اون نقطه دقیقا جائیه که ارتفاع از روی اون سنجش میشه.
توسط دوربین نیوو ارتفاع (الویشن) رو دقیقا از روی اون بنچ مارک منتقل میکنن. ارتفاع اون نقطه فلزی و محکم که اصلا تکون نمیخوره (حتی چند میلیمتر هم نباید تکون بخوره) رو با یه متر مخصوص که عمودی گرفته میشه میگیرن. دوربین رو مثلا یک کیلومتر اونورتر میبندن و یکی متر رو میگیره روش.
عدد سطح این میخ رو با ارتفاعی که از متر مخصوص دیده میشه جمع میزنن و دوربین رو به سمت محل کارگاه و پروژه میگیرن و فردی دوباره چند کیلومتر اونورتر متر رو میگیره و عدد رو بازم با دوربین میخونن.
بعد عددی که قبلا به دست اومده بود رو از رقم متر اندازه گیری کم میکنن و بعد بازم یکی از اینها میسازن و روش یه میخ و فلز فرو میکنن و منتظر مین خوب سفت بشه و ارتفاع از سطح دریا رو براش ثبت میکنن.
آقا من نقشه برداری کار کردم. دقیقا دارم میگم اینا برای چیه . الان همه شما در حد نیولور نقشه برداری رو یاد گرفتین و میتونین ارتفاع انتقال بدین و حقوق خوبی هم بگیرین
نیوو هم یه دوربینه که وقتی توشو نگاه میکنی یه خط افقی و عمودی میبینی که موقع نصبش روی زمین باید خیلی خیلی تراز باشه که موقعی که اونو مثلا 90 درجه میچرخونیم کج نشه تا ارتفاع کم و زیاد بشه. تراز کردنشم مکافاته که طول میکشه آدم یاد بگیره.
ببخشید خیلی توضیح میدم. دیدیم با اینکه گفتم چیه ولی بازم دوستان اعتماد نمیکنن.
دستگاههائی که میراث فرهنگی میذاره در جای مشهوریه که همه اغلب اونو میشناسن. اینها اغلب در کوه و بیابون هستند.