mhak نوشته است:
بنده هم عرض سلام و ادب وا حترام دارم خدمت شما
دوست عزیز همونطور که میبینین استقبال انچنانی از این طرح نشد و یا حداقل توی فضای عمومی انجمن چنین چیزی مشاهده نشد و اگر هم چیزی بوده در پستوها و زیرزمین بوده
که ما از ان بی اطلاعیم دلیل اینکه این طرح بین عموم خوش اقبال نبود پیچیدگی ساختش بود چون اکثر کاربران و خود بنده که اطلاعی از طراحی و تحلیل مدارت نداریم اگه مدار ساده ای با اطلاعات کامل باشه و بتونیم مونتاژ کنیم خیلی هم هنر کردیم.حالا بریم سر اصل مطلب.شما میفرمایین که میخواین کمک کنین و توی صحبتاتون هم نوشتین که این مدار باید متالیزه و.... زده بشه خب مشکل اصلی اینجاست که ما فایل pcb رو برای این کار نداریم برای اولین قدم بسم ا...
سلام به شما دوست گرامی
اینکه در ایران استقبال از این دستگاه نشد یا کلا در سطح جهانی ازش استقبال نشد یه بحث جداست در فرومهای حرفه ای و توسط افراد مجرب این دستگاه حداقل دو ساله داره روش کار میشه و اولین مویدش آپدیتهای زیادشه .
از کواسار مگا ( که اینجا اشتباها بهش میگن کوثر ! کوآسار یعنی سحابی ) تا کواسار آرم بیش از 40 فریمور مختلف بعضا ماهی دو بار برای دستگاه ارایه شده و این روند کماکان ادامه داره.
منظور بنده رو اشتباه برداشت کردید صحبتهای قبلی من به این معنی نبود که دستگاه پیچیده یا گرون و حساسه .
منظور این بود کسایی میتونن دنبال ساخت این دستگاه و مشابهاتش باشن که دستی بر آتش دارن و اصول اولیه تئوری و عملی طراحی و ساخت مدارات عمومی رو میشناسن .
شاید به همین دلیله اکثریت ازش استقبال نکردن که ایرادی هم نداره.
موافقم که بریم سر اصل مطلب کلیه مدارات الکترونیک یعنی برد مدار ( بخصوص از زمانی که لتراست دیگه از بازار ایران خارج شد بخش اصلی و کلیدی اکثر مدارات کاربردی شده برد که خیلی مواقع هزینه اش از بقیه قطعات بیشتره )
علی ایحال
چند ورژن pcb برای این مدار توسط طراح و بقیه ارایه شده که بردهای بدی هم نیستن ولی بنده شخصا خاطرم نمیاد آخرین بار از نقشه pcb بقیه کی و در کدوم مدار الکترونیکی استفاده کردم .
معمولا مطابق نیازم پی سی بی رو خودم طراحی میکنم
این یکی از بردهای بنده است که میتونم بعنوان برد عمومی خدمتتون بدم
فقط یه سری نکته جنبی هم داره
در این طراحی از dc کانورتور 3 به 5 برای طبقه قدرت استفاده کردم بخاطر افزایش راندمان و عمر باتری ( دستگاه با یه باتری 3200 میلی آمپر موبایلی زیر 40 تومن بالای 20 ساعت کار میکنه ).
اپ امپ ریل تو ریل مورد استفاده من lt6203 است که پکیج و فوت پرینتش از so 8 اپ امپ اصلی خیلی کوچکتره ...
مشخصات عملکردش به مراتب بهتره و البته در بازار ایران هم موجوده فقط یکمی قیمتش بالاست
میشد با یک پنجاهم قیمت این اپ امپ از lmv358 عمومی استفاده کرد که همون فوت پرینت so8 استاندارد رو داره و ریل تو ریل هم هست فقط یه ایراد کوچک داره که پهنای باندش یک صدم 6203 صد مگاهرتزیه !
در طرح من آمپلی فایر صوتی عوض شده چون اون آی سی در بازار ایران نبود و البته قطعه کلیدی و مهمی هم نیست ....
برای کار کرد بدون مشکل lcd های کاراکتری بازار از یه dc کانورتور منفی 5 ولت مجزا استفاده شده ...
برای کنترل شارژ و عدم آسیب دیدن باتری لیتیومی مورد استفاده یه آی سی کامل ناظر شارژ با ماسفتهای خودش روی سیستم تعبیه شده.
و مهمتر از همه چون هدف یه باکس خیلی جمع و جور و فشرده همراه باتری بوده برد نیاز به تغییرات اساسی در ابعادش داشته.
و یه سری نکات دیگه .....
اینا رو بعنوان مثال گفتم که در جریان باشید به چه دلیل مدارات الکترونیک با پی سی بی آماده کاربردی نیستن و هر کسی بسته به نیاز و مقتضیاتش مجبوره مدارات رو دستکاری کنه و طرح پی سی بی خودش رو بزنه
برد آماده رو ملاحظه بفرمایید اگر با توضیحات بالا و تغییرات قطعات مشکل ندارید تا فایل پروتل برد رو بدم خدمتتون
جهت اطلاع از قیمت تخمینی تک سازی این برد حدود یا کمی بیشتر از دونه ای 50 تومن هزینه داره