VMV1 نوشته است:
مهندس جان یه نگا به این عکس بنداز ببین نحوه بستن شارژر و باطری ها به همین صورته ببخش اگه سوال تکراریه یا ابتدایی
راستش با این اتفاقاتی که برای دوستان با این باطری های لیتیوم افتاد دیگه من میترسم این بلا سر خودم بیاد

شاید یه راهنمایی هم واسه دوستای تازه وارد دیگه مثل من باشه
و اینکه اگه مدار به شارژ وصل باشه و دستگاه هم روشن باشه مشکلی برای دستگاهمون پیش نمیاد
ودر آخر هم مهندس جان نمیشه یه چراغ ال ای دی به مدار شارژ وصل بشه که در صورت فول شارژ شدن باطری ها چراغ روشن بشه
عکس از باطری هام هم میزارم پیش یه پسره کرد گرفتم 10000 تومن ولی به آهنربا میچسبه به نظرتون تویز نمیندازه؟
خیلی ممنون از شما.
ابتدا این رو عرض کنم در این مدل عکس گرفتنها همیشه سعی کنین تصویر شیء مورد نظر رو در کنار چیز دیگری که ابعادش برای ما مشخص هست قرار بدین تا اندازه هم بهتر مشخص بشه. الان این تصویری که شما در کنار عکس ماشین قرار دادین مشخص نمیکنه سایز باطری دقیقا چقدر هست. از قدیم رسم بوده که از قوطی کبریت که اندازه مشخصی داره در کنار اینطور تصاویر استفاده میشد تا ابعاد قابل فهم باشه.
نکته بعدی این هست که باطری مطمئنا برند معتبری نداره و مشخصاتش کاملا به دروغ نوشته شده! وانگهی باطری 3.7 ولت اگر 6800 میلی امپر باشه معادل تقریبا 25 وات ساعت توان خواهد داشت نه 8.5 وات ساعت که روی این باطری قید شده! واقعا نمیدونم این برادران چینی که توانایی ساخت باطری لیتیوم شارژی رو دارن از درک فرمولهای ساده الکتریسته هم عاجز هستن؟!

حالا اگر 8.5 وات ساعت هم درست باشه ظرفیت باطری تقریبا 2300 میلی آمپر خواهد بود که منطقی تر هست هر چند باید به این عدد ظرفیت هم شک کنیم!
در مورد خطر باطری لیتیوم یون قبلا توضیح دادیم و این خطر کاملا جدی هست! باید مدار شارژ رو درست ببندید. لذا نظر من این هست که باطری رو 1 امپر در نظر بگیریم و در این صورت در مداری که تصویرش رو گذاشتین بهتره ابتدا از مقاومت 10 اهم 5 وات استفاده کنین. بعدا اگر دیدین شارژ خیلی کند هست میتونین این مقاومت رو کمتر کنین.
اگر مدار رو درست ببندین و ولتاژش هم بیشتر از 20.5 ولت نباشه و مقاومت هم مطابق چیزی که عرض شد بذارین ؛ هیچ مشکلی پیش نمیاد حتی اگر چند روز باطریها به مدار متصل باشن!
در مورد چراغ نمایشندهنده شارژ هم نیاز به مدار جداگانه ای هست که جهت سادگی توصیه میکنم ازش صرفنظر کنین.
بدنه باطری های لیتیوم یون تا جاییکه من هم دیدم از آلیاژ آهن هست و از این نظر طبیعیه. ولی لیتیوم پلیمر به این صورت نیست. در هر صورت مشکلی نداره. فقط دقت کنین باطری نباید نزدیک خروجی لوپ قرار بگیره.
در ضمن این مدار شما در قسمت کلید اشکال داره! شما باید از کلید پل که 3 پایه هست استفاده کنین و پایه وسط رو به سر مثبت نهایی باطریتون متصل کنین. یک سر کناری به مثبت مدار وصل میشه و سر کناری دیگر کلید هم به خروجی مثبت مدار شارژر. منفی مجموعه باطری شما هم همزمان به منفی مدار و همینطور منفی خروجی شارژر باید بطور ثابت وصل باشه.