نویسنده |
پیغام |
n4d3r
|

مهدی نوشته است: n4d3r نوشته است: سلام من دو ماهی هست مدار رو ساختم
اما به خاطر مشکل نویز قابل استفاده نیست دستگاه دوبار حتی مدار رو ساختم. در هر دو مدار این مشکل رو دارم
تست تو خونه ( هیچ شی فلزی نزدیکش نیست. )
اعداد سه گانه هم به نسبتی که تو فایل ورد نوشته شده درسته لوپ 60 رو با دیلی 20 میشناسه. در حالت اولیه ثبات داره. ولی بعد 5 6 ثانیه تک بوق ها شروع میشه و رفته رفته دیگه میشه بوق ممتد و شدت بالا گراند رو هم خاموش و رو اعداد مختلف تست کردم نشد.
بردش 2 متره . بازم با بردش مشکلی ندارم میگم خوبه. تهش یه چند مدل دیگه LF357 میگیرم تست میکنم مقاومت های 390 هم ماله موتورولاست و تو صنایع هوایی استفاده میشه و از اصل بودنش مطمئن هستم
اما برسیم به خود نویز. وقتی بوق ها شروع میشه وقتی به IRF840 دست میزنم ساکت میشه و میتر منفی میشه این کارو وقتی رو مقاومت های 390 هم انجام میدم باز ساکت میشه(محل اتصال زنر و مقاومت 390 ) IRF840 عوض کردم درست نشد آی سی LF357 عوض کردم نشد
قبول دارم تو مدار میشه نویز اتفاق بیفته ولی نه به این شدت. کدوم قطعه من مشکل داره نمیدونم مهندس حمید عزیز. اساتید به کمک ما برسن یه مقدار راهنمایی کنن بلکه مشکل ماهم حل شه خدایی انقد سرچ زدم نا امید شدم. کسی به این مشکل برنخورده یعنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با سلام قطعاً عدد حساسیت مدارتون روی 20 هست ! آیا میدونید این آیتم رو چطور کم کنید ؟ ! با توجه به مطالب شما مشخصه راهنمای مونتاژ رو باید مقداری دقیق تر مطالعه کنید . موفق باشید برادر عزیز بله میدونم چجوری کم کنم. رو حساسیت 1 هم باشه باز مشکل نویز رو دارم اسپید کم کن زمین off هر تنظیماتی که میفرمایید و از دوستان تو تلگرام و ... پرسیدم و پیگیر بودم نویزم پابرجاست مشکل از قطعات باید باشه . نه تنظیمات دستگاه تنظیمات پیشفرضی هم که استاد حمید گذاشتند نباید همچین نویز شدیدی پیش بیاد با این حال و با اعمال تنظیمات گوناگون هم نویز دارم فقط نمیدونم کدوم قطعه مشکل داره
|
چهارشنبه 22 دی1394 - 1:32am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
اینکه دستگاه بعد از روشن شدن پس از چند لحظه شروع به زدن بوق اضافه میکنه ؛ همون مساله پایداری حرارتی قطعات بخصوص مقاومتهای 2 وات و ماسفت و ایسی 357 هست. اما توجه کنین چنین چیزی روی درجات حساسیت بالا اتفاق میفته. اگر روی درجه حساسیت کمتر از 17 هم چنین شرایطی داشته باشین و گراند هم فعال باشه اصلا عادی نیست. اما اگر میفرمایین روی درجه حساسیت 1 هم بوق اضافی دارین و بصورت نویز هست ؛ این میتونه از وجود برخی دستگاههای برقی خاص مثل تلفن بیسیم در نزدیکی فلزیاب شما باشه. اگر زحمت بکشین در جای دیگه و بخصوص محیط بیرون هم تست کنین مشخص میشه. وگرنه مشکل در هیچ قطعه ای نمیتونه منجر به بوق نویز اون هم روی حساسیت 1 بشه.
|
چهارشنبه 22 دی1394 - 3:04am |
|
 |
aryan_CSP
|
سلام و خسته نباشید در رابطه با نویز دستگاه این اتفاق برای بنده هم در مونتاژ اولین بار دستگاه افتاد بعد متوجه شدم که مقاومت r20 , r17 به هدسینگ چسبیده بود و گرمای هدسینگ باعث گرم شدن این مقاومت ها میشده بعد در مونتاژ بعد هدسینگ رو برعکس کردم و در مونتاژ از خازهای تانتال smd در پشت فیبر استفاده کردم و اخرین بار هم که رفتم کاوش با فرکانس 127 پهنا 165 انتگرال 43و اسپید 4 و گراند 3 با لوپ 45 انکبوتی روی تپه و زمین تقریبا نمناک در حدود 40 دقیقا یکسر روش کار کردم و خداروشکر حتی یک تک بوق هم نداشتم با ورژن جدید فلزجو تنها مشکل وجود خورده اهن بود که مشکل بالانس داشتم شما هم روی مونتاز تمرکز کن درست میشه انشالله از اقا حمید هم سپاسگذارم
|
چهارشنبه 23 دی1394 - 11:08am |
|
 |
kdj
کاربر حرفه ای
|
chalak نوشته است: از دوستان ،لطفا یکی منو راهنمایی کنه .ماسفت اورجینال فلز جو با پسوند b ,بدرد مدار میخوره؟ ممنون نخیر دوست خوب! این ماسفت ظرفیت خازنیش پایینه شما بدون پسوند استفاده کنید.
همه از مرگ میترسند...! من از زندگیه سمج خودم!!!
|
چهارشنبه 23 دی1394 - 12:01pm |
|
 |
sajad p
|
سلام دوستان وقت بخیر،کسی آی سی LF357N جدید چهره الکترونیک که قیمتشو 30 تومان گذاشتن استفاده کرده؟اگر تست گرفتید با این آی سی لطفا عملکردشو ارزیابی کنید.سپاس
|
چهارشنبه 23 دی1394 - 2:16pm |
|
 |
hafez
کاربر حرفه ای
|
این چهره هم شورشو در اورده مسخره ها کارشون شده دزدی و چپاول از مردم
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
چهارشنبه 23 دی1394 - 2:51pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
جا داره به مسئولان فروشگاه چهره تبریک عرض کنیم! بالاخره بعد یک سال و چندین سری آیسی 357 مختلف این بار کلمه ارجینال رو برای این مدل جدید ذکر کردن! البته یادم هست قبلا هم برای برخی مدلهای قبلی ذکر شده بود! حالا اگر این اصلی هست یعنی اونها تقلبی بوده؟! 
|
چهارشنبه 23 دی1394 - 3:45pm |
|
 |
komiser
کاربر فعال
|
komiser نوشته است: سلام میشه یکی عکس مقاومت ۳۹۰اهم متال فیلم روبزاره وبگه از کجا میشه تهیش کرد کسی نمیدونه از کجا تهیه کنم
برای تهیه قاب لوپ ولوپ ودسته تلسکوپی به لینک زیر مراجعه نمایید https://t.me/joinchat/EbJXtUMD3cUynlOqO2J6yw
|
چهارشنبه 23 دی1394 - 5:26pm |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|

n4d3r نوشته است: سلام من دو ماهی هست مدار رو ساختم
اما به خاطر مشکل نویز قابل استفاده نیست دستگاه دوبار حتی مدار رو ساختم. در هر دو مدار این مشکل رو دارم
تست تو خونه ( هیچ شی فلزی نزدیکش نیست. )
اعداد سه گانه هم به نسبتی که تو فایل ورد نوشته شده درسته لوپ 60 رو با دیلی 20 میشناسه. در حالت اولیه ثبات داره. ولی بعد 5 6 ثانیه تک بوق ها شروع میشه و رفته رفته دیگه میشه بوق ممتد و شدت بالا گراند رو هم خاموش و رو اعداد مختلف تست کردم نشد.
بردش 2 متره . بازم با بردش مشکلی ندارم میگم خوبه. تهش یه چند مدل دیگه LF357 میگیرم تست میکنم مقاومت های 390 هم ماله موتورولاست و تو صنایع هوایی استفاده میشه و از اصل بودنش مطمئن هستم
اما برسیم به خود نویز. وقتی بوق ها شروع میشه وقتی به IRF840 دست میزنم ساکت میشه و میتر منفی میشه این کارو وقتی رو مقاومت های 390 هم انجام میدم باز ساکت میشه(محل اتصال زنر و مقاومت 390 ) IRF840 عوض کردم درست نشد آی سی LF357 عوض کردم نشد
قبول دارم تو مدار میشه نویز اتفاق بیفته ولی نه به این شدت. کدوم قطعه من مشکل داره نمیدونم مهندس حمید عزیز. اساتید به کمک ما برسن یه مقدار راهنمایی کنن بلکه مشکل ماهم حل شه خدایی انقد سرچ زدم نا امید شدم. کسی به این مشکل برنخورده یعنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دوست عزیز مشکل شما از منتاژ و قطعات نامرغوب هستش . وگرنه چند ساعت هم دستگاه رو به حال خود رها کنید هیچ بوقی نباید بزنه .اگه باور ندارید جناب بنیامین از نزدیک دستگاه منو دیدند میتونید از ایشان بپرسید. و اینکه خود دستگاه جناب بنیامین مشکل داره. ایرادش از تفکیک هستش قاط میزنه دلیلش هم از منتاژ دستگاه هستش. پس نمیشه رو مدار جناب حمید ایراد گذاشت.در ضمن برای موفقیت 80 درصد اوپراتوری و 20 درصد دستگاه کمک کننده هستش. موفق باشید
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
چهارشنبه 23 دی1394 - 5:29pm |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
در ضمن حواستون به تلوزیون crt خونه تون و همسایه باشه که اگه این نوع تلوزیون روشن باشه و نزدیک مدار باشه تا حدود 50 متری باعث میشه روی مدار نویز بیوفته . علتش هم از همون طبقه افقی های ولتاژ هستش که میخوره به پشت لامپ تصویر اونجا ولتاژ زیادی داره حتی اگه با یک پیچ گوشتی نزدیکش کنید حدود 5 سانتی جرقه وحشت ناکی میندازه. باید نوع تلوزیون حتما خاموش باشه
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
چهارشنبه 23 دی1394 - 5:39pm |
|
 |
|