انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 3 اردیبهشت1404 - 7:00pm

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1607 , 1608 , 1609 , 1610 , 1611 , 1612 , 1613 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام یه سوال الان بهترین ماسفتی که میشه تو مدار استفاده کرد به جای 840 کدوم هستش و یه سوال دیگه اینکه من یه جایی خوندم تو این تاپیک که میشه از باطریلپ تاپ میشه استفاده کرد فقط الان نمیتونم پیدا کنم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه ممنون میشم

یکشنبه 20 دی1394 - 11:34am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

yas22 نوشته است:
سلام یه سوال الان بهترین ماسفتی که میشه تو مدار استفاده کرد به جای 840 کدوم هستش و یه سوال دیگه اینکه من یه جایی خوندم تو این تاپیک که میشه از باطریلپ تاپ میشه استفاده کرد فقط الان نمیتونم پیدا کنم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه ممنون میشم

سلام دوست عزیز اینم مطالب مربوط به باطری لب تاب
search.php?keywords=%D9%84%D8%A8%D8%AA%D8%A7%D8%A8&t=2182&sf=msgonly

یکشنبه 20 دی1394 - 12:35pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

اگه نتونستی بازش کنی اون پایین قسمت سرچ کلمه ی لبتاب رو سرچ کن

یکشنبه 20 دی1394 - 12:37pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: چوار پارچه ی کوردستان
VMV1 نوشته است:
qasedak نوشته است:
VMV1 نوشته است:
سلام دوستان ازین کانکتور ها میشه برای اتصال لوپ به مدار استفاده کنیم؟
http://www.nikushop.com/eshop/connector ... n-m-detail

http://www.nikushop.com/eshop/connector ... n-f-detail

سلام
خوبن اما مادگی اون روی جعبه نصب نمیشه
من مدل نظامی همین رو خریدم که روی جعبه نصب میشه ، خیلی محکم و عالیه

خیلی ممنون دوست عزیز بابت راهنماییتون @};-

خواهش می کنم ~O) @};-

یکشنبه 20 دی1394 - 3:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود
مهندس چندتا 357 گرفتم که اکثرشون تقلبی در اومدن امروز دوتا ای سی از واکمن قدیمی ام گیر اوردم گفتم شاید به درد بخوره چون چیزی از الکترونیک نمی دونم گفتم اینجا عکسشو بزارببینم بدرد می خوره یا بندازمشون دور
اینم عکسشون
http://s6.picofile.com/file/8232646068/ ... B%B9_1.jpg

یکشنبه 20 دی1394 - 3:32pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام کسی نمیدونه چجور میشه از لپ تاپ باطری استفاده کرد

یکشنبه 20 دی1394 - 6:58pm
کاربر فعال
کاربر فعال

vistac2000 نوشته است:
با سلام به همه دوستان عزیز سایت فلزجو

در ابتدا جا داره از زحمات و کوشش مهندس حمید بخاطر طراحی و ارایه مدار فلزجو کمال تشکر را بنمایم
و آرزوی سلامتی و موفقیت بیش از پیش را برای ایشان دارم...

با توجه به قطعات نامرغوب بازار خودم وسواس زیادی در انتخاب قطعات داشتم اما دیدم با نداشتن دستگاهی برای تست تک تک قطعات باز ممکنه قطعه ای کوچک و گاه دور از تصور ما عملکرد کل مدار ما رو تحت تاثیر منفی خودش قرار بده لذا تصمیم گرفتم مداری رو که در نت به مدار تستر ترانزیستور معروف هست رو بسازم
البته ورژن ساده این مدار در وبلاگ آقا بهنام هم وجود داره اما ورژن کامل و پیشرفته این مدار که با میکرو 328 می باشد دارای امکانات بسیار بالاتر و همچنین دقت بیشتری هست که دوستان میتونن به سایت مورد نظر مراجعه و اقدام به ساخت این مدار بسیار کاربردی مخصوصا برای تست قطعات مدار فلزجو بکنند یکی از محسنات عالی این مدار اندازه گیری ESR خازنهاست که در تعیین سلامت یک خازن نقش مهمی داره که توسط هیچ مولتی متر رایج بازار قابل اندازه گیری نیست و همچنین این مدار تقریبا همه نوع قطعه ای از قبیل مقاومت خازن ترانزیستور ماسفت دیود و سلف و ... رو میتونه بصورت اتوماتیک تشخیص بده و مقدار اون رو نمایش بده و حتی مقدار ظرفیت لوپ رو هم نمایش میده...
در اینجا خواهشمندم مهندس حمید نظرشون رو راجب این مدار بفرمایند...

بلاخره مدار تستر من امروز تکمیل شد و تصاویر اون رو میتونید در ادامه ببینید و یک نمونه اندازه گیری مقدار خازن عدسی 100 نانو رو میتونید مشاهده کنید
به همه دوستان توصیه میکنم حتما و حتما این مدار بسیار کاربردی و مفید رو بسازن و برای همیشه خیالشون از بابت سلامت قطعات الکترونیکی راحت باشه آدرس سایت مورد نظر را در زیر میارم تا همه دوستان استفاده کنن... یا حق

https://www.mikrocontroller.net/article ... stortester

سلام دوست عزیز میشه راهنمایی کنید ماهم این مداررو بسازیم. واقعا خیلی نیازدارم بهش. خداخیرتان دهد.
استاد حمید بزرگوار شماهم راجع به این مدار نظردهید اگه تاییدش می کنید ماهم بسازیم.

یکشنبه 20 دی1394 - 7:34pm
کاربر فعال
کاربر فعال

badboy نوشته است:
درود
مهندس چندتا 357 گرفتم که اکثرشون تقلبی در اومدن امروز دوتا ای سی از واکمن قدیمی ام گیر اوردم گفتم شاید به درد بخوره چون چیزی از الکترونیک نمی دونم گفتم اینجا عکسشو بزارببینم بدرد می خوره یا بندازمشون دور
اینم عکسشون
http://s6.picofile.com/file/8232646068/ ... B%B9_1.jpg

سلام دوست عزیز میگن از قدیم هر گردی گردو.نمیشه .نه عزیز فقط باید ایسی هایی که.گفته شد

یکشنبه 20 دی1394 - 7:50pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام به خدمت همه دوستان بخصوص مهندس گرامی استاد حمید
استاد یه سئوال: لوپی با سیم 1.5 میل ( با توجه به جریان کشی از کابل رابط) برای مغز سیم کابل رابط حداقل چند میل مناسبه؟

آخرین بار توسط t555 در یکشنبه 20 دی1394 - 8:45pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

یکشنبه 20 دی1394 - 8:28pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام
بچه ها کسی از مهندس خبر نداره ؟نگرانش شدیم کم پیدا شدن چند روزه نمیاد انجمن سر بزنه :-\ :-? :ymsigh:

یکشنبه 20 دی1394 - 8:30pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1607 , 1608 , 1609 , 1610 , 1611 , 1612 , 1613 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 121 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure