نویسنده |
پیغام |
yas22
کاربر فعال
|
ممنون داداش بزرگی کردی حتما امشب امتحان میکنم
|
دوشنبه 21 دی1394 - 8:12pm |
|
 |
n4d3r
|

سلام من دو ماهی هست مدار رو ساختم
اما به خاطر مشکل نویز قابل استفاده نیست دستگاه دوبار حتی مدار رو ساختم. در هر دو مدار این مشکل رو دارم
تست تو خونه ( هیچ شی فلزی نزدیکش نیست. )
اعداد سه گانه هم به نسبتی که تو فایل ورد نوشته شده درسته لوپ 60 رو با دیلی 20 میشناسه. در حالت اولیه ثبات داره. ولی بعد 5 6 ثانیه تک بوق ها شروع میشه و رفته رفته دیگه میشه بوق ممتد و شدت بالا گراند رو هم خاموش و رو اعداد مختلف تست کردم نشد.
بردش 2 متره . بازم با بردش مشکلی ندارم میگم خوبه. تهش یه چند مدل دیگه LF357 میگیرم تست میکنم مقاومت های 390 هم ماله موتورولاست و تو صنایع هوایی استفاده میشه و از اصل بودنش مطمئن هستم
اما برسیم به خود نویز. وقتی بوق ها شروع میشه وقتی به IRF840 دست میزنم ساکت میشه و میتر منفی میشه این کارو وقتی رو مقاومت های 390 هم انجام میدم باز ساکت میشه(محل اتصال زنر و مقاومت 390 ) IRF840 عوض کردم درست نشد آی سی LF357 عوض کردم نشد
قبول دارم تو مدار میشه نویز اتفاق بیفته ولی نه به این شدت. کدوم قطعه من مشکل داره نمیدونم مهندس حمید عزیز. اساتید به کمک ما برسن یه مقدار راهنمایی کنن بلکه مشکل ماهم حل شه خدایی انقد سرچ زدم نا امید شدم. کسی به این مشکل برنخورده یعنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
سه شنبه 21 دی1394 - 12:31am |
|
 |
بهرام
کاربر حرفه ای
|
عجب.پس چیز خاصی نداره.این روش هم بیشتر به درد زمینهای خاکی میخوره دقیقا مثل سیستم زمینشناسی.اگه بتونیم مدار لوپی درست کنیم خیلی بهتره حداقل میتونیم درب های پلمب توی صخره یا دیواره رو کشف کنیم من میگم بریم تو کار همون لوپ من الان مدار کویل رو دارم مابقی رو نمیدونم بر چه اسای باید طراحی کرد اگه براساس تغیر میدان باشه که میشه فلزیاب فکر هم نکنم بشه حفره یابی ساخت که به تنهایی حفره بزنه پس باید فلزیاب بسازیم که بتونه حفره رو بهتر بزنه 
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
سه شنبه 21 دی1394 - 12:57am |
|
 |
reza2490
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز دستگاه شما ایرادی ندار مشکل از برق خونتونه حالا که شبه فردا برق را قطع کن وتست کن اگه مشکلت حل شد نتیجه را علام کن
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
|
سه شنبه 21 دی1394 - 1:34am |
|
 |
1426539
کاربر حرفه ای
|

n4d3r نوشته است: سلام من دو ماهی هست مدار رو ساختم
اما به خاطر مشکل نویز قابل استفاده نیست دستگاه دوبار حتی مدار رو ساختم. در هر دو مدار این مشکل رو دارم
اعداد سه گانه هم به نسبتی که تو فایل ورد نوشته شده درسته لوپ 60 رو با دیلی 20 میشناسه. در حالت اولیه ثبات داره. ولی بعد 5 6 ثانیه تک بوق ها شروع میشه و رفته رفته دیگه میشه بوق ممتد و شدت بالا گراند رو هم خاموش و رو اعداد مختلف تست کردم نشد.
بردش 2 متره . بازم با بردش مشکلی ندارم میگم خوبه. تهش یه چند مدل دیگه LF357 میگیرم تست میکنم مقاومت های 390 هم ماله موتورولاست و تو صنایع هوایی استفاده میشه و از اصل بودنش مطمئن هستم
اما برسیم به خود نویز. وقتی بوق ها شروع میشه وقتی به IRF840 دست میزنم ساکت میشه و میتر منفی میشه این کارو وقتی رو مقاومت های 390 هم انجام میدم باز ساکت میشه(محل اتصال زنر و مقاومت 390 ) IRF840 عوض کردم درست نشد آی سی LF357 عوض کردم نشد
قبول دارم تو مدار میشه نویز اتفاق بیفته ولی نه به این شدت. کدوم قطعه من مشکل داره نمیدونم مهندس حمید عزیز. اساتید به کمک ما برسن یه مقدار راهنمایی کنن بلکه مشکل ماهم حل شه خدایی انقد سرچ زدم نا امید شدم. کسی به این مشکل برنخورده یعنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دوست عزیز این مشکل ناپایداری حرارتی قطعاتتون هست مخصوصا مقاومتهای 390 اهمی از مقاومت متال استفاده کن
زندگی در بردگی شرمندگیست
|
سه شنبه 22 دی1394 - 8:09am |
|
 |
1426539
کاربر حرفه ای
|
داش بهرام چه خبر؟ قضیه چیه؟
زندگی در بردگی شرمندگیست
|
سه شنبه 22 دی1394 - 8:15am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|

n4d3r نوشته است: سلام من دو ماهی هست مدار رو ساختم
قبول دارم تو مدار میشه نویز اتفاق بیفته ولی نه به این شدت. کدوم قطعه من مشکل داره نمیدونم مهندس حمید عزیز. اساتید به کمک ما برسن یه مقدار راهنمایی کنن بلکه مشکل ماهم حل شه خدایی انقد سرچ زدم نا امید شدم. کسی به این مشکل برنخورده یعنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با سلام قطعاً عدد حساسیت مدارتون روی 20 هست ! آیا میدونید این آیتم رو چطور کم کنید ؟ ! با توجه به مطالب شما مشخصه راهنمای مونتاژ رو باید مقداری دقیق تر مطالعه کنید . موفق باشید
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 22 دی1394 - 12:38pm |
|
 |
VMV1
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: VMV1 نوشته است: ....در ضمن این مدار شما در قسمت کلید اشکال داره! شما باید از کلید پل که 3 پایه هست استفاده کنین و پایه وسط رو به سر مثبت نهایی باطریتون متصل کنین. یک سر کناری به مثبت مدار وصل میشه و سر کناری دیگر کلید هم به خروجی مثبت مدار شارژر. منفی مجموعه باطری شما هم همزمان به منفی مدار و همینطور منفی خروجی شارژر باید بطور ثابت وصل باشه. سلام خیلی ممنون بابت راهنماییتون استاد 
|
سه شنبه 22 دی1394 - 12:46pm |
|
 |
بهرام
کاربر حرفه ای
|
1426539 نوشته است: داش بهرام چه خبر؟ قضیه چیه؟ دیشب چشام داشت البالو گیلاس میدید حواسم نبود اشتباه تو این تایپیک پست زدم 
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
سه شنبه 22 دی1394 - 1:05pm |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
خدا قوت بده حاجی بهرام
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛