمولا از خانواده GPR هستند و قیمت بالایی دارند . و به همین دلیل معمولا چندین نفر باهم بصورت شراکتی اونو میخرند . و درنتیجه تعداد نفرات میره بالا و در کنارش خطر هم میره بالا
هر موردی که باشه ، همه با هم میرن و با صاحب زمین ، معمولا میشن بالای 5 نفر و هر کدام از این 5 نفر ، مخفیانه به چند نفر دیگر هم وصل هستند و اونا هم اطلاع دارند . افراد مخفی گاهی از دور مواظب هستند و در صورت موفقیت ، گاهی کار به حمله دسته جمعی منتهی میشه .
و اگر مشکلی پیش نیاد و به موافقت برسند ، تازه حفاری شروع میشه و هرکسی واسه خودش نظر میده و اختلاف عقاید و سختی کار و طولانی شدن انجام کار ، ممکن است براحتی به شکست یا رها کردن کار منجر بشه .
و به احتمال خیلی کم اگر بتوانند به بار بزرگ برسند ، بازهم اختلاف بر سر چگونگی فروش و چگونگی تقسیم کردن و نبود اعتماد و نقشه های نفسانی و حیله زدن خریدار و هزار و یک مشکل دیگر ، باعث میشود که با شکست بزرگی روبرو بشن (ضبط دستگاه و ضرر کلی - گرفتن جنسهای نازنین - بستن جرمهای ( ناکرده ) سنگین باستانی به گردن افراد - تصرف دارایی و اموال و خانه افراد به اسم اموال بادآورده - سالیان دراز حبس و از دست دادن همه چیز و بدبخت کردن خانواده بیچاره و ... )
هرچه دستگاه گرانقیمت تر باشد و هدف بزرگتر باشد ، احتمال شکست بیشتر و احتمال ضرر بزرگتر و در صورت لو رفتن، جرم کار سنگینتر است .
پس اگر نمیتوانید ، نکنید