انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 3 اردیبهشت1404 - 4:30pm

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1609 , 1610 , 1611 , 1612 , 1613 , 1614 , 1615 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

مهندس جان یه نگا به این عکس بنداز ببین نحوه بستن شارژر و باطری ها به همین صورته ببخش اگه سوال تکراریه یا ابتدایی
راستش با این اتفاقاتی که برای دوستان با این باطری های لیتیوم افتاد دیگه من میترسم این بلا سر خودم بیاد :D شاید یه راهنمایی هم واسه دوستای تازه وارد دیگه مثل من باشه
و اینکه اگه مدار به شارژ وصل باشه و دستگاه هم روشن باشه مشکلی برای دستگاهمون پیش نمیاد
ودر آخر هم مهندس جان نمیشه یه چراغ ال ای دی به مدار شارژ وصل بشه که در صورت فول شارژ شدن باطری ها چراغ روشن بشه

عکس از باطری هام هم میزارم پیش یه پسره کرد گرفتم 10000 تومن ولی به آهنربا میچسبه به نظرتون تویز نمیندازه؟

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 20 دی1394 - 2:12am
مدیر کل
مدیر کل

VMV1 نوشته است:
مهندس جان یه نگا به این عکس بنداز ببین نحوه بستن شارژر و باطری ها به همین صورته ببخش اگه سوال تکراریه یا ابتدایی
راستش با این اتفاقاتی که برای دوستان با این باطری های لیتیوم افتاد دیگه من میترسم این بلا سر خودم بیاد :D شاید یه راهنمایی هم واسه دوستای تازه وارد دیگه مثل من باشه
و اینکه اگه مدار به شارژ وصل باشه و دستگاه هم روشن باشه مشکلی برای دستگاهمون پیش نمیاد
ودر آخر هم مهندس جان نمیشه یه چراغ ال ای دی به مدار شارژ وصل بشه که در صورت فول شارژ شدن باطری ها چراغ روشن بشه

عکس از باطری هام هم میزارم پیش یه پسره کرد گرفتم 10000 تومن ولی به آهنربا میچسبه به نظرتون تویز نمیندازه؟

خیلی ممنون از شما.
ابتدا این رو عرض کنم در این مدل عکس گرفتنها همیشه سعی کنین تصویر شیء مورد نظر رو در کنار چیز دیگری که ابعادش برای ما مشخص هست قرار بدین تا اندازه هم بهتر مشخص بشه. الان این تصویری که شما در کنار عکس ماشین قرار دادین مشخص نمیکنه سایز باطری دقیقا چقدر هست. از قدیم رسم بوده که از قوطی کبریت که اندازه مشخصی داره در کنار اینطور تصاویر استفاده میشد تا ابعاد قابل فهم باشه.
نکته بعدی این هست که باطری مطمئنا برند معتبری نداره و مشخصاتش کاملا به دروغ نوشته شده! وانگهی باطری 3.7 ولت اگر 6800 میلی امپر باشه معادل تقریبا 25 وات ساعت توان خواهد داشت نه 8.5 وات ساعت که روی این باطری قید شده! واقعا نمیدونم این برادران چینی که توانایی ساخت باطری لیتیوم شارژی رو دارن از درک فرمولهای ساده الکتریسته هم عاجز هستن؟! :D حالا اگر 8.5 وات ساعت هم درست باشه ظرفیت باطری تقریبا 2300 میلی آمپر خواهد بود که منطقی تر هست هر چند باید به این عدد ظرفیت هم شک کنیم!
در مورد خطر باطری لیتیوم یون قبلا توضیح دادیم و این خطر کاملا جدی هست! باید مدار شارژ رو درست ببندید. لذا نظر من این هست که باطری رو 1 امپر در نظر بگیریم و در این صورت در مداری که تصویرش رو گذاشتین بهتره ابتدا از مقاومت 10 اهم 5 وات استفاده کنین. بعدا اگر دیدین شارژ خیلی کند هست میتونین این مقاومت رو کمتر کنین.
اگر مدار رو درست ببندین و ولتاژش هم بیشتر از 20.5 ولت نباشه و مقاومت هم مطابق چیزی که عرض شد بذارین ؛ هیچ مشکلی پیش نمیاد حتی اگر چند روز باطریها به مدار متصل باشن!
در مورد چراغ نمایشندهنده شارژ هم نیاز به مدار جداگانه ای هست که جهت سادگی توصیه میکنم ازش صرفنظر کنین.
بدنه باطری های لیتیوم یون تا جاییکه من هم دیدم از آلیاژ آهن هست و از این نظر طبیعیه. ولی لیتیوم پلیمر به این صورت نیست. در هر صورت مشکلی نداره. فقط دقت کنین باطری نباید نزدیک خروجی لوپ قرار بگیره.
در ضمن این مدار شما در قسمت کلید اشکال داره! شما باید از کلید پل که 3 پایه هست استفاده کنین و پایه وسط رو به سر مثبت نهایی باطریتون متصل کنین. یک سر کناری به مثبت مدار وصل میشه و سر کناری دیگر کلید هم به خروجی مثبت مدار شارژر. منفی مجموعه باطری شما هم همزمان به منفی مدار و همینطور منفی خروجی شارژر باید بطور ثابت وصل باشه.

دوشنبه 20 دی1394 - 3:22am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس جان خوبی
دیشب مدار من یهویی کلا سنسش قط شد ولتاژارو بررسی کردم درست بودن 170 و7812و840 و357 رو هم تعویض کردم ولی بازم درست نشد البته اینم بگم مدار روشن میشه بالا میاد بعضی وقتا ارور میده بعضی وقتا لوپ رو با دلی 8 میشناسه و اعداد هم a71 b20 c30 لطفا راهنمایی کنین مدار از کجا ایراد پیدا کرده ممنون میشم اگه زودتر راهنمایی کنین چون میخوام واسه امشب آماده بشه

دوشنبه 21 دی1394 - 9:12am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام یه عکس از رو و پشت مدار قرار بده

دوشنبه 21 دی1394 - 10:54am
کاربر فعال
کاربر فعال

اینم عکس مدار سوناتا جان

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 21 دی1394 - 11:38am
کاربر فعال
کاربر فعال

اساتید محترم و دوستان خواهشن یه نفر راهنمایی کنه کدوم قطعه مدار ایراد داره

دوشنبه 21 دی1394 - 11:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

yas22 نوشته است:

سلام.خداقوت

دوست عزیز پشت فیبر طی تصویر؛در چند نقطه به احتمال زیاد اتصالی داره! که بدلیل قلع مردگی هست,و حتی در چند نقطه مس خام وجود داره که منجر به اتصالی میشه...!نیز احتمال قطعی و ترک مویی وجود داره,که خطوط مسی کم رنگ تر دیده میشه,...!که باید با قلع مذاب اصلاحش کنین.
وبا دقت با ذره بین مناسب,چک کنید,و در نهایت پشت فیبر رو با دقت تمیز کنید.

درکل مشکل شما مربوط به تهیه فیبر هست.

که با اتصالی,احتمال آسیب به قطعات...هم هست.

مدار رو با تست ولتاژ گیری نقاط مربوطه,بررسی کنید.

دوشنبه 21 دی1394 - 12:38pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوست عزیز
اون دوتا دیودتون درسته؟؟؟؟!!!!
هردوش میخوره یکی باشه

دوشنبه 21 دی1394 - 12:41pm
کاربر فعال
کاربر فعال

PEERE DANA نوشته است:
yas22 نوشته است:

سلام.خداقوت

دوست عزیز پشت فیبر طی تصویر؛در چند نقطه به احتمال زیاد اتصالی داره! که بدلیل قلع مردگی هست,و حتی در چند نقطه مس خام وجود داره که منجر به اتصالی میشه...!نیز احتمال قطعی و ترک مویی وجود داره,که خطوط مسی کم رنگ تر دیده میشه,...!که باید با قلع مذاب اصلاحش کنین.
وبا دقت با ذره بین مناسب,چک کنید,و در نهایت پشت فیبر رو با دقت تمیز کنید.

درکل مشکل شما مربوط به تهیه فیبر هست.

که با اتصالی,احتمال آسیب به قطعات...هم هست.

مدار رو با تست ولتاژ گیری نقاط مربوطه,بررسی کنید.

اون نقاطی که شما میگین دقیقا کدوم قسمت مداره ؟

دوشنبه 21 دی1394 - 1:05pm
کاربر فعال
کاربر فعال

zanlog نوشته است:
دوست عزیز
اون دوتا دیودتون درسته؟؟؟؟!!!!
هردوش میخوره یکی باشه

دوست گلم کدوم دوتا دیود رو میگین اگه 4148 ها رو میگی مخالف هم رو مدا رنصب شدن ولی ایراد از اینا نیست نمیدونم چرا اینجوری شده ؟
مدار لوپ رو میشناسه با دلی 8 ولی اصلا سنس نداره

دوشنبه 21 دی1394 - 1:09pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1609 , 1610 , 1611 , 1612 , 1613 , 1614 , 1615 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 67 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure